Hateboer: 'Ajax zal het niet makkelijk tegen ons krijgen'

BartVeenstra, 26-10-2020 om 14:55, 3024 views, ANP |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Met de Champions League-wedstrijd tegen Ajax komt voor Atalanta Bergamo-verdediger Hans Hateboer een grote wens in vervulling. De Nederlander speelde in de Eredivisie met FC Groningen al eens tegen Ajax, maar een wedstrijd tegen Ajax in de Champions League is uiteraard extra speciaal.

'Ik hoopte al een tijdje dat we ze zouden treffen. Dit is echt speciaal voor me', zegt Hateboer tegenover het ANP, geciteerd door RTL Nieuws. 'Met FC Groningen heb ik natuurlijk vaak tegen Ajax gespeeld. Maar het is wel bijzonder om nu met een buitenlandse ploeg Ajax te treffen. Zonde dat er geen publiek aanwezig mag zijn. Familie en vrienden van me waren hier graag naar toe gekomen.'

Atalanta Bergamo begon de groepsfase van de Champions League vorige week met een 0-4 overwinning bij FC Midtjylland. Ajax daarentegen verloor van Liverpool (0-1) en zodoende zouden de Italianen Ajax op zes punten achterstand kunnen zetten. 'Wij hebben ons elftal van vorig jaar aardig intact weten te houden. We zijn denk ik nog wel iets sterker geworden. Ajax heeft spelers verloren maar blijft een goede tegenstander. Het is even afwachten hoe ze gaan spelen, met Daley Blind achterin of op het middenveld. Maar ze zullen het niet makkelijk tegen ons krijgen.'

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Atalanta Bergamo? Zet in en krijg 12,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Heel eerlijk denk ik dat ajax niet wint, maar gelukkig zit ik er bijna altijd naast.
Dacht wel dat ze liverpool zouden pakken.

Veel plezier morgen mannen, ik ga zelf niet kijken, op de e.a. manier kan ik niet naar die gespannen tafellakens kijken, geprobeerd de 13-0 terug te kijken maar met pijn en moeite 1 helft gekeken.
0 -2
Frank1978
Lijkt me ook logisch in de CL. Ik denk dat het een mooie wedstrijd kan worden tussen twee ploegen die willen voetballen. Hopelijk kunnen we de drie punten pakken, maar in elk geval zaak deze niet te verliezen.
1 0
Vierendertigste
Gaat een mooie wedstrijd worden
Ze spelen geen laf Italiaans voetbal.
2 0
RuffRhythim
Insgelijks makker...
3 0