Solskjaer: 'Onder de indruk van Donny; jullie gaan hem zien'

NickOoms, 23-10-2020 om 11:50, 3250 views, Manchester United |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Ole Gunnar Solskjaer is onder de indruk van de kwaliteiten van Donny van de Beek, zo vertelt de manager van Manchester United op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Chelsea FC. Solskjaer belooft dat Van de Beek snel te bewonderen is in de basis van de recordkampioen uit Engeland.

Voor nu moet de oud-Ajacied het doen met een plek op de bank en valt hij gedurende de tweede helft regelmatig in bij Manchester United. Solskjaer geeft aan dat Van de Beek tijd nodig heeft. 'Donny is fit genoeg, maar de concurrentiestrijd op het middenveld is groot. Het geeft hem tijd om te wennen en aan te passen aan zijn nieuwe teamgenoten, het is een compleet nieuwe competitie.'

De coach van Manchester United is vol lof over de kwaliteiten van de Nederlander. 'Hij is een absolute topvoetballer met een goede persoonlijkheid. Donny werkt hard en is gretig om meer te spelen. Je zult hem gaandeweg het seizoen gaan zien, het seizoen is lang en ik ben onder de indruk van hem. Jullie gaan hem zien.'

Van de Beek versus Ziyech

Zaterdagavond neemt Manchester United het op tegen het Chelsea van Hakim Ziyech. Dit betekent het eerste weerzien tussen Van de Beek en Ziyech na hun vertrek bij Ajax. De aftrap tussen de twee Engelse grootmachten begint om 18.30 uur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
Onbetrouwbare trainer die maar lult hoe goed vdBeek wel niet is om een vervolgens weer niet op te stellen... donny zit daar nu al te verpieteren. Dood zonde !
0 0
Franciscos
Ik zou genoegen nemen met een plaats achter Pogba.

Ik zou alleen geen genoegen nemen met een plaats achter een speler als Fernandes die zo nichterig z'n penalties neemt met zo'n huppeltje.
0 -2
RuffRhythim
Laat hem dan spelen slome...
2 0
markk
Hij kan wel blijven roepen hoe geweldig hij is om vervolgens Hulk en McTominay elke keer voor hem op te stellen.
4 0
Lazell
Idd. Hij is gewoon wisselspeler achter Fernandes en Pogba. Er bestaat geen evenwichtig middenveld met die 3.
0 0
Lane 8
Heel misschien een 442 met een ruit, kan je mcytominay of matic op cdm zetten, rashford en martial in de spits. Heb je ook nog een goede wisselspeler met greenwood die je kan brengen
0 0
Sjaakvaak
Ligt het aan mij of wordt er nu om de drie dagen een nieuw artikel geplaatst over Solskjaer die roept dat Donny tijd gaat krijgen?
2 0
ajax1981
Centraal op de bank...
Kom toch terug Donny.
1 -3