[Update] 'Matip en Thiago ontbreken bij Liverpool'

BartVeenstra, 20-10-2020 om 14:55, 7124 views, Liverpool Echo |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De zorgen bij Liverpool richting het Champions League-duel met Ajax nemen toe. Afgelopen zaterdag viel Virgil van Dijk al weg met een blessure en nu blijkt dat ook Joël Matip mogelijk de kraker tegen Ajax moet missen, zo meldt The Liverpool Echo.

De krant uit Liverpool schrijft dat Matip afgelopen zaterdag een beenblessure opliep en dat een scan heeft plaatsgevonden in het ziekenhuis. Zodoende is de Duitse verdediger een twijfelgeval richting het duel met Ajax. Mocht Matip niet fit genoeg zijn voor de wedstrijd in Amsterdam heeft Liverpool met Joe Gomez nog één centrale verdediger over. Mogelijk zakt middenvelder Fabinho een linie naar achteren.

De problemen bij Liverpool zijn op dit moment groot. Vaste doelman Alisson Becker kampt met een blessure, terwijl middenvelder Alex Oxlade-Chamberlain ook niet fit is. Nieuwkomer Thiago Alcantara liep tegen Everton een blessure aan zijn knie op en is om die reden ook een groot twijfelgeval voor de wedstrijd van woensdag tegen Ajax. Tot slot hoopt Liverpool woensdag te beschikken over middenvelder Naby Keita. Afgelopen zaterdag ontbrak de middenvelder uit Guinee nog.

Update - 14.55 uur (20 oktober 2020) - Matip en Thiago ontbreken bij Liverpool

Joel Matip en Thiago Alcantara lijken woensdag definitief te ontbreken bij Liverpool wanneer de Engelse club het opneemt tegen Ajax. Meerdere journalisten, waaronder James Pearce van The Athletic, melden dat het duo dinsdag niet aanwezig was op het trainingsveld. Beide spelers moesten de afsluitende training zodoende aan zich voorbij laten gaan. Naar verwachting speelt Fabinho met Joe Gomez in het centrum tegen Ajax.

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Liverpool? Zet dan in en krijg 12,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAsphere
''lijken ... definitief''

Of ze lijken er niet bij te zijn, of ze zijn er definitief niet bij. Eén van de twee.
0 0
ajaxxcied4life
Ajax in goede doen zal prima partij kunnen bieden tegen Liverpool. Goed voor het vertrouwend overigens dat het veldspel er afgelopen zondag bij vlagen goed uitzag. Tegelijkertijd moeten we wel gewoon realistisch blijven en constateren dat de aanval van Liverpool wereldtop is en die van Ajax, indien voorop in een goede samenstelling wordt gespeeld Europese subtop. Everton, geen misselijke ploeg, had in de eerste helft vorige week flinke moeite met het stürm und drang van Liverpool en kwam eigenlijk best goed weg daar moet je bij optellen dat Everton niet eens heel slecht speelde.

Ik denk dat Ajax niet gaat winnen, maar ik laat me natuurlijk heel erg graag verrassen.
6 0
EuforischeRealist
Even TH bellen dan wij dan maar gewoon Alvarez op moeten stellen anders is het wel erg makkelijk voor ons en sneu voor Liverpool.
1 0
markk
Ajax 8-7 Liverpool
1 0
Raikkonen94
Ik verwacht dat Matip en Thiago gewoon spelen woensdag. Dan kan het alleen maar meevallen (wat de opstelling betreft uiteraard).
1 -2
Redrum
Nou, zet die mixtape met supportersgeluiden maar extra hard woensdag, dan komt het helemaal goed.
6 0
Joseph
Als je hun aanval bekijkt en onze verdediging en je bekijkt onze aanval met hun verdediging..

Dan mag je toch wel wat spektakel verwachten woensdag.
3 0
Lane 8
Ik heb het gevoel dat we bij de rust al 2-0 voor staan en dat uiteindelijk de 2-1 valt en in de 93ste minuut er nog een uitgelezen mogelijkheid komt voor mo Salah die de bal richting die winkelhaak jaagt ware het niet dat onze gekke Andre de kruising afschermt met een fantastische zweefduik.
9 0
Stuyvesant
Veel te slecht voor mijn hart.....

Geef mij maar 3-0 bij rust en na rust loopt Ajax uit naar de 5-0, waarna Liverpool nog een eredoelpunt maakt, zodat de eindstand (net als in 1966) 5-1 is.

Dus Johan Cruijff Arena, slinger de rookmachine maar aan....
3 0
Joseph
Teken ik voor..
0 0
Patrick-19
Ik begon te denken dat we een reële kans maakten wegens de blessures van Liverpool tot dat ik de mogelijke opstelling zag:
Adrian
Trent Gomez Matip Robertson
Henderson Fabinho Wijnaldum
Salah Firmino Mane
Kans om te winnen hebben we altijd, echter moet men niet denken dat de basis elf van Liverpool wegens de blessures zo erg afneemt in kwaliteit, ze hebben alsnog een belachelijk goed elftal.
7 0
Joseph
Matip zou er dus niet bij zijn.. Neem ook mee dat ze niet bepaald in vorm zijn, 2 weken geleden gingen ze er nog met 7-2 af.

Maar goed, die aanval blijft gewoon staan en dat betekend dat je veel moet scoren om te winnen. Ik heb er zin in!
3 0
Concrete
Je moet altijd scoren om te winnen sprak ooit een wijs man
0 0
Patrick-19
Matip had ik er inderdaad nog niet bijgerekend, wie zou er op zijn plek komen te staan als hij niet mee doet?
0 0
Joseph
In het artikel wordt gesproken over Fabinho die een linie terug zakt, anders misschien Sepp van de Berg. Verder zie ik ook niet veel opties voor ze..
0 0
Bky
Die durven allemaal niet meer, geef ze ongelijk.
4 0
Murtagh
we gaan winnen!
1 0