Kishna na ruim drie jaar opgenomen in selectie ADO

NickOoms, 27-11-2020 om 15:10, 3840 views, ADO Den Haag |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ricardo Kishna is na ruim drie jaar weer opgenomen in de selectie van ADO Den Haag, zo meldt Voetbal International op haar website. Zaterdagavond om 20.00 uur ontvangt de Zuid-Hollandse club in eigen huis sc Heerenveen.

Uitgerekend tegen zijn oude club Ajax raakte Kishna op 17 september 2017 (1-1 gelijkspel) geblesseerd aan zijn knie. De aanvaller scheurde destijds zijn voorste kruisband af. Het seizoen 2017/2018 kwam Kishna niet meer in actie. Tussendoor kampte de Nederlander met diverse tegenslagen, waardoor hij zijn terugkeer moest uitstellen. Ook gaf hij recentelijk aan dat hij in het verleden te kampen had met mentale problemen.

Voor het eerst na ruim drie jaar zal Kishna weer deel uitmaken van de selectie van de Haagse club. Zaterdagavond speelt ADO Den Haag een thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen sc Heerenveen. Na negen speelronden is de club van Kishna terug te vinden op de zestiende plaats. De aftrap tussen beide teams is om 20.00 uur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Hopelijk een paar mooie acties van hem dit seizoen.
Het zou wat zijn als hij ADO nog weet te redden.. :)
0 0
Cruijffthebest
Was een geweldig talent.
1 0
MankeNelis
Achteraf gezien met die knieën een goede keuze om die poen te pakken bij Lazio.
0 0
036AFCA97
Bij Andy heel mooi interview met hem gezien. Hoop dat die het waarmaakt!
1 0
Mikee
Na zoveel tegenslagen terugkomen, respect. Hoop dat hij een schitterend rentree maakt, waardoor hij die hele tijd achter zich kan laten.
2 0
Meerkoet
Mooi voor hem, next ....
0 -4
Ajax95Duivendrecht
Jeetje, wat heeft deze gozer toch een enorme dosis pech gehad in zijn voetbalcarrière. Zonder blessures denk ik echt dat hij het ver had kunnen schoppen. In dat vreselijke seizoen 2014/2015 waarin we op iets van 15 punten van PSV eindigden met afgrijselijk voetbal, was hij een van de lichtpuntjes bij Ajax. Wat kon hij toch geweldig voetballen als hij het op zijn heupen had, dan was hij echt onnavolgbaar met zijn schaartjes en individuele passeeracties.

Ook jammer dat hij heeft besloten om zo vroeg al naar het buitenland te verkassen i.p.v. zich verder te ontwikkelen bij Ajax. Hier zou hij destijds - zonder blessures - echt hebben kunnen uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers van Ajax. Helaas is hij in de verleiding van Rioolrat getrapt.
2 0
Ik
In de B1 heeft Kishna er ook al langer dan een jaar uitgelegen vanwege een kapotte rechterknie. Die heeft met zijn transfer naar Lazio zijn bankrekening voor de toekomst gevuld.
1 0
Keizer020
Ik vond een Kishna een hele sierlijke speler. Ik heb ook enorme respect voor hem dat hij er openlijk voor uitkwam met psychische problemen te kampen. Van mij mag hij de Eredivisie op zijn kop zetten!
5 0
Ajacied33
Mooie speler, gun hem het beste. Hopelijk komt ie weer een beetje terug op niveau
4 0
ghouleseddik
Ik gun Kishna persoonlijk het aller-allerbeste. Sympathieke vent met veel talent. Doodzonde van die blessures.
4 0
Lazell
ADO is een kutclub, maar hoop toch dat Kishna gaat schitteren. Prachtspeler, een van de mooiste spelers tijdens zijn Ajax tijdperk.
4 0
MK77
Zo zonde dat zijn knieën het begaven
2 0