De Ligt moet langer wachten op rentree

GinoHaverkamp, 31-10-2020 om 17:50, 2674 views, Juventus |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Matthijs de Ligt moet langer wachten op zijn rentree in het shirt van Juventus. De oud-Ajacied leek hersteld te zijn van een schouderblessure en maakte zich op voor zijn eerste speelminuten dit seizoen, maar trainer Andrea Pirlo tempert de verwachtingen. De Nederlandse centrumverdediger moet in ieder geval nog een week geduld hebben.

De Ligt doet al mee met de trainingen bij de Turijnse club, nadat hij in augustus een schouderoperatie onderging. Na een bezoek aan een schouderspecialist is de 21-jarige verdediger echter aangeraden het nog even rustiger aan te doen. 'We moeten nog een week wachten met Matthijs', bevestigt Pirlo op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Spezia. 'Zoals gezegd door de orthopeed.'

De Ligt, die tussen 2016 en 2019 actief was voor Ajax 1, kwakkelde aan het einde van het vorige seizoen met klachten aan de schouder. Ondanks pijntjes kon hij wel zijn wedstrijden afwerken, maar dat weerhield hem er niet van om na de laatste wedstrijd van de vorige jaargang onder het mes te gaan. De laatste wedstrijd die hij speelde was op 7 augustus, toen Juventus met 2-1 won van Olympique Lyon in de achtste finale van de Champions League. Daarna speelde hij geen minuut meer.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Fortuna Sittard? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!