'FC Kopenhagen vindt eisen Schöne te gortig'

NickOoms, 30-09-2020 om 16:10, 5594 views, B.T. |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Lasse Schöne wil graag terugkeren naar Denemarken, maar vooralsnog vindt FC Kopenhagen de eisen van de oud-Ajacied te gortig, zo meldt het Deense B.T. Schöne, die pas één jaar bij Genoa CFC speelt, zou graag willen vertrekken nu de club uit Italië diverse concurrenten voor de Deen heeft aangetrokken.

Schöne heeft dit seizoen te maken met forse concurrentie bij zijn huidige club en daarom staat de oud-Ajacied open voor een overgang naar zijn thuisland, bij FC Kopenhagen. De Deense middenvelder wil een contract voor drie jaar tekenen en de best betaalde speler worden van de Deense recordkampioen.

FC Kopenhagen gaat vooralsnog niet akkoord met Schöne's voorstel. De club van oud-Ajacieden Nicolai Boilesen en Viktor Fischer ziet geen heil in een speler van 34 jaar die tegen een topsalaris voor drie jaar gaat tekenen bij de club uit de hoofdstad van Denemarken.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ardoe
Moet lekker over een paar jaar trainer worden bij ons. Of ie dat wil is een tweede, maar zou geweldig zijn als ie weer een rol bij Ajax zou vervullen. Als voetballer helaas niet meer, want hij wil dan niet voor niets bij Genoa weg en bij Ajax zou hij het wederom met een reserverol moeten doen. Zijn vrije trappen behoren overigens wel bij de beste van de wereld.
0 0
NouridolbergNeres34
Haal maar terug, hoef je klaassen ook niet meer te halen.
0 -1
grannig mokum1
Dan heb ik liever Klaassen dan onze vriend Schöne die al 34jr is
3 0
Koscar
Lijkt me fantastisch als hij komt, zolang hij wel weet dat hij niet al te veel zal gaan spelen. Beetje in de Poulsen en/of Huntelaar-rol: Lekker in de 70e minuut laten invallen of een uur laten spelen als een andere speler rust nodig heeft. Stoom je hem tegelijkertijd een beetje klaar als techniektrainer o.i.d. en bind je hem zo voor jaren aan de club. Kan me ook niet voorstellen dat hij - na al die jaren in Nederland - ineens van 'zijn thuisland' Denemarken zijn 'thuis' wil gaan maken.
1 -2
036AFCA97
Schöne is hier als absolute held vertrokken en zou het zonde vinden als die terugkomt en je hem gaat zien aftakelen.

Lijkt me wel een slimme vent en misschien iets voor in de staff?
2 0
ArthurG
Eens. Op een gegeven moment is het gewoon een beetje zonde om zo'n speler terug te halen. Kan alleen maar tegenvallen.
0 0
JariJari
speler/assistent trainer?
0 0
Mokum430
Altijd welkom
1 0