Naar verluidt: 'Hoever lijkt op weg naar Wolves'

JesseTH, 18-09-2020 om 17:05, 40234 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De vaste bezoeker van Ajax Showtime kent de welbekende 'Geruchtenmolen' al. Vanaf heden is er ook een geruchtenmolen omtrent oud-spelers van Ajax. Deze rubriek draagt de naam 'Naar verluidt'. Op deze pagina kunnen jullie de laatste geruchten vinden omtrent oud-spelers van Ajax. Volg het hier en praat mee!

Vrijdag 18 september

'Hoever lijkt op weg naar Wolves'

Ki-Jana Hoever lijkt Liverpool na twee jaar weer te gaan verlaten. De verdediger kwam in 2018 over van Ajax en ondanks vier duels in het eerste elftal van de regerend landskampioen van de Premier League lijkt hij een transfer te gaan maken. Wolverhampton Wanderers ziet in de oud-Ajacied namelijk een 'veelzijdige' vervanger van de naar Tottenham Hotspur vertrokken rechtsback Matt Doherty, zo schrijft de Daily Mail. Hoever zou een kleine elf miljoen euro moeten kosten.

Donderdag 17 september

'Traoré vrijdag naar Aston Villa'

France Football schrijft donderdag dat de transfer van Bertrand Traoré bijna in kannen en kruiken is. De oud-Ajacied wordt namelijk naar verluidt vrijdag gepresenteerd bij het Aston Villa van oud-collega Anwar El Ghazi. Dit zou betekenen dat de aanvaller Olympique Lyon na drie seizoenen verlaat voor de Premier League. Volgens de berichten is er een transfersom van twintig miljoen euro mee gemoeid. 

'Suárez is geland in Italië'

Volgens Marco Conterio, journalist van TuttoMercatoWeb, is Luis Suárez met een privévliegtuig naar Italië gevlogen, zo meldt de Italiaan op zijn Twitterpagina. Conterio beweert dat Uruguayaan op het punt staat om het Italiaanse B1-examen af te nemen om opnieuw een poging te wagen om zijn EU-status te verkrijgen. Vanavond zal Suárez weer terugvliegen naar Barcelona. 

Woensdag 16 september

'Suárez heeft drie opties'

Nu zeker is dat Luis Suárez zijn carrière niet gaat vervolgen bij Juventus heeft de spits volgens het Spaanse AS drie opties. Suárez zou bij FC Barcelona kunnen blijven, kunnen vertrekken naar directe concurrent Atlético Madrid of kunnen overstappen naar het Franse Paris-Saint Germain. Bij FC Barcelona lijkt Suárez weinig perspectief op speeltijd te hebben, waardoor een vertrek aannemelijk is. Volgens AS behoort een terugkeer naar Ajax momenteel dus echter niet tot de drie mogelijkheden van Suárez. 

'Koeman heeft goed nieuws voor Suárez'

Ronald Koeman heeft goed nieuws voor Luis Suárez, indien hij niet vertrekt bij FC Barcelona, zo meldt Ovación Digital. Koeman zal gebruik gaan maken van de Uruguayaan als hij besluit om Barça trouw te blijven. Maandag meldde het Spaanse SPORT nog dat de spanningen tussen FC Barcelona en Suárez hoog oplopen. Zo zou de Catalaanse club van Suárez afwillen, maar de oud-Ajacied wil graag blijven. 

Dinsdag 15 september

'Suárez niet naar Juve, spits overweegt opties'

Volgens Gerard Moreno gaat Luis Suárez niet naar Juventus, zo meldt de journalist op zijn eigen Twitterkanaal. Moreno meldt dat Suárez niet optijd over zijn Italiaanse paspoort kan beschikken. De Uruguayaan kan pas op 6 oktober beschikken over zijn Italiaanse papieren. Dat is te laat voor Juventus om de oud-Ajacied te registreren voor de wedstrijden in de Champions League-groepsfase. Het ziet er naar uit dat Suárez nu andere opties overweegt.

Maandag 14 september

'Milik lijkt op weg naar AS Roma'

Arek Milik lijkt zich op te maken voor een transfer naar AS Roma. De onderhandelingen zijn de afgelopen dagen in een stroomversnelling terechtgekomen, zo schrijft La Gazzetta Dello Sport maandag. Een akkoord komt steeds dichterbij, terwijl de Pool eerst nog naar Juventus leek te verkassen. Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli, verlangt twintig miljoen plus vijf miljoen euro aan bonussen voor de spits.

'Spanningen tussen Barça en Suárez lopen op'

De spanningen tussen FC Barcelona en Luis Suárez lopen op, zo schrijft SPORT. De Catalaanse topclub wil van de oud-Ajacied af, maar zelf wil Suárez helemaal niet weg. FC Barcelona wil Suárez laten vertrekken met dezelfde vertrekvoorwaarden als bij Ivan Rakitic. De Kroaat stemde in met een wederzijdse ontbinding van het contract, waarbij het laatste contractjaar teniet werd gedaan. Súarez wil dat echter niet. De Uruguayaan vindt dat de breuk niet door hem, maar door Barça is ontstaan. Zodoende wil Suárez alleen vertrekken als zijn laatste contractjaar wordt uitbetaald.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jutter
Ik stond al in de juichhouding toen ik de naam Traoré hoorde, maar het gaat dus om Bertrand die bij Lyon spee(lt)de. Ik geloof overigens dat ze in dat Africa bijna allemaal Traoré heten, want die naam kom je dagelijks een paar keer tegen, en vaak niet in de meest gunstige zin.
0 0
PierreHeno
Hij ging destijds (na onze huurperiode) van Chelsea naar Lyon voor 10 miljoen euro.
0 0
xstaniox
Is dus niks van waar, Dzeko naar Juve.
0 0
036AFCA97
Precies, die gaan toch geen 2 spitsen halen
0 0
Santiago
Kon Luis al Italiaans ofzo want op zo'n korte Italiaans B1 leren lijkt me vrij onmogelijk. Of het is ouderwetse Italiaanse corruptie.
0 0
Schip
Dat laatste ligt bij Juve echt zo voor de hand, dat ik mij onmogelijk kan voorstellen dat Luis de moeite neemt om naar Italië af te reizen en een examen af te leggen, zonder dat de uitkomst al vaststaat.
0 0
Schip
Hopelijk heeft Luis geen grote talenknobbel :)
2 0
036AFCA97
Dest weg, streep door Suarez. Nou nog even wachten tot Nico en Onana nog vertrekken en we kunnen net zo goed de Champions League schriftelijk afdoen. Hahahaha
2 0
Schip
Nico is op te vangen, eerlijk gezegd valt hij me al anderhalf jaar niet mee.

Onana is zo onmisbaar al onmisbaar kan zijn. Ajax blijkt niet in staat goede keepers aan te trekken, iig niet als 2e keep.

Maar blijven ze, dan is de kern erg talentvol en moeten we vooral een stand in voor Blind hebben en liefst nog een middenvelder op 6 die goed kan voetballen en niet bang is een duel aan te gaan. Speld en hooiberg, maar ze zijn er wel.
1 0
jutter
Gezien het feit dat Suarez momenteel duidelijk zichtbaar wat aan de corpulente kant is, mag je er van uit gaan dat hij niet rekent op een rappe terugkeer bij Barcelona. Zijn genoemde andere opties in de aanhef zullen ook hun bedenkingen hebben wat dat betreft bij deze speler. Althans, als we dit bericht weer moeten geloven, vooralsnog denk ik dat het bijna allemaal pure aannames betreft, van horen zeggen, op drijfzand gebaseerd. Dan neem ik de verhalen dat het nogal rommelt bij die club veel meer serieus. Die transfer van Depay bijv. stond schijnbaar al vóór de komst van Koeman op de rol, maar is nog steeds geen voldongen feit. Je krijgt de indruk dat de meningen binnen die club daarover nogal verdeeld zijn. En om heel eerlijk te zijn, ik zou ook mijn twijfels hebben. En aankopen zoals Neymar en Mbappé zijn gezien de financiele positie waarin dat Barcelona verkeert op dit moment onmogelijk te realiseren. Spelers die bij uitstek geschikt zouden zijn om de Barcelona aanval nu van nieuwe impulsen te voorzien. Dat zal wellicht over één jaar of iets langer realiteit kunnen worden. Voorlopig schiet men zich door al die onzekerheden, mogelijk nieuwe voorzitter medio Maart 2021, in opstand komende supporters m.b.t. Messi e.d., alleen maar in de eigen voet. Wat een monster nederlaag tegen Bayern allemaal niet teweeg kan brengen. Ja, blinde paniek!
0 -2
FSideMaluku
Juve staat ook op pauze, want Suarez kan zeer waarschijnlijk niet op tijd een Italiaans paspoort krijgen en Juve kan hem daardoor niet inschrijven voor de CL.
0 -2
MM1974
hij komt niet,logisch maar Ajax moet echt nog met versterkingen komen,liefs in de spits en middenveld,mensen die er gelijk kunnen staan.
2 0
Murtagh
succes op de bank depay
1 0
Schip
Tja, ik denk dat hij wel gaat spelen, maar hij lijkt mij gewoon te licht voor Barca.

Verder: wat een amateurisme ten top bij Barcelona man. Eerst mensen telefonisch de wacht aanzeggen en een gesprek met Messi houden dat verkeerd valt, vervolgens de grootste crisis krijgen van de laatste 15 jaar of i.d. met Messi die weg wil, dan iedereen weer masseren en eigenlijk laten blijven.

Wat is dit voor enorme verkeerde inschatting en mispeer...Lekker geloofwaardig is Koeman zo.
2 -2
jutter
Ik denk dat de waarheid ergens in het midden ligt, of voor een groot deel uit de lucht is gegrepen, denk je ook niet?
0 -2
Juichtoon
Ja daar lijkt het wel op. Koeman zou echt niet op zn schreden terugkomen.
0 -1
PetervanAmsterdam
Ben jij een type dat direct alles gelooft wat in de pers verschijnt? De media staan dagelijks vol met allerlei spelersgeruchten en onzinberichten, en al helemaal in een land als Spanje.

Ik vermoed dat Koeman heel goed weet wat hij wel en niet van plan is met FC Barcelona. Stand van zaken vandaag lijkt het mij dat Suárez op het trainingsveld eerst nog wat kilo's moet gaan kwijtraken en dan zullen we wel zien of hij blijft of vertrekt.
0 -1
Schip
TV interview Koeman met Spaanse media al gezien?
0 0
Schip
Nou,nee. Ik probeer de informatie wel te beoordelen op hoe plausibel het is. En de hele soap met Messi speelde zich voor de hele wereld af. Of denk je dat die boze fans ook in scene zijn gezet? Hoe denk je dat dat ontstaan is? Omdat Messi een keer slecht geslapen heeft? Of omdat Koeman de cultuur bij Barca wil doorbreken dat er niet hard genoeg wordt getraind? Daar heeft die NL journalist uitgebreid over bericht.

En het gebrek aan druk en loopwerk tegen Liverpool? Ook niet gezien? Ik heb dat nog tijdens de wedstrijden vastgesteld. Dat het een ordinaire counterploeg is geworden, waar Messi en Suarez niets doen en geparasiteerd wordt op hun acties.

Lijkt me volkomen plausibel dat als Koeman wordt gehaald om herkenbaar Barca voetbal te spelen, dat je niet met beiden verder kan en dat Messi niet meer zoveel bepaalt.

En je bent echt niet goed bij je kneiter als je denkt dat een vertrek van Messi Koeman onberoerd laat en dat hij niet zal hebben geprobeerd om in een gesprek de vrede te stichten. Maar dan ook echt niet goed. Geen enkele trainer zou het in zijn hoofd halen dat niet te proberen, of hij nu fout zit of niet.

Of ben jij zo'n type die per definitie niets gelooft wat in de pers verschijnt en de Telegraaf op dezelfde hoop gooit als andere bronnen? Die fans waren gewoon op de publieke omroep te zien hoor. En het nieuws dat de voorzitter aanbood te vertrekken werd door alle nieuwsbronnen bevestigd.

Voorlopig blijft Suarez zitten en dan klinkt het niet onlogisch dat Koeman niet met een tijdbom blijft zitten en ook geen 21mj weggooit, maar gebruik van hem zal maken.

Maar inderdaad, dat weet ik niet zeker. Wat ik wel zeker weet, is dat de aanpak bepaald een enorme teringzooi veroorzaakt met beschadigde reputaties, een dreigend vertrek van hun grote verlosser II en een gebrek aan geld.
0 -1
Hans Kraay Jr.
Wat de kranten ook melden een blinden kan zien dat het in de organisatie een puinhoop is bij Barca. Beetje Ajax voor de fluwelen revolutie, alleen is er nu niemand die Barca kan helpen.
1 0
Deepblue
Je kan van alles van plan zijn. Kijk eerst eens of het juridisch, financieel en politiek haalbaar is voor je iets zegt. Heeft gewoon te snel statements gemaakt - waarschijnlijk onder druk van het bestuur die de klappen niet alleen wenst op te vangen.
1 0
appiehappie
Na gisterenavond, Ajax ontvangt € 40.000.000 startgeld voor de CL moet er toch een alternatief kunnen komen voor Lapjat in de spits.
5 -1
ram
Tadic, Klaas en Traore is niet genoeg? Doe normaal man...
0 -10
Steeph
Alleen Tadic is inderdaad niet genoeg.
5 -1
Santiago
Dat was toch al zo?
0 0
xstaniox
Als AZ zich ook zou plaatsen zouden Ajax en AZ het startgeld moeten delen dacht ik.
0 0
AFCAPolarBear
Nee de TV-gelden, iets van 5 miljoen, had verdeeld moeten worden als AZ zich ook had geplaatst voor de groepsfase, Had iets van 1 of 2 miljoen gescheeld
0 0
xstaniox
Toch weer een paar miljoen extra. Kunnen we goed gebruiken in deze tijd.
0 0
JCr14
Bij Benfica is uitverkoop na gisteren. Die willen geen Europa league voetballen
2 0
donpedroh
Haal Milik maar op.
0 -5
echteajacied
van der Gijp maakt hem nu belachelijk vanwege zijn tedikzijn, maar ik weet zeker dat Suarez in welke competitie dan ook de ene na de andere goal scoort en in de Nederlandse competitie in zijn eentje clubs oprolt , want hij is nog steeds een doelpuntenmachine dat verleert ie niet van de ene op de andere dag.
3 0
MichelBoerebach
Lekker! De Suarez-soap kan nu weer een mooie doorstart maken! Ik ben er klaar voor!
1 0
GrandMasterFlex
Die Rafa Silva van Benfica geen optie voor Ajax trouwens?
0 0
Santiago
Zal zeer duur zijn en speelt daarbij op een positie die al goed bezet is.
0 0
GrandMasterFlex
Kom op Overmars haal Suarez naar Amsterdam!
2 -1
jollie18
Misschien dat er naar vanavond weer wat meer mogelijk is na de CL miljoenen
1 -1
appiehappie
Abba had daar een hit mee: Money money money, it's so funny in a rich man's world.....
0 -1
Web
Ik ben geschrokken van Suarez zijn postuur ( om het maar netjes te zeggen) Ik weet niet of Ajax dit moet willen?
0 -1
Ajaxbrl
Nog 10x liever Suarez met een pens dan Traore met een 8-pack..
2 -2
De Stift
Ajax lijkt me een goede optie.
2 -2
Ajaxbrl
Zijn we gelijk van het gezeik af dat onze selectie te min is!
2 0
036AFCA97
Ik hoop nog steeds op Suarez. Die maakt er wel 25.
2 -1
Web
Ben wel geschrokken van zijn postuur op de training, zag er niet uit
0 -1
behangdelul
Stap 1 richting de terugkeer van Luis :)
1 -1
Soccerskins
Volgens Romano is Ajax een serieuze optie en ook nog èèn jaar bij Barca kan.
1 0
MichelBoerebach
Romano??? Wie is dat? Zijn broer?
0 0
Soccerskins
Fabrizio Romano is de grootste transferexpert van de wereld op het moment. Als hij iets zegt kan je ervan uitgaan dat het ook klopt.
0 0
Santiago
Ik geloof je hoor maar waar heb je het precies gezien? Ik zie niks terug op zijn Twitter tenzij ik er over heen kijk.
0 0
Soccerskins
Zoek maar eens “Tutti Convocati Suarez” op in de zoekbalk van Twitter. Blijkbaar is dat het radiostation ofzo waar Romano dit heeft aangegeven. Zelf heeft hij inderdaad niks getweet.
0 0
Santiago
Bedankt. Lijkt op het eerste zicht wel legit.
0 0
Caparzo
"iek kom toeroeg" zet z'n tanden vast in de grootste zak poen, waar hij ook CL speelt.
1 0
GvanAchteren
Ik weet het niet hoor. Als Barca hem de helft van zijn salaris meegeeft, en wij betalen hem 5 miljoen per jaar plus een leuke som tekengeld dan moet je toch wel in buurt komen. Bonusje voor gespeelde wedstrijden en percentage van de merchandising? Ik zou het wel zien zitten.
3 0
AJAXAFC1
Als luis wilt kan je met salaris kan je altijd iets regelen BV:

- Bonussen bij bepaalde prestaties
- Dat barca eerste jaar nog bepaalde percentage van het salaris betaald
- Net zoals bij daley en Dusan tekengeld bv.

Maar het word afwachten zulke spelers erbij hebben is natuurlijk altijd mooi voor een team!

Suarez voor de aanval erbij
een cvm erbij huren beter een brede selectie van te voren dan niks erbij vind ik.
een lange verdediger desnoods ook huren bv die je in kan zetten ala mike van de hoorn tijden, want ajax mist echt lengte, behalve alvarez en huntelaar weinig goeie koppers
2 0
Cruijffthebest
Ik mis juist voor het middenveld een creatieve middenvelder, want nu is de creativiteit op het middenveld ver te zoeken.
1 0
AJAXAFC1
In ons beste jaar was de creative middenvelder ook de cvm ( frenkie) ;)
0 0
Santiago
Weet niet of je het nog moet willen als hij Ajax duidelijk als mindere optie behandelt.
2 -2
Deepblue
Waaruit blijkt dat zo duidelijk dan?
2 0
Santiago
Uit het feit dat er volgens betrouwbare media al een aanbod is gedaan weken geleden en dat Luis op dat moment heeft besloten dat hij het eerst liever probeert bij grotere ploegen waar ze zijn salaris kunnen blijven betalen.

Als dan vervolgens blijkt dat die opties wegvallen en hij dan toch voor Ajax kiest dan zie ik ons als overduidelijke tweede of derde keus.
2 -1
MichelBoerebach
En?
0 0
Santiago
Wat en? Er is geen en.
0 0
AJAXAFC1
Is toch vrij logisch? Suarez heeft liefde voor Ajax maar als je in de absolute top kan blijven spelen kies je daar altijd eerder voor
4 0
Ajaxxxisdebeste
Geld en lekker weer ja
0 -1
Santiago
Ik zeg ook niet dat het onlogisch is. Ik begrijp het volkomen. Ik stel mezelf alleen de vraag of Ajax het dan ook nog moet willen.

Ondanks dat we niet bij de absolute top behoren lijkt het me ook niet de bedoeling dat we een soort tweede keus worden voor zulke spelers. Dan heb ik liever spelers die met 100% overtuiging bij ons spelen.
0 0
AFCAsphere
Als hij bij ons komt te spelen dan zal hij echt wel met 100% overtuiging spelen, want zo kennen we Luis, als een fanatiek sportmens.
1 0
ajaxwestland09
PSV wil voor suarez gaan :p
0 -2
ajax1981
Gaan ze de lucht boven de stadion aan de gemeente verkopen?
1 0
Sterspeler
Ik denk de lucht boven de Lucht. Evenals de bewolking.
0 0
Arek Milik
Dat lijkt mij een degradatie, napoli doet het veel beter, vooral in de UCL!
0 0
036AFCA97
Nu Memphis echt naar Barca gaat toch nog maar ff een poging doen bij Luis
3 0
MichelBoerebach
Memphis gaat falen in Barcelona. Misschien rommelt ie er een in tegen de laagvliegers uit de Primera Division, maar daar houdt het echt mee op. Overschatte voetballer. Lyon is zijn niveau.
0 0
Boer Gijs
Koeman is echt gek. Maar ja money en belachelijke salarissen.
1 0
dennisindoor
16.9 miljoen netto all-in weggooien... ja, zou ik ook niet doen....
2 0
meerzicht
Schiet hij toch niets mee op. Houdt Barcelona hem dit seizoen maar komt het hele seizoen niet aan voetballen toe. Is het gelijk een beetje einde voetbalcarierre.
0 0
PowNed
Terecht!
0 0
OpaVerteld
Luis zit in een zetel :))
Gelet op z'n omvang een erg geriefelijke zetel, maar dit spel kan hij alleen maar winnen.
Ik ken dat gevoel van uit het verleden, weliswaar om andere bedragen, maar je loopt 24/7 met een big smile.
0 0
Rob1706
Was dat een voetballer met voornaam Winston?
0 0
Libero
Nou, doe je naam eens eer aan, Opa. Spill the beans.
1 0
Schip
Heb jij je laten afkopen, ouwe sjoemelaar ;)
0 0
behangdelul
Luis creëert de ideale omstandigheden om naar Ajax te komen :)
3 0
Schip
Denk dat Barca dat heeft gedaan met dat astronomische - ridicuul hoge - salaris. Hij wil dat niet opgeven. En dus blijft hij totdat hij uit zijn contract loopt. Althans, zo ziet het er voorlopig uit.
1 0