Liverpool mist Thiago en Chamberlain tegen Ajax, ook Milner valt uit

BadembaBarrie, 28-11-2020 om 19:55, 4902 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Liverpool moet het tegen Ajax nog altijd stellen zonder Thiago Alcantara en Alex Oxlade-Chamberlain. Daarbovenop is viel tegen Brighton & Hove Albion ook James Milner uit. De middenvelder kreeg last van zijn hamstring en moest voortijdig het veld verlaten.

Thiago en Chamberlain waren al langere tijd geblesseerd, maar men koesterde in Liverpool de hoop dat het blessures van korte duur zouden zijn. Het bleek valse hoop. Thiago ontbreekt zeker en ook Chamberlain zal waarschijnlijk niet spelen. 'Ik wil Ajax en Wolves (volgende Premier League tegenstander Liverpool, red.) niet te veel vertellen, maar ik denk het niet', aldus Liverpool-trainer Jürgen Klopp, op de persconferentie na afloop van de wedstrijd.

Of James Milner mee kan doen tegen Ajax is vooralsnog onduidelijk. Wie naast Thiago en Chamberlain in ieder geval ontbreken zijn Trent Alexander-Arnold, Joe Gómez en Virgil van Dijk, die allen al langer met blessures kampten. Andrew Robertson en Jordan Henderson lijken wel fit genoeg om te spelen.  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
appiehappie
Kunnen er niet genoeg door hun hoeven zakken.
0 0
Kingoffdatoilet
Het wordt 0-5
0 0
Babangida83
Alsnog een prima elftal. Zeker nu Fabinho ook weer terug is. Maar wij zijn ook sterk. Met Antony weer terug. En Blind is erg belangrijk, maar Martinez liet vandaag zien ook prima mee te kunnen, ook voetballend begint hij stappen te maken, mijns inziens, door niet alleen maar die wisselpass te spelen. Liverpool speelt alleen wel met iets meer druk dan Emmen :-), maar ook Emmen probeerde af en toe zeker hoog druk te zetten.

De dood of de gladiolen. Winnen van Liverpool betekent dat Liverpool dus in Denemarken moet winnen. En dat, terwijl ze dan na de terugweg in 14 dagen in quarantaine moeten. Die gaan niet hun eerste team sturen.
0 0
MK77
De regels zijn inmiddels versoepeld voor ze. Die 14 dagen quarantaine zijn geschrapt
0 0
PierreHeno
Zelfs wanneer wij winnen op Anfield en Atalanta verliest op eigen veld met 0-10 van Midtjylland...dan nog gaat Atalanta door bij winst in de JC Arena. Geen blessures oplopen (dus veel wisselen) zodat de thuiswedstrijd tegen Atalanta nu wèl over de streep zal kunnen worden getrokken.
0 0
Ferd
Maar als wij op anfield winnen dan staan we boven Liverpool. Als die Denen dan gelijkspelen of winnen van Liverpool gaan we door
1 0
oudzuid2
wordt een interessante pot. thuis hadden we al kunnen winnen natuurlijk.heb goeie hoop
2 0
3*stars*3
En dan won Liverpool ook nog eens door een eigen goal...
1 0
Amp
Als ik klopp was zou ik geen risico's nemen en salah, mane, firmino, jota, henderson en allison rust gunnen dinsdag
1 0
MK77
We zien wel, gewoon lekker ballen
1 0
Koningtoto
De sterren staan goed voor ons, nu afmaken.
4 0