Atalanta wint op bezoek bij Liverpool

ThijsZwagerman, 25-11-2020 om 22:55, 11286 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Dit was het livetopic voor de Champions League-wedstrijden van woensdagavond. In de vierde speelronde van de groepsfase stonden een aantal prachtige affiches op het programma, waaronder Internazionale - Real Madrid. In de poule van Ajax won Atalanta Bergamo op bezoek bij Liverpool.

Groep A:

FT | Atlético Madrid - Lokomotiv Moskou (0-0)

FT | FC Bayern München - Red Bull Salzburg (3-1)

Groep B:

FT | Borussia Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk (4-0)

FT | Internazionale - Real Madrid (0-2)

Groep C:

FT | Olympiakos Piraeus - Manchester City (0-1)

FT | Olympique Marseille - FC Porto (0-2)

Groep D:

FT | Ajax - FC Midtjylland (3-1)

FT | Liverpool FC - Atalanta Bergamo (0-2)

Denk jij dat Ajax en FC Midtjylland tijdens de rust gelijkstaan, maar Ajax na negentig minuten toch wint? Zet in en krijg 4,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aspers73
Ach, Ajax moet het in laatste wedstrijd thuis afmaken. En daar zijn we goed in. Oh wacht.....
1 -1
Koekepeer
Ook Atalanta is weinig opgeschoten met de overwinning op Liverpool, net als wij daar weinig aan zullen hebben. Tenminste qua overwintering. Na de eerste 2 wedstrijden was dat al duidelijk.
0 -4
Franciscos
"Atalanta is weinig opgeschoten met de overwinning op Liverpool..."

Genoeg AS vandaag voor mij. Ik ga even wat anders doen :')
0 0
Simon1
Je pakt drie punten, staat nu net onder ons en maakt het voor de directe concurrent (ons) moeilijker om te overwinteren en voor hun weer een stap dichterbij...
1 0
WesleySonck
Snap alle heisa niet om de winst van Atalanta op Livepool. Je moet de laatste wedstrijd winnen van Atalanta, klaar. Dat was voor gisteren zo, en dat is nog steeds zo. Of zat iedereen hier te rekenen op een 0-0 tegen Atalanta???
0 -2
Meerkoet
Als je niet kunt winnen van Liverpool of Atalanta heb je als Ajax zijnde niets in de 2de ronde te zoeken.
3 -2
Spectre
We hadden bij Atalanta moeten winnen, je stond er notabene met 2-0 voor. Zou toch enorm zuur zijn als je straks terug moet kijken naar deze wedstrijd
0 0
3sterrenAjax1
tja dit was natuurlijk te verwachten gezien t feit dat liverpool al zo goed als door is, een mega druk programma heeft en veel spelers mist. desondanks doet dit niet heel veel pijn. het zou hoe dan ook aankomen op de wedstrijd tegen atalanta. die moeten we nu sowieso winnen. maar een ajax dat mogelijk half gokt op een gelijkspel is zelden een succes gebleken. dan liever een alles of niets wedstrijd waar we vol voor de overwinning gaan.
1 0
markk
Dit is natuurlijk het slechtst mogelijke scenario voor Ajax maar na vandaag is het duidelijk dat Ajax thuis moet winnen van Atalanta en dan doet het resultaat uit tegen Liverpool er niet eens meer toe. Het is duidelijk dat zowel Atalanta als Ajax uit goed presteren dus wie weet kan Ajax ook voor een verassing zorgen op Anfield. Ik hou mijn hart vast voor de wedstrijd thuis tegen Atalanta, flashbacks van Valencia thuis op de laatste matchday.
6 0
greinsje
je weet achteraf pas of dit het slechtste scenario is, als we de laatste 2 wedstrijden winnen zijn we groepswinnaar.
0 0
jutter
Zijn uit sterk dat Atalanta, dus dat zal een hele zware kluif gaan worden normaliter. Er even van uitgaande dat Ajax gaat verliezen op Anfield, maar dat is ook allerminst een zekerheidje gezien de grote blessurelijst bij dat Liverpool. Dat was vanavond ook het geval en was de nederlaag van die ploeg niet eens erg onlogisch. Hopelijk, als alles volgens de verwachtingen verloopt, zal Ajax thuis doet moeten winnen van die Atalanta, een vergelijking dringt zich overigens op met vorig seizoen toen Ajax aan een gelijk spel al genoeg had, dat ging dus mis omdat Veltman buitenspel ophief bij verder de enige kans die die Spanjaarden kregen. Dan zal men zeker beduidend scherper voor de goal moeten zijn dan in de 1e helft tegen die hele zwakke Denen. En bewees Traoré eens te meer een hele beperkte spits te zijn, dus daar zal men toch een andere optie moeten kiezen voor die positie, niet alleen in die CL maar ook in de doorgaans hele zwakke ED. We gaan het zien en duimen voor een succesvol vervolg van die CL campagne!
2 0
f.m.d.
je moet het toch maar flikken, winnen op anfield...ook al is het niet tegen het sterkste liverpool. knap van ze.
5 0
JariJari
Liverpool neemt het volgende week vast wel serieus. Wat een farce!
1 0
BlueDuke
Oei, 10 punten is niet genoeg. Minimaal 11 punten nodig.
0 0
Bartos
Verliezen van Liverpool en winnen van Atalanta betekent door naar de volgende ronde.
3 0
BlueDuke
Onderling resultaat beslissend?
2 0
Bartos
Jazeker :)
3 0
AFCA1996
En als Ajax-Atalanta een gelijkspel wordt?
0 0
Cello
Het onderling resultaat blijft in het voordeel van Ajax als het 0-0 of 1-1 is/wordt. Gezien dat Ajax uit bij Atalanta 2-2 gelijk speelde.... het verhaal van de uitdoelpunten....
Wordt het bijvoorbeeld 3-3 dan is het in het voordeel van Atalanta en ik dacht bij 2-2 dat dan wel het doelsaldo beslissend gaat worden....
0 0
markk
dan is het hopen dat Atalanta evenveel punten laat liggen tegen Midtjylland als Ajax uit tegen Liverpool.
1 0
BlueDuke
Ahhh, dat is wel lekker dan. Dan had ik het mis.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Liverpool met een B-ploeg, die nemen deze pot totaal niet serieus. Hopelijk winnen ze desondanks wel.
0 0
Sluk
Het enige wat Liverpool nog nodig heeft sinds de 3de speelronde is een overwinning tegen de Denen. Die sparen zichzelf gewoon tegen Atalanta en Ajax met het oog op de competitie.
0 0
markk
Inderdaad. Liverpool laat gewoon Fabinho, Firmino, Jota en Robertson op de bank. Ik snap dat enkele van deze spelers terug komen van een blessure maar toch.
0 0
Harrie Nak
Ziet er niet goed uit voor ons!
0 0
AFCA-B93
Die gaan natuurlijk gewoon voor 3 punten tegen die Denen. Dan zijn ze door.
0 0
BlueDuke
Zou lachen zijn als ze alle drie de wedstrijden verliezen en Ajax en Atalanta gaan door
0 0