Lampard lyrisch over Ziyech: 'Wordt alleen maar beter'

ThijsZwagerman, 28-10-2020 om 22:45, 2858 views, Persconferentie |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Chelsea-manager Frank Lampard is erg te spreken over Hakim Ziyech. De nieuweling maakte woensdagavond grote indruk bij zijn basisdebuut voor Chelsea. In het Champions League-duel met FC Krasnodar (0-4 zege) maakte Ziyech zijn eerste doelpunt voor Chelsea.

De van Ajax overgekomen spelmaker miste de start van het seizoen bij Chelsea door een knieblessure, maar is inmiddels dus weer fit genoeg om te kunnen spelen. Lampard is daar erg blij mee. ‘Ik kon niet wachten om zijn kwaliteiten aan het team toe te voegen. We hebben het kunnen zien. Hij bracht veel kwaliteit en rust in de ploeg’, zei de Chelsea-manager op de persconferentie na afloop.

Lampard baalde er flink van dat hij de voorbije weken niet over Ziyech kon beschikken. ‘Het was frustrerend dat hij door zijn blessure niet kon starten. Hij is een speler met enorme kwaliteiten en een grote persoonlijkheid. We hebben daar vandaag (woensdag, red.) de eerste glimpen van gezien. Vanaf nu wordt hij alleen nog maar beter.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Vraag me af hoe Lampard de opstelling gaat maken. Is toch wel luxe met Werner, Havertz, Ziyech en Pulisic/Abraham/Hudson Odoi.
0 0
Dazoo
Geen woord van gelogen, Lampard. Ongelooflijk blij voor deze mooie kerel, ongelooflijk trots dat het er echt een van ons is.
2 0