'Van de Beek staat open voor rol op linkervleugel'

JesseTH, 16-10-2020 om 17:35, 2675 views, Manchester Evening News |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Donny van de Beek staat open voor een rol op de linkervleugel bij Manchester United, zo weet Manchester Evening News te melden. De middenvelder moet het vooralsnog doen met basisplaatsen bij het B-team en om in het eerste team te komen, offert hij zich graag op.

Wanneer Manchester United dit seizoen aantrad in de Premier League, startte Van de Beek steevast op de reservebank. De oud-Ajacied moest het doen met invalbeurten van maximaal 23 minuten. Tegen Brighton & Hove Albion, gespeeld tijdens de tweede speelronde, maakte hij zelfs maar één minuut. In de EFL Cup mocht hij wel al twee keer starten als nummer tien, maar dat gebeurde in een elftal vol wisselspelers.

In een eerder stadium hintte trainer Ole Gunnar Solskjaer al naar een rol voor Van de Beek op links. 'Hij is ander type aan de linkerkant dan Daniel James en Marcus Rashford. Naar binnen komen en de opening vinden, waarom niet? Hij kan op heel veel andere posities spelen. Dat is soms de kracht van een speler', zo zei hij toen.

De nieuwste aanwinst van Manchester United wil zich graag in de basis knokken en zal dat doen op welke positie de trainer hem ook nodig heeft. Daarmee zet Van de Beek het belang van het team boven zijn eigen voorkeuren.

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van sc Heerenveen? Zet dan in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
In de winterstop 12 miljoen bieden? ;)
0 0
ram
Tsja... Hoe voorspelbaar wil je het hebben? Ik, en meer mensen hier, gaven al aan dat een middenveld met sterkhouders Pogba en Fernandes moet worden aangevuld met een type Matic. Waarom kan ik dat bedenken en Donny niet? Zelfde geldt voor Ake; die kon overal heen, behalve naar City omdat de geweldige Laporte op zijn plek staat. Rare keuzes hoor... Of 'uitdagingen'.
0 -2
Hwb
Donny kan dat vast prima bedenken. Maar hij bedenkt ook dat een topclub meer dan 11 spelers nodig heeft en dat Fernandes en Pogba daar niet hun hele carrière blijven. Bovendien zal hij vertrouwen hebben in zijn kwaliteiten.
1 -1
ram
Ja, dat gedeelte is ook helemaal waar.

Maar dan kan het nog wel een slechte keuze zijn (of ik vind het een slechte keuze). Je kunt vertrouwen in jezelf hebben maar Pogba en Fernandes zouden vrijwel zeker blijven en dat is wereldtop. Ik vind het gewoon niet slim.
0 0
DiAngelo
Ze kunnen hem beter terug geven als ze hem echt op links willen zetten....begrijp ook niet wat die Solksjaer daar nog doet, die heeft nu al 100 x meer krediet gekregen dan Van Gaal...?? ...en hij brouwt er nog steeds niks van. Wat n beleid voeren ze daar sinds die Fergusson "weg" is....
1 0
MM1974
Ach hij verdiend genoeg dus maakt hem niks uit
0 0
nap3000
Hoe verkracht je een speler...
1 0
Ajax95Duivendrecht
Wij klagen de laatste tijd veel over onze eigen Erik, maar die Solskjaer is ook niet goed bij zijn paasei. Donny linksbuiten, hoe verzin je het...
4 0
Ajax114
In het buitenland accepteren ze opeens alles, al moeten ze op doel staan. Geld compenseert veel.
4 0
Meerkoet
Pffffff klinkt nu al als een kansloze missie.
Allemaal voor een zak geld.
3 0
Keizer020
Hahahaha schande
3 0
insectenverdelg
Niet doen Donny. Gewoon roepen dat je de plek van Pogba wil. Die speelt al een jaar als een natte krant.
4 -1
Gronkjaer
Dit zegt veel over Donny, maar het zegt alles over de hobbit Ole Gunnar, wat een onbenul.
1 0
mgtow
Waarom kopen ze hem dan? Wat is het toch met die premier league clubs die met geld smijten? Die luitjes op dat eiland zijn echt rot in de hersenpan.
2 0
DaNaRWaL
Dat heet evolutie en natuurlijke selectie, dat eiland herbergt een hoop shit en onbenulligheid.
1 0
masterrr
Mijn god hoe moeilijk kan het zijn? Vd Beek blinkt uit op de 10 positie en kan ook uitstekend box to box spelen. Heeft dat ook laten zien in de CL dus niets nieuws aan. Stel hem dan daar op, niet ergens anders.
5 -1
ram
Huh? Jij denkt dat Donny beter is dan de '10' en '8' die ze al hadden...?
0 0
Ozymandias
United heeft met Fernandes een speler op '10' staan die véél beter is dan Vd Beek en met Pogba een box-to-box speler die véél beter is. Ik denk dat Vd Beek liever op een andere positie speeltijd krijgt dan dat hij op de bank plaats moet nemen.
2 0
insectenverdelg
Nu snap ik het Ten wil naar de PL. Dat verklaart een hoop over de ppsrellingen.
0 0