Geblesseerde Pröpper prijst meelevende Ajacieden

GinoHaverkamp, 23-11-2020 om 13:50, 9293 views, TC Tubantia |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Heracles Almelo-verdediger Robin Pröpper prijst de reacties van Lassina Traoré en Dušan Tadić nadat hij zondagmiddag een ogenschijnlijk zware knieblessure opliep tegen Ajax. De speler raakte geblesseerd aan de knie, nadat Traoré op hem viel. Tegenover TC Tubantia laat hij weten de steunbetuigingen van zijn ploeggenoten én tegenstanders te waarderen.

Pröpper schrok naar eigen zeggen heel erg nadat hij geblesseerd raakte aan de knie en kon zelfs zijn tranen niet bedwingen. In september 2018 scheurde hij ook al een kruisband, waardoor hij het hele seizoen niet aan spelen toekwam. Ook bij Ajacieden Traoré, die op Pröppers knie viel, en Tadić was het medeleven er. De Burkinees gaf na afloop van de wedstrijd zelfs zijn wedstrijdshirt aan de onfortuinlijke Heraclied.

Ook Tadić kwam na de wedstrijd informeren bij Pröpper over hoe het met hem ging. Dat kon hij erg waarderen. 'Dat iedereen zo meeleeft, vind ik heel mooi. Superlief. Daarom hou ik ook zo van voetbal. Alles komt samen: je wint, je verliest, er is vreugde en er zijn tranen. En het verbroedert echt, dat merk ik vandaag weer', zegt hij over de steun van teamgenoten en tegenstanders.

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Midtjylland? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Mooie teksten van Pröper en de acties van onze spelers!
0 0
Duif63
Kille club dat Ajax, met heel arrogante spelers.
3 0
cantharel
Had als speler van de graafschap maar zoveel liefde voor Ajax gevoeld 5jaar geleden.
0 -4
Erwin573
Te veel azijn in je koffie?
0 0
behangdelul
Mooi dat Tadic het ook doet na de wedstrijd. Dan kunnen de huilies niet huilen dat het alleen voor het beeld op de TV was.
1 0
DeMeervanweleer
Fox luister je mee?
0 0
Dubbelvla
beter geluid dan de keeper van VVV die twijfelde of het meeleven wel gemeend was.
6 0
Asociaal
Had het interview gezien... Vond het wel tof van hem dat hij dit in de interview zegt terwijl zelf geblesseerd is... Kunnen vele spelers wel een voorbeeld aan nemen
6 0
Meerkoet
Hele andere woorden als bij de Graafschap destijds, toen Ajax daar de titel verspeelde.
3 -4
gi0vanni
A.u.b niet meer het betonvoetbal tijdperk van de Boer aanhalen, gelukkig hebben we geen last meer van de Boer..... :d
1 -6
Schwalbino
Zonder die 4 kampioenschappen van held Frank de Boer zat je nu te wachten tot donderdag om Ajax in de EL te zien.
5 0
gi0vanni
Of juist niet, de keren dat hij Ajax aanvallend liet voetballen zoals het moest zoals tegen AC Milan, Barcelona en Twente lieten zien dat er meer uit te halen was. Ondanks 4 landstitels een van de ergste periodes van Ajax ooit.
1 -4
scstan94
Vergeet niet dat De Boer het moest doen met een middenveld bestaande uit Serero, Andersen en Klaassen. Met spelers als Moisander, van Rhijn, Boerrigter en SIgthorsson die het na ajax ook nergens meer hebben laten zien.

Natuurlijk was het niet sprankelend op enkele momenten na. Echter heeft De Boer er wel voor gezorgd dat we nu financieel ons betere spelers kunnen veroorloven. En na 6 of 7 jaar zonder kampioenschap waren die 4 titels toch meer dan welkom!
4 0
gi0vanni
De selectie was niet zo goed als de afgelopen jaren maar met Stekelenburg, Vertonghen, Alderweireld, Ooier, Boilesen, van der Wiel, Anita, de Zeeuw, Eriksen en El Hamdaoui zat er ook bruikbaar materiaal tussen. Het gaat erom hoe hij Ajax liet spelen. Maar goed het niet alleen zijn schuld want bijna alles wat bij Ajax zat was triest. Allemaal maten******* die Ajax naar het niveau brachten waarin winnen van amateurclubs al een lastig verhaal was. Er is veel meer kapot gemaakt ondanks dat de kas goed gevuld werd.
Daarom die periode snel vergeten en blij zijn dat ze deels hun fouten hebben hersteld.
1 -2
Dubbelvla
haha. dit is niet eens appels met peren vergelijken maar misschien appels met vorkheftrucks.
1 0
vdhaas
Een heel andere situatie ook
3 0