Danilo opnieuw doorslaggevend voor winnend FC Twente

JesseTH, 25-09-2020 om 21:55, 10718 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax-huurling Danilo Pereira heeft vrijdagavond met een goal en een assist opnieuw een grote rol gespeeld bij een overwinning van FC Twente. FC Groningen kwam op bezoek in Enschede en keek ruim een uur tegen een achterstand aan. Even kwamen de Groningers nog terug, maar in de slotfase wist FC Twente de wedstrijd in het slot te gooien.

FT | FC Twente - FC Groningen (3-1)


Opstelling FC Twente:

Drommel; Ebuehi, Pleguezuelo, Schenk, Oosterwolde; Bosch, Brama, Roemeratoe; Cerny, Danilo, Menig.

Opstelling FC Groningen:

Padt; Dankerlui, Dammers, Itakura, Van Hintum; Van Kaam, Matusiwa; El Messaoudi, Lundqvist, El Hankouri; Larsen.

Doelpunten:

1-0 Vaclav Cerny (23')
2-0 Danilo Pereira (38')
2-1 Ahmed El Messaoudi (50')
3-1 Alexander Jeremejeff (90')

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De Stift
Gaat lekker daar in Tukkerland. Hopelijk kan Cerny alsnog zijn belofte inlossen. En ontwikkelt Danilo zich tot de spits die wij nodig hebben. En pakt Overmars door en verhuurt hij Ekkelenkamp aan Twente en versterkt hij Ajax met Henrique.
2 0
Aeter
Černy lijkt weer op te leven. Mooi.
6 0
DS
Inderdaad mooi om te zien!
4 0
Noxin
VAR was weer kansloos vanavond, man man man. Iedereen zag aan het stilstaand beeld dat het geen buitenspel was, maar vervolgens gaan ze 5 minuten lang lijntjes trekken en dan alsnog de goal afkeuren. Zelfs de commentator zei dat ie maar naar de opticien ging, omdat ie z'n eigen ogen niet meer vertrouwt.
2 0
Ajax4ever86
Wat een aanfluiting die VAR. 5 minuten bijna nodig om naar 2 lijntjes te kijken. Nu blijkt dat als de grensrechter gevlagt heeft, dat de verdedigende partij voordeel krijgt als het een foutmarge van een paar centimeter is. Als de grens niet gevlagt had, dan had de aanvallende partij voordeel gehad, dus was t gewoon een goal geweest, want Cerny stond gewoln niet buitenspel. Het komt erop neer dat een grensrechter eigenlijk nooit zou moeten vlaggen bij een kiele kiele situatie. En t gewoon aan de VAR overlaten. Achterlijke nieuwe regel is t, maar is alleen maar op te lossen dat een grensrechter gewoon niet vlagt.
2 0
Kingoffdatoilet
Cerny lijkt nu een beetje los te komen. Hoop dat hij dit volhoudt. Belachelijk afgekeurde goal bij twente trouwens. Dit was met het blote oog te zien. Geen buitenspel.
5 0
Web
Casper van Eijk zit bij VI, die zegt dat er topsporters zijn die 10 procent minder longinhoud hebben door Corona, en maakt zich heel erg zorgen dat ze de ziekenhuizen vol lopen, en dus andere operaties weer niet door kunnen gaan
Dat zijn dus super fitte mensen, zo zie je maar
Hij hamerde heel erg op 1,5 meter houden
Ze willen alle Feyenoord supporters testten voor data onderzoek
Alle seizoenkaart houders hebben een ap gekregen.
2 -2
Cello
Er zijn inmiddels zat mensen (vooral jongere mensen), die in maart/april covid-19 hadden opgelopen, maar inmiddels nadat ze covid hadden overwonnen nog steeds gezondheidsklachten hebben. Variërend van lichte klachten tot zeer serieuze klachten. Zelfs bij sommigen zo erg dat er blijvende schade is opgelopen. En de klachten gaan verder dan alleen mbt longen. Ook hart-en vaatziekte zijn voorkomend. En dat bij mensen die vooraf nooit wat mankeerden en gezond waren.

Heb zelfs al foto's van bodybuilders bijv. gezien, die geen schim meer zijn van wat ze waren. Je kon ze veelal alleen nog aan tattoo's en andere lichaamsversieringen herkennen. Zelfs voorzichtig weer gaan trainen, nadat ze corona-negatief zijn verklaard zit er voor velen niet meer in. Het lukt ze gewoonweg niet meer, door vermoeidheid en gebrek aan kracht. Heel snel uiten adem.

Maar ja....covid is een hoax en de meesten overleven het wel, roepen velen. Ja....maar hoe?. Overleef je het en is je leven gewoon nooit meer hetzelfde.
3 -2
diamanti
De anabolen fabriek in China heeft natuurlijk ook even stil gestaan ;-)
1 0
Aeter
Dat klopt wel, maar je moet er cijfers van de aantallen wel relativeren tov van andere virus ziektes en aan de hand daarvan handelen en regels aanpassen. Voornamelijk de juiste doelgroepen beschermen en bij uitbraken lokaal aanpakken. De regering heeft op dit gebied opzichtig gefaald, vooral in de bejaardencentra en verzorgingshuizen.
2 0
wieweet
Corona is een SARS virus, slaat op de longen en de klachten bij heftig ziektebeeld komen overeen met een longontsteking! Ook bij een longontsteking moeten mensen maanden herstellen en blijft er langdurig sprake van longschade, ook bij gezonde mensen.

Dit is een artikel uit 2016, ook toen gingen we niet in lockdown:

https://www.ad.nl/gezond/griepgolf-treft-veel-mensen-die-anders-nooit-ziek-zijn~aae8e106/
4 0
Redrum
Ja allemaal leuk en aardig, maar de meeste seizoenskaarthouders in de Kuip hebben nog hulp nodig om WhatsApp te updaten. Zo'n app is dus compleet zinloos bij dit soort debielen.
8 0
mgtow
Grindr installeren gaat anders prima daar. Die giechelviroloog van ze gaat daar vast diepzinnig onderzoek naar doen.
2 0
Redrum
Met een seizoenskaart voor Feyenoord heb je geen Grindr meer nodig. Dan heb je om de twee weken gegarandeerd een lul in je hand zolang het seizoen loopt.
8 0
mgtow
Lul in hand voor Feyenoord 2
Geen woorden maar zaden
Leve Feyenoord 2
3 0
Redrum
Nice :p
2 0
Gonzo
Denk dat Ekkelenkamp hier goed in zou passen. En veel meer kans op spelen.
2 0
Hollister
Ik hoop dat Ekkelenkamp naar FC Twente gaat, want dat betekent dat Ajax Henrique weet te contracteren
0 -3
fc Barcelona_ke
ik hoop op: Veerman naar Ajax, Ekkelenkamp verhuurd aan SC Heerenveen plus paar miljoenen!
2 -2
Soccerskins
Danilo gaat er wel een paar maken daar in Enschede. Ben benieuwd of Ajax er nog toekomst in ziet.
6 0
fc Barcelona_ke
of Botman-constructie
1 0
VoorOnzePloeg
Als hij zo doorgaat, neem ik aan dat hij absoluut wel eerst een kans in Ajax 1 gaat krijgen
0 0
Ajax95Duivendrecht
Danilo-Cerny begint een leuk tandem te worden daar voorin bij Twente.
9 0
waayop
Zeker, daar gaan die tukkers nog veel plezier van hebben.
0 0
markk
Cerny is gewoon een prima speler. Ik heb met Cerny en Sinkgraven altijd het idee dat zij veel potentie hebben maar dat het er op een of andere manier niet uit komt. Beide spelers zijn te lichtgewicht.
2 0
036AFCA97
Ik dacht dat Danilo wel iets sneller was. Goed afgemaakt van Cerny
5 0
Milanajax
Ach Kamphuis, grote vriend. Als je dit al niet na 5 minuten kan zien, zoek dan alsjeblieft een andere baan. Of KNVB, biedt die scheidsrechters een fatsoenlijke cursus, want dit is pure waanzin.
4 0
Arek Milik
Wat is dit nou voor BS? Met je lijntjes trekken en dan nog steeds niet kunnen waarnemen. Dan maar buitenspel geven denkt die. Wat een farce..
7 0
ram
Buitenspel bestaat helemaal niet joh. Je bent echt blind als je dat niet doorhebt. Iedereen die gelooft in buitenspel heeft een chip in de anus gekregen bij de geboorte. Expirimentje van Bert en Ernie.
3 -1
Wardin25
Wellicht kunnen jullie dit uit gaan vechten op nu.nl? Ik word er een beetje moedeloos van om hier constant tegenaan te kijken op een Ajax site. Bij voorbaat dank!
0 -1
Bky
Die VAR is net zo accuraat als de PCR test.
4 -3
036AFCA97
Daar zijn de maatjes weer hahahahahah
2 -1
Bky
Complotgekkies united!
2 -2
ddkoning
Buitenspel kan je toch binnen 30sec zien
2 0
Bky
What...

The.. Fuck? Cerny stond een halve meter achter die andere man.
3 0
036AFCA97
Toch belachelijk dat zo’n VAR-moment bij buitenspel gewoon 4,5 minuut duurt en dan ook nog een foute beslissing maken? Dit kan toch niet?
8 0
Bky
Waarom duurt zo'n var check 5 minuten voor een overduidelijke goal wtf.
4 0
036AFCA97
Danilo hattrick.
1 0