Seedorf gaat mogelijk in de MLS aan de slag

FinnDekker, 29-10-2020 om 21:05, 1947 views, The Washington Post |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Volgens The Washington Post zou Clarence Seedorf op een shortlist staan om in de MLS aan de slag te gaan. De geïnteresseerde club betreft D.C. United, dat onlangs van Ben Olsen ontsloeg en dus zoekende is naar een nieuwe hoofdcoach.

Seedorf zijn laatste klus was als trainer van Kameroen. Verder was de oud-middenvelder van onder meer Ajax en Real Madrid ook actief als coach van AC Milan, Shenzen Xiangxue en Deportivo La Coruña. Weinig van deze uitdagingen leidde tot heel veel succes. 

De 44-jarige Champions League-winnaar is niet de enige naam die genoemd wordt overigens. Ook Jill Ellis zou interesse genieten van D.C. United. Zij won in 2019 nog het WK met het Amerikaanse vrouwenelftal. Het zou voor het eerst zijn in de geschiedenis als een vrouw wordt aangesteld in de MLS.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Fortuna Sittard? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Meerkoet
MLS mooi voor hem.
Het lijkt me wel duidelijk dat Clarence als trainer toch nog toe niet echt een hoogvlieger is.
0 0
Ferd
toch deed hij het niet slecht bij Milan als je naar zijn voorgangers en opvolgers kijkt.
0 -1
geronimo
Als hij maar bij Ajax wegblijft, zo ver mogelijk
0 0
Adam24
Hoe mooi zou het zijn als Seedorf de rust zou hebben om langzaam aan zijn trainerscarrière te bouwen bij Ajax en in de toekomst Ajax1 te leiden?
0 -4
Dolberg25
Heeft het bij Milan ook vrij goed gedaan. Zou op een fictieve ranglijst sinds zijn komst vierde staan in de Serie A. Deportivo Alaves was al een kansloze missie. Snap niet waarom hij dat ooit heeft gedaan. Jammer dat ie dan toch in de MLS start. Zou toch wel leuker zijn als zulke grote spelers in Nederland zouden starten. Rijkaard heeft daarmee ook een behoorlijk glansrijke trainers carrière gekend.
1 -2