'Trainer Vitesse op z'n vroegst vrijdag uit quarantaine'

JesseTH, 22-09-2020 om 21:15, 2104 views, Gelderlander |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De voorbereiding van Vitesse op het uitduel tegen Ajax van aankomende zaterdag verloopt allesbehalve soepel. Vanwege een corona-uitbraak binnen de technische staf van de Arnhemmers zal hoofdtrainer Thomas Letsch op z'n vroegst pas vrijdag terugkeren uit quarantaine, zo weet de Gelderlander.

Dat betekent dat Edward Sturing, net zoals tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam van afgelopen weekend, nog altijd voor de groep staat. Op het veld krijgt hij al wel hulp van Jan Fiesser, de Duitse assistent-trainer die eerder ook in quarantaine moest. Daarnaast is ook Nicky Hofs, normaal werkzaam bij Jong Vitesse, nog altijd aanwezig als assistent.

Donderdag zullen er weer coronatesten plaatsvinden bij Vitesse. Wanneer trainer Letsch dan negatief test, kan hij vrijdag weer op het veld staan. Test hij echter positief, dan zal het vrijdag nog altijd Sturing zijn die voor de groep staat.

Ook raakte er bij Vitesse recent een speler besmet met het coronavirus. Voor verdediger Jacob Rasmussen, huurling van Fiorentina en gehaald voor de basiself, is het donderdag dus ook een spannende dag. Een week geleden testte hij positief en dus zit ook hij nu in quarantaine.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Benieuwd naar de pot van zaterdag. Nu gaat het voor het echt, tegen een ploeg met een goede tactiek en voor ED begrippen prima spelers. Kijken of TH zijn tactiek stand houdt tegen zo'n tegenstander.
0 0