'Schreuder één van beste veldtrainers van Europa'

ThijsZwagerman, 23-08-2020 om 11:30, 5164 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Ronald Koeman, was Koeman al voor zijn aanstelling bij FC Barcelona gecharmeerd van Alfred Schreuder. Koeman nam Schreuder, mede vanwege diens werk bij Ajax, als assistent-trainer mee naar de Catalaanse topclub. 

‘Schreuder is één van de beste veldtrainers in Europa. Die heeft het bij Hoffenheim ook gewoon hartstikke goed gedaan. Hij is alleen principieel, stapte op toen hij een discussie kreeg met de eigenaar’, verwijst Jansen in gesprek met De Telegraaf naar het ontslag van Schreuder bij Hoffenheim. 

Toch heeft het werk van Schreuder bij voornamelijk Ajax en Hoffenheim hem nu een baan als assistent-trainer van FC Barcelona opgeleverd. ‘Bij Ajax heeft hij het eerder ook fenomenaal goed gedaan. Ronald weet dat allemaal. Die verdiepte zich in de ontwikkeling van bepaalde trainers. En niet omdat hij al eerder wist dat Barcelona nu zou komen, hoor. Want dit kwam echt plotseling. Maar hij is gewoon een coach die altijd voorbereid is op alles’, vertelt Jansen over Koeman, die dus al langere tijd gecharmeerd was van Schreuder.

Denk jij dat Robert Lewandowski de laatste goal maakt tijdens de CL-finale? Zet in en krijg 3,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Ooo daarom ging het zo lekker in duitsland
0 0
PierreHeno
Zit hij niet ook in destal van Rob Janssen
0 0
Sanalologo
Als je Rob janssen mag geloven is Ronald Koemand een combi van Cruijff, Ghandi, Guardiola en god.
3 -1
AFCAMM
Als hij bij Barca nu nog even de nodige ervaringen op kan doen, kan hij in de toekomst wat mij betreft in ieder geval terugkomen. Misschien ooit als hoofdtrainer, maar dat is nog even afwachten.
Dat Koeman gecharmeerd is, is in ieder geval niet gek. Hij heeft het de afgelopen jaren goed gedaan.
0 0
markk
Het is voor een coach heel waardevol om bij veel verschillend clubs te hebben gecoacht, zo heeft elke club weer een andere werkwijze en andere methodes om het beste uit het spel te halen. Ik zie Schreuder dan ook zeker als een mogelijke opvolger van Ten Hag als Ten Hag vertrekt.
0 0
Adam24
Die velden van Schreuder zijn altijd enorm fit inderdaad!
0 -1
Juichtoon
Schreuder is de natuurlijke opvolger van Erik ten Hag.
0 -1
trodat4030
Zeker bovenop het bolletje doet de natuur zn best om ze op elkaar af te stemmen idd.
0 -1