'Milik naar AS Roma, Suárez niet naar Juve'

FinnDekker, 17-09-2020 om 19:35, 2640 views, SkySport |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

In Italië staan er twee grote transfers te gebeuren, waarin twee oud-spitsen van Ajax (indirect) betrokken zijn. Arek Milik vervolgt zijn carrière volgens het laatste nieuws bij AS Roma. De Romeinen verkopen op hun beurt Edin Dzeko aan Juventus, waardoor Luis Suárez naar alle waarschijnlijkheid niet naar de Oude Dame vertrekt, ondanks vele geruchten over een dergelijke deal. 

Het nieuws is afkomstig van Fabrizio Romano, een journalist van Sky Sport. Romano schrijft dat Milik reeds is verkocht door SSC Napoli aan AS Roma. Milik zou ook persoonlijk rond zijn met de Giallorossi. Bij Roma neemt Milik de plek in van Dzeko, die op zijn beurt naar Turijn verkast. Hierdoor valt de transfer van Suárez, die niet meer in de plannen van FC Barcelona zou voorkomen, naar Juve in het water. 

Suárez was donderdag wel in Italië voor zijn Italiaanse paspoort. Naar verluidt moest de oud-spits van de Amsterdammers een taaltoets ondergaan, welke Suárez zou hebben gehaald. Of Suárez ook in de belangstelling staat van andere Italiaanse clubs, is onduidelijk. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jutter
Suarez is vandaag in een klooster bij Rome gespot, hij zou cum laude geslaagd zijn voor de Italiaanse taal. Is reeds gezien in een romeins restaurant met een blauwe sjaal samen met zijn vrouw en de eigenaar van Lazio, aldus Simone Berlusconi op zijn twitter account.
0 -1
Soccerskins
Vreemd dat hij nu niks meldt over Suarez en Ajax. Een paar dagen geleden was volgens hem Ajax ook nog een serieuze optie.
1 0
pieke
Mooi, zou Overmars al gebeld hebben?
1 0
Santiago
Nee. Simeone wel.
0 -2