Van der Vaart lacht om grappen over zijn gewicht

ThijsZwagerman, 14-10-2020 om 20:10, 12061 views, Radio Veronica |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Oud-Ajacied Rafael van der Vaart kan wel lachen om de grappen die er maandagavond bij Veronica Inside over hem werden gemaakt. René van der Gijp liet zich uit over het toegenomen gewicht van Van der Vaart en daar heeft de voormalig middenvelder geen enkele moeite mee. 

‘Ik moet je eerlijk zeggen: Ik zat te kijken en ik heb ook de slappe lach gekregen’, vertelt Van der Vaart woensdag aan Radio Veronica. ‘Als je van het leven geniet, dan weet je dat je een paar kilo te zwaar bent en dat mensen daar wat van vinden. Dan moet je niet piepen. Ik moest erg lachen om hoe René het bracht.’

Volgens Van der Vaart is het logisch dat hij sinds zijn voetbalpensioen wat kilo’s is aangekomen. ‘Als je stopt met voetbal krijg je natuurlijk een heel ander leven. Ik was graag op het veld bezig, dat kan niet meer. Er komt wel weer een tijd dat je weer een beetje je best gaat doen, om het zo maar te zeggen. Maar nu ben ik gewoon aan het genieten, mijn ding aan het doen op televisie en that's it’, besluit de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur. 

Denk jij dat Nederland wint van Italië? Zet in en krijg 3,95 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HarryHarHar
v.d. Gijp grijpt alles aan om alles wat maar Ajax gerelateerd is af te kraken!.. sneu ventje..
0 0
onnodriessen
Vd Vaart baas!
0 0
Jan Doedel
Alsof Gijp zo mooi is opgedroogd na zijn carrière ;-)
0 0
Joseph
Je zou toch zeggen dat je meer van dit soort voetballers aan tafel moet kunnen krijgen voor een analyse en wat vermakelijke televisie..? Iemand die zichzelf niet zo serieus neemt en zich niet door onzekerheid laat leiden. Hoe ze dan in hemelsnaam bij zo'n van Hooijdonck zijn uitgekomen die er dan gisteren naast moest staan, is mij echt een raadsel. Ik kan het gewoon niet opbrengen om naar hem te luisteren.
0 0
wendoo9
Wat me altijd bij zal blijven waren zijn doelpunten in de Kuip. De een mooier als de andere !!
3 0
Asociaal
De meest memorabele is nog echter altijd het hakje in de Arena... voor mij persoonlijk dan :)
1 0
Jan Doedel
Same heren, voor eeuwig in mijn geheugen gegrift.
0 0
Ajax27
Kijk, en zo moet je reageren Raffie. Topreactie... kan die dwerg van een Sneijder nog wat van leren. Je hebt op het allerhoogste niveau gespeeld, jarenlang alles voor de sport moeten laten en dan mag je nu gewoon lekker van het leven genieten. Ja dan kom je 5-10 kilo aan, so what. Vind hem echt een verademing op TV als analist. Net als Van Basten echt een genieter van het spelletje. Die kunnen vol van passie vertellen over de mooie dingen die ze zien op de velden.

100 x beter om aan te horen dan zuurpruimen als van Hooijdonck, Janssen en al die schijt journalisten.
2 -1
insectenverdelg
Zeer blij met Raffie als Analist. Lult niet iedereen na en verkiest altijd voetbal voor zekerheid.
4 0
ajaxminimax
Ook mooi hoe hij hier dan weer op reageert... rafael is gewoon een goede gast en mag hem best horen als analist. Iemand die niet alles te serieus neemt en gewoon lekker geniet.
4 0
MichelBoerebach
Tuurlijk. Lekker, man. He?
0 0
Ajax95Duivendrecht
Rafael is een topgozer. Ook iemand die alles kan hebben, wat erg verfrissend is in deze tijd waarin mensen al gauw lange tenen hebben. Ik vind het ook altijd leuk om te luisteren naar zijn analyses over bijvoorbeeld een wedstrijd.
19 0
Redrum
Raffie neemt zichzelf en het leven niet te serieus. Dat maakt hem een goeie kerel in mijn ogen.
24 0
Aspers73
Zodra je die insteek hebt, wordt het leven een stuk fijner.
7 0