Evra kritisch op Solskjær: 'Start gewoon met Van de Beek'

ThijsZwagerman, 20-09-2020 om 09:20, 6335 views, Sky Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voormalig Manchester United-verdediger Patrice Evra vindt dat manager Ole Gunnar Solskjær Donny van de Beek een basisplaats had moeten geven tegen Crystal Palace. Zaterdag maakte Van de Beek als invaller zijn officiële debuut voor Manchester United en scoorde hij direct. Maar The Red Devils gingen wel met 1-3 onderuit. 

Evra begrijpt niet dat veel trainers het niet aandurven om direct met een nieuwe aankoop in de basis te starten. ‘Soms voelt het alsof trainers hun spelers beschermen. Hij (Solskjær, red.) denkt: Van de Beek is hier pas net, ik doe rustig aan met hem. Nee, iedereen is enthousiast over hem, dus start dan ook gewoon met hem’, stelt de kritische Evra in de studio van Sky Sports

Volgens de Fransman zou Solskjær namelijk helemaal geen kritiek krijgen als Van de Beek slecht zou spelen in zijn debuut. ‘Als hij vervolgens slecht zou spelen, zou men Van de Beek gaan bekritiseren in plaats van Ole. Nu krijgt Ole juist wel de kritiek en vraagt iedereen waarom hij niet met Van de Beek in de basis is begonnen.’ Naast Evra waren ook de Engelse media lovend over het debuut van Van de Beek voor Manchester United. 

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DrD3k
Haha zolang ze daar wijdbeens staan te verdedigen gaan ze helemaal niks winnen
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Zo’n ruk team als Man Utd gun je van der Beek toch niet... Zelfs Ajax in huidige vorm wint daar makkelijk van.
0 -1
DrD3k
Donny van DE Beek. :)
0 -1
Schip
Wat een soepkip die Evra. Hij geeft zelf dus al antwoord op de vraag waarom Solksjaer niet met Donny begon.
1 0
7172AFCA7395
Evra cafepraat natuurlijk. EEN goal en dan moet ie gelijk basis ?
Hij gaat DvdB gewoon geleidelijk brengen.
1 0
Meerkoet
Het had niets uitgemaakt.
De selectie van Man Utd is ruk.
Donny gaat speltechnisch verzuipen met houthakkers om hem heen.
2 -1
MK77
Ik heb met verbazing naar het niveau gekeken. Pogba die een beetje sjokt en waarhschijnlijk met zijn hoofd in Madrid zit, die verdediging die grossiert in foute passes en aan alle kanten voorbijgelopen wordt, de aanval die allemaal op een kluitje staan.
Wat kan Donny daar nou aan redden?
1 0
markk
Het is logisch dat Van de Beek niet start, spelers zijn erg afhankelijk van zelfvertrouwen en de steun van fans en als je Van de Beek er in de 65e minuut in gooit wanneer de tegenstander al moe is gestreden kan je eigenlijk niet meer falen en schaar je ook de fans achter je. Met zijn goede invalbeurt heeft hij zeker kredit opgebouwd maar tijd zal het zeggen of het genoeg is om hem volgende wedstrijd in de basis te zien. ik verwacht dat hij nog een keer een invalbeurt krijgt van 45-25 minuten en als dat goed gaat heeft hij iedereen overtuigd.
1 0
Middenweg401
Ik heb alleen de videos gezien van zijn balcontacten, maar bij beide wedstrijden zag ik één of twee keer dat zijn kaats op de rand van de 16 totaal niet begrepen werd. Dat zag ik bij Ajax zelden.
0 0
nuff-said
Ik zag de wedstrijd. Hij speelde goed. Zijn kaats werd niet begrepen omdat man u gwn niks is. Dat verdediging is om van te huilen. Maar eigenlijk heel man u is om van te huilen. Donny komt in een team waar hij in de basis hoort. Dat zegt al genoeg over man u. Bjj geen andere top ploeg in engeland zou je donny al basis zetten. Maar man u is droevig
1 -2
DrD3k
Haha deze comment is om van te lachen.

Donny is dan VEEL beter dan jij denkt!
0 0
MPAjax
Solskjear wilde hem eigenlijk eerst in jong manu laten starten maar donny had mazzel
0 -1