PSV met speels gemak door in Europa, Willem II is klaar

GinoHaverkamp, 24-09-2020 om 22:55, 20568 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

PSV blijft kans maken op plaatsing voor de groepsfase van de Europa League. Op bezoek bij NŠ Mura, in Slovenië, wonnen de Eindhovenaren met 1-5. Zij nemen het volgende week donderdag op tegen Rosenborg BK. Willem II daarentegen is klaar in Europa. Thuis werd met 0-4 verloren van Rangers FC.

FT | NŠ Mura - PSV (1-5)

Opstelling NŠ Mura:

Obradovic; Kous, Karnicnik, Gorenc, Sturm; Kozar, Kouter, Horvat (Brkic 76'); Filipovic (Maric 76'), Bobicanec; Zizek (Marosa 81').

Opstelling PSV: 

Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Rosario, Mauro Junior, Thomas (Sadilek 76'); Bruma, Romero (Gakpo 11'); Malen (Madueke 86').

Doelpunten:

0-1 Donyell Malen (17')
1-1 Nino Kouter (21')
1-2 Mauro Junior (27')
1-3 Cody Gakpo (54')
1-4 Donyell Malen (65')
1-5 Cody Gakpo (90')

 

21.00 uur | Willem II - Rangers FC (0-4)

Opstelling Willem II:

Ruiter; Nelom, Holmen, Peters (Van den Bogert 75'), Kühn; Saddiki (Köhlert 60'), Saglam, Llonch; Nunnely (Yeboah 60'), Ndayishimiye; Pavlidis,

Opstelling Rangers FC:

McGregor; Tavernier, Helander, Goldson, Kamara; Kent (Jones 72'), Davis (Ughelumba 74'), Barisic; Hagi, Morelos; Arfield.

Doelpunten:

0-1 James Tavernier (22')
0-2 Ryan Kent (25')
0-3 Filip Helander (54')
0-4 Borna Barisic (71')

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxrulesz
ik ben bang dat bruma helemaal gaat opbloeien onder schmidt en dan hebben ze er daar een onverwachte topaankoop bij!. Bruma is een hele onderschatte voetballer, typisch zo'n speler die vertrouwen moet voelen, het schijnt dat er vorig seizoen bij hem priveproblemen waren wat zijn weerslag zou hebben op zijn prestaties.
Als deze opgelost zijn, en hij goed in ze vel zit en vertrouwen voelt van Schmidt , denk dat hij dan instaat is om grote dingen te gaan doen voor psv.
0 0
Redrum
Haha wow ik zit nu even te kijken wat voor clubje dat Mura is, maar die hebben gewoon een marktwaarde van 5 miljoen. Een club als Emmen heeft een marktwaarde van 10 miljoen. Ze zullen ongetwijfeld weer erg trots zijn op zichzelf, maar het is een schande dat ze deze ploeg eigenlijk alleen op efficiëntie hebben verslagen. Het balbezit en het aantal doelpogingen was slechts licht in het voordeel van psv. Ongelofelijk die club.
0 0
Sanalologo
Nu heb ik niet de hele wedstridj van WIllem 2 gezien, maar waarom willen Nederlandse clubs altijd het spel maken in europa, ookal is dat tegen een veel betere tegenstander?
2 0
Redrum
Nou, niet alle Nederlandse clubs hoor. Alleen clubs met trots, zoals Ajax en Willem 2. Ik vind het wel te prijzen dat Willem 2 zo speelde, alleen moet je natuurlijk wel je kansen afmaken en niet zo makkelijk cadeaus weggeven.
0 0
roodwit007
dit gaat clubs de nek kosten , ze zijn er op uit om een algehele lock-down in te voeren waar wij ook de dupe van kunnen worden z.n club met een enorme domme achterban mag van mij de boot in gaan met 10-0 sukkels de nog grotere sukkel is die koert die weet niet eens hoeveel kanten een bal heeft
1 -1
Cello
Je kon weleens gelijk krijgen. Ze zullen nu nog eerder dan in het begin van dit jaar bij het oplopen van het aantal besmettingen rigoureus ingrijpen. Met betrekking tot voetbal zullen supporters niet meer wedstrijden kunnen bezoeken. Dit alles, uitzonderingen daargelaten, doordat bij een flink aantal clubs supporters al hebben bewezen de regels mbt corona aan hun laars te lappen en niet serieus te nemen. Daar gaat straks 'de prijs' voor betaald worden. Onverantwoord gedrag kost je dus straks de kop.

En moet je maar opletten, degenen die nu de regels niet willen naleven, zullen straks degenen zijn die 'moord en brand' schreeuwen dat het voetbal weer stil ligt of niet bezocht kan worden!.

Belachelijk, dat volwassen mensen simpele zaken als 'anderhalvemeter' en mondkapjes niet (meer) kunnen verdragen. Zelfs niet als je daarmee anderen in jouw omgeving kunt beschermen. Ik vind dat zeer egoïstisch.
1 -1
Aspers73
Ook met mondkapjes en afstand houden is een virus niet te stoppen. Hoe komen mensen erbij dat dat wel kan? En testen is al helemaal onzin. De mensen hebben klachten, dus zijn ze al een aantal dagen besmettelijk en hebben ze anderen waarschijnlijk allang aangestoken. Een test doen is lariekoek, maar voed wel lekker de angst.
0 0
Cello
Totdat er een vaccin is, is het naleven van simpele, let wel...simpele regels het beste wat we hebben. Helemaal niets doen, zoals velen willen, omdat zij denken sterk genoeg te zijn en virus wel te overleven kan perfect zijn voor hen, maar in het geheel niet voor een ander.
Dat men schijt heeftaan regels komt op mij over op die manier, dat men dus ook schijt heeft aan een ander. Of het nu familie is, kennissen/vrienden òf welk willekeurig persoon dan ook. Dat je daarmee niet volledig een virus kan stoppen is niet het item....dat je ermee vele onnodige doden mee kan voorkomen, dat wel!.

Ik heb het verder niet over testen. Daarin heb je namelijk ook verschillen. Als je al test moet je natuurlijk wel een goede test tot je beschikking hebben en zal je daarna 'tracing' moeten doen en in quarantaine moeten.
0 -1
AFCAjax
of die regels nou nageleefd worden of niet.. die cijfers gaan de lucht in om meerdere redenen.. griepseizoen staat voor de deur en ze gaan steeds meer en meer testen met een test die helemaal niet gebruikt dient te worden om massaal de populatie te testen.
enkele procenten foutmarge en die enkele procenten testen positief.
als je 100.000 mannen een zwangerschapstest geeft testen er 1000 positief.. die zijn dan toch ook niet zwanger..
2 0
Freddy Al
Heel droef hoe Willem II verloor tegen de Rangers, in grote delen van de wedstrijd waren ze voetballend beter tot aan de 0-3 eigenlijk.
Nog erger vind ik de taferelen die ik in Tilburg zie rondom het supportersfeest.
Gezien de snel oplopende Corona cijfers gaat dit gegarandeerd gevolgen krijgen ,ik vermoed dat dit wel eens het laatste weekend kan worden met beperkt publiek
We hebben het voor elkaar; de nood is weer aan de man stevige ingrepen zullen onvermijdelijk zijn.
Helaas gaan we weer ondervinden dat weer allerlei sociale gevolgen gaat hebben
Lang leve de misdeelde mensjes van # ik doe niet meer mee en de volkomen idiote heer Engel.
Ook ons plezier in voetbal zal verstoord worden vrees ik, ook het stilleggen van competities komt weer in beeld.
11 -3
Starkoo
Lariekoek cijfers gebaseerd op mileufreak gekte, die PCR test kan COVID 19 niet op sporen. Ze moeten massaal stoppen met die test. Bloedtest is de enigste juiste oplossing!
0 -9
Freddy Al
Een test lost helemaal niets op.
Het geweeklaag van al die mensjes die het niet aan kunnen om op 1,5 m te blijven en hun handjes te wassen en anderen aanzetten tot dom gedrag is laakbaar.
Door hun wangedrag gaan we weer de verkeerde kant op, gelijkertijd gilt men dat we het Zweedse model moeten nastreven, waar de nadruk op eigenverantwoordelijkheid wordt gelegd en veel minder op regelgeving.
Dat is een hele rare; als je jezelf nu al niet kunt gedragen ,hoe moet dat dan als er geen regels en verplichtingen meer zijn??
Niemand wil naar een lockdown , gedraag je dan ook!
Viruswappie en dansleraar Engel heeft een flinke maar recalcitrante achterban opgebouwd die zich misdragen en daarmee de gezondheid van dit land in gevaar brengen.
Dit soort mensen moeten gewoon heel stevig aangepakt worden voor het aanzette tot strafbaar gedrag,
0 0
De_Realist
Ik blijf het zonde vinden dat Malen niet terug is gekomen naar Ajax nadat een doorbraak bij Arsenal er niet in zat.

Deed het goed in de jeugd en konden (en kunnen) we goed gebruiken.
6 -1
AJAXAFC1
Eens, maar gelukkig is er bij ajax ook wat veranderd nu alle huidige toptalenten hun contract verlengt hebben.
Laten we naar de toekomst kijken ;)
4 0
Kingoffdatoilet
Het is haast niet te geloven hoe dom je een wedstrijd met 0-4 kunt verliezen.
5 0
jutter
Afgezien van enkele kansen in het begin een vrij kansloze nederlaag. Gewoon voorspelbaar, want dergelijke wedstrijden verlopen bijna altijd zo. Die commentator hoorde ik gisteren voor de 1e keer, wat die allemaal voor onzin uitkraamde daar lusten de honden geen brood van. Een soort huis commentator die zich al aan het voorbereiden was voor het a.s., mogelijke, carnaval. Nooit eerder een dergelijke onbenul gehoord, kan zich beter op korfbal o.i.d. gaan richten,werkelijk ongelofelijk! Die toeschouwers daar deden gedurende de wedstrijd nog een duit in het zakje door de regels m.b.t. dat Covid-19 aan hun laars te lappen. Mogelijk gaat dat zelfs consequenties hebben voor andere clubs in dit land die het toch al zo moeilijk hebben! Een zielig zootje daar die eens mee mochten proeven wat Europees voetbal nou ongeveer inhoudt. Nou dat viel niet bepaald mee zoals verwacht, want dat Willem II is gewoon een hele matige ploeg, die op alle facetten van het voetbal tekortkomt.
0 0
MPAjax
geen scorend vermogen op europees niveau
0 0
TontoKarnaggel
Laat dat maar aan een nederlandse club over.....
6 0
mgtow
Als je niet kan voetballen moet je de gym hitten. Simpel zat. Die dunne latjes van willem 2 schieten nog geen man van z'n fiets joh. Jammer ik had ze wel meer gegund.
0 0
4EVERAJAX
De verslaggever, als W2 geen fouten had gemaakt, dan hadden ze 0-0 gewonnen tegen rangers...
4 0
PierreHeno
....en tegen Ajax gaan ze natuurlijk weer stunten.
2 0
Dubbelvla
Dan moet Ajax dus ook nog slimmer worden.
0 0
Cello
Dat zou zomaar kunnen, wanneer ze dan wèl de kansen benutten die ze krijgen. Hadden ze vanavond wel 'dodelijk' effectief geweest dan had je vanavond wellicht een heel andere wedstrijd èn uitslag gehad.
1 0
Jaridebeste
"We hebben gekeken naar een uitstekend Willem II wat eigenlijk niets fout heeft gedaan" aldus Koert. In één zin heeft hij daarmee zijn eigen verslag van de hele avond samengevat.
2 0
TontoKarnaggel
Ach, je moet koerd niet al te serieus nemen, de man wil graag een beetje cult zijn en zolang die dat maar doet bij subtoppertjes als willem 2, utrecht of feyenoord vind ik dat best. En laten we eerlijk zijn, wat dat soort clubs europees laat zien verdiend toch ook geen serieus commentaar? Ik zie koerd een beetje als die overenthousiaste gymleraar die het schooltoneel avondje aan elkaar mag praten
1 0
PierreHeno
Brabants Dagblad opent morgen met de kop : "Willem 2 beter maar verliezen onfortuinlijk met 0-4". Lekker positief blijven.
1 0
goajaxgo
Haha! Rangers compleet weggespeeld door Willem 2, volgens Koert. Alleen heb ik de Rangers niet zo zien blunderen en bovendien netjes hun kansen zien benutten. Maar goed, dat zijn natuurlijk details.
0 0
Cello
Het is ook min of meer een lesje in effectiviteit. Kansen heeft men gehad in Tilburg.
0 0
jollie18
Willem II komt nu veel in de media.
0 0
Cello
Hadden we wat anders verwacht dan?. Ik bedoel maar, vooraf hoop je op misschien een stuntje van Willem II. Maar normaal gesproken zou je vooraf ervan uit gaan dat Rangers wel zullen winnen.

Het verschil zit 'm vanavond denk ik in het feit dat Rangers wel de kansen benut en Willem II niet. Want Willem II is totaal niet weggespeeld en oogt zelfs beter bij vlagen.

Exit Willem II derhalve.

Daarnaast moet ik nog maar zien wat er van een Europees seizoen gaat komen. Het zou me niet verbazen dat de heleboel plat gaat (hele of gedeeltelijke lockdown) bij een nieuwegolf van het coronavirus. Als je nu al ziet hoe grote groepen overal in Europa massaal de regels aan de laars lappen.
3 0
PierreHeno
Rangers heeft nu ook niet zo'n geweldig track record in Europa.
0 0
goajaxgo
Help me! Ik word helemaal gek van die Koert.
3 0
Jaridebeste
Nou zeg dat wel, wat een über calimero.
1 0
Noxin
Gaat Koert helemaal los. "Het is duidelijk een geldig doelpunt!" Vervolgens zie je duidelijk dat het toch echt hands is. "Ga je deze afkeuren voor hands, tegen een ploeg die 4-0 achter staat." Ja, die beste man staat er niet om cadeautjes uit te delen. Wat een armoede qua commentaar.
7 0
goajaxgo
Wat een ongelofelijke huilebalk die Koert. Ik had het Willem 2 echt ontzettend gegund, maar dat commentaar zorgt er bijna voor dat mijn sympathie naar de Rangers gaat.
2 0
Dubbelvla
Is een beetje knullen tegen mannen dit, hè. Allemaal een kop langer en maatje extra in de breedte. Als je dan ook nog eens niet mee springt. Dan staat t 0-4.
0 0
HsvHoek
Typisch Nederlandse wedstrijd, naïef en kinderlijk eenvoudig de doelpunten weggeven.
6 0
3sterrenAjax1
eens. de reden dat bv. de belgen hoger staan op die coefficientielijst is omdat hun mindere clubs vaak volwassener voor de dag komen in europa. onze mindere clubs (lees: iedereen behalve ajax) winnen europees zelden een potje.
2 0
HsvHoek
Idd volwassener, je zou toch denken dat we dat nu wel geleerd hebben onderhand. Ook fysiek zie je een groot verschil, je hoeft echt geen 11 bodybuilders te hebben maar iets meer fysiek kan geen kwaad. Ik heb het idee dat dat in NL taboe is oid om iets aan je fysiek te doen.
1 0
Jaridebeste
Ja en zelf tig kansen missen. Niet normaal gewoon. Wat een gepruts.
1 0
Duif63
Je haalt de woorden uit mijn mond. En natuurlijk een ongelooflijke kutkeeper op doel.
1 0
goajaxgo
Die Koert...
1 0
TontoKarnaggel
Ajax even buiten beschouwing gelaten, wanneer heeft er een nederlandse club voor het laatst een verrassende overwinning behaald in europa? Alles boven niveautje Estland is gegarandeerde uitschakeling, en altijd maar weer op die schijt irritante domme en naive prutmanier.
3 0
insectenverdelg
Feyenoord speelde in de 2 luik tegen het almachtige Trencin thuis toch maar mooi gelijk.....
0 0
AFCAsphere
Utrecht - Celtic in 2010, dat werd 4-0, waardoor ze zich plaatste voor de groepsfase. In 2017 flikte onze eigen Erik ten Hag het bijna om met al die middelmaat de Russische gigant Zenit uit te schakelen, in de verlenging gingen ze alsnog ten onder.

Tussendoor, in 2013, werden ze wel een keer uitgeschakeld door een semi-prof club uit Luxemburg haha.
2 0
ambtenaar
Willem 3
0 0
PierreHeno
Willem 0-3....ach ach....daar mag Ajax gewn problemen hebben...dat Willem 2 in de JC Arena Ajax versloeg met 1-2......voor echt voetbal moet je vanavond toch echt bij Bayern tegen Sevilla zijn. Wàt een verschil....maar goed...dat wisten we natuurlijk al lang.
0 0
Labrador
PSV kijken, gossip Girls kijken met je schoonmoeder of naar het commentaar van Koert Westerman luisteren. Nou..
0 0
Vulture
Alles beter dan Koert. Wat is dat dramatisch slecht.
2 0
behangdelul
#ikvraagditvooreenvriend
0 0
behangdelul
Hoe is gossip girls?
1 0
Gonzo
Jammer hoor.
0 0
3sterrenAjax1
kinderlijk zeg. typerend voor nederlandse clubs in europa. genoeg kansen, maar niet koelbloedig genoeg. elke kans tegen is een doelpunt tegen. ik ben blij dat wij dit patroon sinds enkele jaren achter ons hebben gelaten.
1 0
JOHANisGOD
Over en uit.

Ga wat anders kijken.
0 0
Ajacied33
Wetten van het topvoetbal, daar maakt W2 nu ook kennis mee. Zeer geflatteerd deze score, maar het is de realiteit
1 0
JordanAFCA
Ze spelen niet eens goed maar hebben wel genoeg kwaliteit om elke kans af te maken
0 0
behangdelul
Jezus....Rangers 2 kansen 3 goals ofzo?
1 0
behangdelul
Dit Rangers doet overigens ook pijn aan de ogen zeg. Mijn god wat slecht
0 0
roodwit007
kans nr 7
0 0
behangdelul
Als het 5-2 was had niemand wat te klagen gehad. Bizar dit. Kan iemand Koert even een rode kaart geven? Wat een droevenis. Bijna net zo slecht als Leo Driessen.....bijna he
2 0
JOHANisGOD
Hij is een kakkerlak.
0 0
roodwit007
6 grote kansen 2 100% maar ja met een feynerd in je gelederen roep je toch alles over je af
0 0
MPAjax
wie neemt dan ook nelom op in zn selectie bedoel, bij feyenoord gefaald dan gaat hij het niet eens goed doen bij willem 2
1 0
MPAjax
zoals verwacht is rangers beter
0 -6
ddkoning
0-2 en niks aan de hand. Het is mn buurman, maar een waardeloze verslaggever
2 0
JOHANisGOD
Nou hè.
Ongelooflijk.
0 0
f.m.d.
Weer geen 5de Nldse club in door in Europa. In de breedte is de kwaliteit gewoon te mager.
3 0
jeroenaadt
Het is ook weer geen schande als Willem II het niet redt tegen Rangers en daarna nog Galatasaray of hadjuk split. Niet overdrijven, als ze vorige week waren uitgeschakeld had je gelijk.
1 0
f.m.d.
Het is al jaren zo.
0 0
jeroenaadt
Als Nederland 4 teams Europa in krijgt moeten we echt al blij zijn, dat is gewoon realiteit.
0 0
Libero
Van tevoren zeg je Rangers wint hands down, maar dit voelt heel onrechtvaardig. Hopelijk maakt WII nog de aansluitingstreffer voor rust.
0 0
PierreHeno
Voorlopig is het dus nog Willem 0-2
0 0
JariJari
En nog doet Willem 2 het beter dan Utrecht. Wonnen in ieder geval makkelijk in Luxemburg.
1 0
RJB1979
Ze zijn gewoon zoveel beter dan Rangers. Zorg dat je op 1-2 komt voor de rust en alles is mogelijk.
5 -1
f.m.d.
Ze lijken beter, ze zijn het niet.
2 0
Libero
Heel WII heeft harde voetjes vandaag.
0 0
johnantoni
Tsja dan verdien je t ook niet
0 0
EGxD
Kunnen verslaggevers tegenwoordig niet meer een fout toegeven of is deze man ècht zo dramatisch in zijn observaties..?
1 0
DS
Wat doen die NL clubs het toch altijd zwak in Europa zeg.
5 0
johnantoni
Het is een schande dat alleen Ajax vaak na de winter nog meedoet. Vroeger had je 4 clubs die in februari nog Europees speelden.
3 0
DS
Gelukkig doen wij sinds Bosz weer leuk mee.
Daarvoor is het ook veel drama geweest, 85min balbezit en het mes in lopen tegen een of andere kut club uit oestbekistan oid.
0 -1
Vulture
Zo geef je het wel heel gemakkelijk weg
0 0
RJB1979
Nou mannen, niks meer te verliezen.
0 0
Ajacied33
Lekker hoor Ruiter. Over en uit
0 0
JordanAFCA
Nelom en Ruiter, tja...
1 0
MK77
Boeh!
0 0
Stibba020
Zijn lekker bezig daar bij willem 2...
0 0
Toon meer reacties