Vitesse ruikt bloed: 'Zien zeker kansen tegen Ajax'

BartVeenstra, 25-09-2020 om 14:10, 3145 views, De Gelderlander, Omroep Gelderland |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Vitesse kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Ajax van zaterdagavond. De Arnhemmers zijn net als Ajax begonnen met twee zeges en zodoende zou het een spannende wedstrijd kunnen worden in de Johan Cruijff ArenA.

Edward Sturing, die de door corona gevelde hoofdtrainer Thomas Letsch vervangt, ziet zeker kansen voor Vitesse. 'We hebben scherp getraind', zegt hij tegen De Gelderlander. 'Daarbij zien we zeker kansen tegen Ajax. Die zit logischerwijs in de omschakeling. Maar we moeten op onze top zijn om ook een resultaat te boeken.'

Riechedly Bazoer

Voormalig Ajacied Riechedly Bazoer heeft bij Vitesse dit seizoen een nieuwe positie. Hij staat centraal achterin en dat bevalt hem wel. 'Ja, ik voel me er prettig bij', zegt hij tegen Omroep Gelderland. 'Het is ook niet nieuw voor mij, want ik heb er in de jeugd ook gespeeld en weet dus wat er gevraagd wordt. Dus het was ook niet verrassend voor mij dat het me nu zo goed afgaat.'

Bij Vitesse speelt men nu met drie centrale verdedigers en daar is Bazoer content mee. 'Dan kom ik ook vaak aan de bal en dat is mijn kracht. Dat ligt me dus wel. Of ik niet meer naar voren hoef? Nou, als de trainer me nodig heeft, dan sta ik er. Liever wel hoor, haha.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Juichtoon
Polleke van Boekel is de arbiter. Samen met Bas Nijhuis de enige arbiters bij wie we onderpresteren. Voor de goede orde Fnoord en PSV hebben geen enkele arbiter bij wie ze onderpresteren.
Vanavond denk je weer. Hé fluit is man, en dan weet je weer dat het Polletje is .
0 0
Redrum
Er ligt een zee van ruimte rond de eigen zestien meter. We zien absoluut kans om daar twee bussen aan spelers te parkeren.
0 0
DeMeervanweleer
Polleke is de scheids, hij bepaalt hoever de tegenstander mag gaan, waarschijnlijk dus ver. Vind het in dat kader niet zo erg dat Alvarez of Martinez in de basis staan. Fijn ook dat Nico er weer bij is.
Dat gif heb je ook nodig, je kan niet alleen maar oeh-en-ah spelers opstellen.
1 0
Hollister
Standaard zinnetje van de trainers van onze tegenstanders: ' we kunnen ze pijn doen in de omschakeling" ..... als Vitesse zoals ze doorgaans doen olv die Duitse trainer, wat ze normaal ook doen, dus druk zetten... dan kan dat wel eens een hele mooie open wedstrijd worden met veel doelkansen en of doelpunten.. nu maar hopen dat die balans dan wel in ons voordeel gaat uitpakken.
0 0
Dubbelvla
nou.. goede officiële eerste test dit. verwacht meer tegenstand dan RKC en Sparta. ben benieuwd.
1 0
Red Devil
Laat ze maar lekker dromen daar in Arnhem.
2 0
RuffRhythim
Gebruikelijke verhaaltje.
Men ruikt zogenaamd bloed, maar feitelijke bedoelt men dat men hoopt op een paar rake counters vanuit 11 man staand in het eigen strafschopgebied...
Echt nog nooit gehoord dit...
7 0
Redrum
Ja een beetje vermoeiend al die grote praatjes vooraf, terwijl iedereen weet dat ze als een stel angsthazen gaan staan verdedigen en loeren op een counter. Prima, maar hou dan van tevoren ook je mond gewoon dicht.
2 0
Frank1978
Ja, ik zie nooit zo de toegevoegde waarde van dit soort artikeltjes in. Inderdaad standaard praatjes en in de praktijk zal het er wel op neerkomen dat men op de counter gaat loeren, zoals de meeste ED ploegen in de Johan Cruijff Arena.
1 0
Liam
Bazoer was altijd een centrale verdediger.
0 0
Salamis
Bazoer ging destijds toch weg bij PSV omdat hij alleen achterin moest spelen?
0 0
Redrum
Yup, maar tegenwoordig heeft hij er geen enkele moeite meer mee blijkbaar.
1 0