Europese tegenstanders PSV en Willem II bekend

FinnDekker, 17-09-2020 om 22:20, 4721 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De tegenstanders van PSV en Willem II in de voorrondes van de Europa League zijn bekend. Het betreft de derde ronde, de een na laatste ronde voor de groepsfase. Beide Eredivisionisten spelen volgende week donderdag.

De club van Adrie Koster moet tegen het Rangers van Steven Gerrard spelen. De opponent van PSV komt uit Slovenië: NS Mura. Beide tegenstanders wonnen vrij gemakkelijk in de tweede voorronde. Rangers won met 0-5 van Lincoln Red Imps, terwijl NS Mura met 3-0 won van AGF Aarhus.

Willem II plaatste zich woensdag voor de derde voorronde, door Progres Niederkorn met 0-5 te verslaan. PSV stroomt in de derde voorronde in. Feyenoord en AZ zitten reeds in de groepsfase van de Europa League.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bjorn
Ik acht Willem ll niet kansloos in eigen stadion zonder publiek. Uiteindelijk is dat Rangers ook niet veel soeps als ze niet voor 50.000 uitzinnige Schotten spelen.
2 0
Koscar
Is wel erg hoopvol hoor... Vorig jaar zijn ze vanaf de eerste kwalificatieronde doorgestoomd tot de 1/8e finale en zijn ze onderweg niet de minste ploegen tegengekomen (o.a. Porto, Braga, Feyenoord en in de voorrondes Legia Warschau en Midtjylland). Willem II heeft wat leuk talent, maar het moet heel bijzonder lopen willen ze Rangers uit kunnen schakelen.
1 0
Dubbelvla
oh, ik dacht dat dit de laatste ronde was en er zowaar hoop kon zijn op 5 clubs in Europa. foutje.
0 -1
jeroenaadt
4 zou al mooi zijn. Ik hoop wel dat willen 2 stunt en PSV gewoon Europa league speelt. In de el halen die dan ongetwijfeld wel een enkele puntjes binnen voor de coëfficiënten en anders al met het overleven van de voorrondes.
0 0