PSV speelt gelijk tegen Vitesse

NielsOpdam, 15-08-2020 om 20:35, 29358 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dit was het livetopic voor de Eredivisie Comeback-wedstrijden van zaterdag: PSV - Vitesse en De Graafschap - sc Heerenveen. In Eindhoven speelde PSV met 1-1 gelijk tegen Vitesse. In Doetinchem kreeg sc Heerenveen een pak slaag van De Graafschap, want de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie won met 5-1.

FT | De Graafschap - sc Heerenveen (5-1)

Opstelling De Graafschap:

De Boer; Lelieveld, Van Huizen, Van de Pavert, Baas; Lieftink, Verbeek, Schuurman; Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.

Opstelling sc Heerenveen:

Kroesen; Floranus, Drešević, Fernández, Woudenberg; Nunumete, Dewaele, Veerman; Van Bergen, Espejord, Ejuke.

Doelpunten:

1-0 Mohamed Hamdaoui (30')
2-0 Ted van de Pavert (48')
3-0 Joey Konings (50')
4-0 Daryl van Mieghem (67')
4-1 Rein Smit (79')
5-1 Joey Konings (90')

FT | PSV - Vitesse (1-1)

Opstelling PSV:

Unnerstall; Dumfries, Teze, Boscagli, Mauro Junior; Rosario, Thomas; Madueke, Gakpo; Malen, Lammers.

Opstelling Vitesse:

Pasveer; Dasa, Doekhi, Rasmussen, Wittek; Bazoer, Bero, Tronstad; Tannane, Darfalou, Openda.

Doelpunten:

0-1 Danilho Doekhi (6')
1-1 Cody Gakpo (52')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Ach ja, dit zegt me nog niets. Ik denk dat PSV best heel goed kan worden als ze die 4-4-2 onder de knie krijgen met Malen en Romero voorin. Alleen begrijp ik niet dat ze niet wat verdedigers halen. Ook op het middenveld is het vrij zwak.
0 0
Hollister
Moet je wel geld hebben... de meesten vergeten even dat het voor veel clubs al heel lastig wordt om de begroting sluitend te krijgen.... er zal eerst verkocht moeten worden... de top 4 heeft nog niets verkocht op Ajax na
0 0
Jeugd
Psv is voorin weer levensgevaarlijk dit seizoen. Veel kwaliteit. Achterin blijft het zwak.
2 0
Jeugd
Psv is voorin weer levensgevaarlijk dit seizoen. Veel kwaliteit. Achterin ijft het zwak.
0 0
Sunny
Onderschat de mogelijkheden van PSV niet want ze hebben een aantal erg goede spelers.
Ihattaren, Gakpo, Lammers (perfecte spits voor ons), Malen, Madueke.
Als die Schmidt het aan de praat weet te krijgen gaan ze serieus meestrijden.
0 0
ajaxrulesz
Ga Madueke maar gelijk in hetzelfde rijtje zetten als Malen ja. Waar baseer jij dat op?. Trouwens psv heeft die madueke alleen kunnen halen omdat ze akkoord gingen met een a4 vol eisen vanuit madueke zijn kant. zoals gegarandeerde speeltijd. gegarandeerde basisplaats. etc. Psv zie ik ook ervoor aan om daar blind mee akkoord te gaan. het wordt door schmidt en psv mooi gebracht naar buitenwereld van madueke is een speciale speler etc. en lijkt zijn kans te pakken. Nee Madueke zou niet gekomen zijn als hij geen gegarandeerde basisplek zou krijgen in psv 1. Die madueke gaat spelen dit seizoen let maar op basisplek elke wedstrijd. Ten koste van wie zal dat gaan?
0 0
TontoKarnaggel
Je zal gelijk kunnen hebben hoor maar ikzelf kan nou niet echt warm worden van de namen die jij noemt. Leuke spelers misschien maar ik zie geen van hun de echte top halen, nee, ook Ihattaren niet, wat hebben ze nou helemaal laten zien?
0 0
MrPink
Az ook weer verloren haha en hun willen CL. Pfff
1 -1
mgtow
Fifa opstarten. Hebben ze CL.
1 -1
Hollister
Ik werd er nog niet echt warm van.... van dat afjagen ... dat heb ik ook vrijwel niet gezien... nog genoeg werk aan de winkel daar... Maar ook Bosz begon matig en voordat hij het systeem er een beetje in had was je toch al snel 10 wedstrijden verder in de competitie... geluk voor PSV is dat ze pas vanaf jan de echt zwaardere wedstrijden komen, dus nog volop tijd.. laten we maar niet te vroeg juichen...
2 0
Schwalbino
Herinnert iemand zich nog Die Ludolfs? Die 4 Duitse broers? Daar zat ook geen tempo in maar was wel leuke tv.
4 -1
MrPink
Die met die auto sloperij ja. Was altijd op Discovery.
2 0
DeMeervanweleer
Als je Dumfries als aanvoerder neemt, dan is het wel droevig gesteld met je selectie. Brave jongen, doet vreselijk zijn best, maar grossiert vooral in domme overtredingen inclusief verongelijkte blik , Verder heeft hij een totaal gebrek aan technische vaardigheid en tactisch inzicht, best belangrijk voor een aanvoerder.
5 -1
mgtow
Hij zegt ook nog eens heel domme dingen.
0 -1
Redrum
Zoiets kan alleen bij psv. Net als dat ze een huurling aanvoerder maken. Alleen een zielloze club als psv verzint dit soort dingen.
1 0
Mbaku
Ik vind het allemaal wel meevallen net dat aanvallende voetbal. Het enige wat er tot nog toe veranderd is , is dat ze niet inzakken en pas druk zetten op eigen helft maar dat ze dit 30 meter hoger doen. Als je die daar veroverd dan is het weliswaar een kans maar nog steeds uit reactievoetbal.

Elke kans komt nog steeds uit een counter en zweten totaalniet wat ze in balbezit cq de opbouw moeten doen.

Blijft een wakgelijk elftal en club!
0 -4
TontoKarnaggel
Het enige wat bij psv onbreekt is kwaliteit, voor de rest ziet het er prima uit daar...
4 0
ajaxrulesz
Dat is voorin wel aanwezig met ihattaren en malen. OOk Lammers is wel een aardige spitsje met fysiek. Romero kan een ook een aardige spits worden. Maar ben niet kapot van die keepers. van die backs niet. van die cvs niet en die middenvelders niet!. Daar gaat psv nooit meer concurreren met ajax. En geld hebben ze niet genoeg om zich daar significant voor de versterken omdat ze gewoonweg op de transfermarkt bijna altijd een flater slaan en structureel minder inkomsten eruit halen dan ajax. Ajax heeft de rest van de competitie nodig om die bayern positie te claimen nationaal. Financieel is er weinig meer te behalen. jeugdspelers doen ze het ook beter. Maarja als teams het structureel laten lopen in eindhoven blijft het moeilijk voor ajax om die bayern positie te grijpen. De overige teams buiten de top 3 zijn een blok aan het been van ajax. Helemaal omdat ze op bezoek in de arena wel altijd met mes tussen de tanden verschijnen. Het is niet gemakkelijk voor ons in de eredivisie!.
0 0
Hollister
Alleen speelt Ihataren op 6 daar..in een controlerende rol
0 0
ajaxrulesz
klopt.
0 0
Gino1986
Psv is geen concurrent voor de titel vind ik
3 -2
Tinus
Is dat op basis van wat je ziet tijdens deze voorbereiding? In dat geval een wat voorbarige conclusie lijkt me. De nieuwe trainer moet een hele nieuwe manier van spelen erin slijpen. Dat moest Bosz destijds bij ons ook. We speelde in de voorbereiding ternauwernood gelijk bij AFC. Ik hou dus nog even een slag om de arm.
0 0
mgtow
Hier zitten gezinnen wel naast elkaar en ik hoor mensen gewoon schreeuwen. Rutte kom er maar in.
0 0
louis60
Wissel, wissel en wissel. Tegen wissel, wissel en wissel. Je krijgt wel waar van je FOX geld.
1 0
mgtow
Psv was er heilig van overtuigd dat Bruma in de strijd tegen ons 'verderfelijke' Ajacieden wel even het verschil ging maken. Hup 15 miljoen ertegenaan en een vorstelijk salaris erbij. Hij bleek zoals we allemaal wisten, gewoon een matige voetballer die kan hollen zoals een echte psv'er het betaamd. Toen kwam corona en was het geld al helemaal op en nu staat er een verdediging dat bij FC Bal tegen je Zak 69 nog niet zou misstaan.

"Ja kut wat moeten we nou weer voor raars gaan uithalen om die hoofdstedelingen bij te houden. Eureka we nemen Schmidt!" Na de gekke transferconstructies, de gekke manieren om aan geld te komen, de twee linkerbacksoaps (Angelino en Rodriguez), gaan ze nu eindelijk proberen eens normaal voetbal op de mat te brengen. Uiteraard weer zonder dat ze er de selectie voor hebben....

Knettergekke club. Maar alles kan hier je bent immers al snel een van de beste in de klompetitie.
5 0
MPAjax
had begrepen dat ze om bruma te kunnen hebben ze het stadhuis in eindhoven hebben verkocht aan degene die toen de parkeerplaatsen heeft gekocht
1 0
ajaxrulesz
Psv moet bidden dat ihattaren en malen fit blijven want dan blijft er weinig over. Ajax is veel minder afhankelijk van 1 speler dat gaat ook dit seizoen weer de doorslag geven. of die romero moet ineens een 2de icardi blijken en madueke een 2de bertrand traore maar vooral met romero hoeven we niet al te bang te zijn, antony is veel beter.
2 0
Saanchez
Het feit dat ze aanvallender gaan spelen kan ik juist wel respect voor hebben. Misschien krijgen we dan zowaar weer eens echt goede wedstrijden tegen hen en gaan de mindere goden in Nederland ook inzakken tegen hun. Denk dat zij duidelijk minder kwaliteit hebben op zo te spelen dan wij maar het is zeker positief als ze afstappen van dat spuuglelijke voetbal dat ze voorheen speelden
2 0
Saanchez
Hoewel ik altijd kan genieten van een verliezend PSV, wil ik niet meegaan met de trein aan berichten dat we hen niet als titelopponent moeten zien. Zij zitten nu in een vergelijkbare situatie als wij zaten toen Bosz net onze trainer werd. Hij introduceerde een ultra-aanvallende manier van voetballen wat onze spelers totaal niet gewend waren en ik kan mij nog goed herinneren dat onze oefenduels drama verliepen en ook het begin van het reguliere seizoen niet best was. PSV heeft jarenlang een afwachtende stijl van voetbal gespeeld dat meer gefocused was op snelle uitbraken en dodelijk zijn voor de goal. De spelers die ze nu hebben zullen tijd nodig hebben om deze nieuwe tactiek onder de knie te krijgen en ik zie het dus wel gebeuren dat zij ook een moeizame start van het seizoen zullen hebben.

En hoewel ik denk dat de selectie waarmee Bosz moest werken, beter geschikt was voor zijn taktiek dan de huidige PSV-selectie voor die van Schmidt, moeten we niet arrogant gaan doen en denken dat zij ineens niet meer meedoen. Psv is altijd een gevaarlijke tegenstander en dat zal dit seizoen niet anders zijn. Dat gezegd hebbende zijn wij natuurlijk wel de gedoodverfde favoriet met onze selectie (+ nog een goede 6 hopelijk).
4 0
MK77
Je hebt helemaal gelijk alleen had Bosz wel een aantal erg goede spelers tot zijn beschikking (Onana, Sanchez (jouw bijna naamgenoot), Dolberg, Traore, Ziyech, Schöne, Klaassen). Maar als zij net zo'n seizoen draaien als wij toen gun ik ze dat van harte (dus 2e worden en finale EL)
0 0
Saanchez
Precies, daarom denk ik ook dat ons team van toen beter gemaakt was voor zo'n speelstijl. Maar dat betekent niet dat PSV niet ook een sterk team neer kan zetten. Laten we niet vergeten dat zij ook een paar heel aardige spelers hebben lopen met Malen, Ihattaren, Gakpo en Dumfries. Bovendien vind ik die Madueke een heel groot talent, denk dat hij definitief gaat doorbreken dit seizoen.
Mijn twijfels over PSV liggen zoals iedereen bij hun verdediging, die zullen veel werk krijgen met zon aanvallende tactiek en behalve Dumfries en in mindere maten Baumgartl loopt daar weinig kwaliteit rond.
2 0
AjaxDaniel
Je moet hun sowieso niet onderschatten. Alleen het feit dat de Eredivisie zo ontzettend zwak is betekent dat je waakzaam moet zijn. Het zegt genoeg dat een armoedig elftal zoals dat van Feyenoord gewoon in de top 3 kan eindigen. Dat komt omdat 90% van de Eredivisie ontzettend zwak is. Als je als Ajax zijnde dan zelf je topduels verliest wordt het al snel spannend.
4 0
ajaxrulesz
psv moet minder ongenaakbaar worden in het philips sstadion dat is ook van groot voordeel van ajax. Dat volle bak tegen ajax is echt waar!.
0 0
ajaxrulesz
het word weleens tijd voor andere erdivisieteams om met wat meer lef in philip stadion te spelen. al die teams spelen in arena altijd met veel overtuiging en lef of vaak maar in eindhoven zijn het allemaal bange honden.
0 -1
Saanchez
Klopt, de onderste 10 vd Eredivisie zijn heel matige teams op zn best en daar gaat ook een nieuw PSV weer veel punten tegen pakken
2 0
ajaxrulesz
Geldt niet alleen voor de onderste 10 maar bijna alle teams buiten feyenoord en ajax. Az zelfs az won 4 keer van psv uit in 45 wedstrijden!!.
0 0
ajaxrulesz
helemaal thuis want schijten dat doen ze al die teams in hun broek als ze na eindhoven moeten, behalve als ze naar amsterdam moeten, dan hebben ze een bravoure voor 100. Wordt eens tijd dat dat eens verandert.
0 0
AjaxDaniel
Daarom hoop ik ook op een evt. BeNeLiga op competitieniveau. Ik denk dat Ajax daar het meest van zal profiteren, want Ajax heeft elk jaar de beste selectie en dat komt beter tot uiting in een moeilijkere competitie. In zo'n competitie zal Feyenoord niet heel hoog eindigen.
1 0
Saanchez
Ik ben ook voorstander van de BeNeLiga, dat zou voor Ajax absoluut meerwaarde hebben. Maar ik snap andere clubs in beide landen ook wel dat zij er niet op zitten te wachten, betwijfel dan ook of het echt gaat gebeuren
1 0
BrandjeXL
Volgens vele AS leden heeft Psv de Jackpot gewonnen met Schmidt maar Psv heeft helemaal niet de spelers om zijn spel te kunnen spelen. Die eindigen dan ook niet in de top 3.
5 0
MankeNelis
Wacht maar tot dokter Pansold land op Veldhoven. Een paar preparaten verder lopen ze als een kievit in het Philipsstadion.
0 0
mgtow
Alles daar wordt geoorloofd in de strijd tegen die grote boze randstedelingen.
1 0
MK77
Heeft psv nou al een keer op doel geschoten?
0 0
7172AFCA7395
Als City dat maar vaak genoeg doet vanavond.
Veel belangrijker.
5 0
afcasven1995
Ik geloof best dat die Schmidt een goede trainer is, maar toch niet bij Psv. Daar zit counteren in het DNA en is het eerste dat ze leren in de F’jes.
2 0
MK77
is Driessen nou Malen aan het vergelijken met Piet Keizer?
1 0
Redrum
Ja hij schijnt zwaar aan de meth te zitten tegenwoordig.
4 0
Lane 8
Gaat iemand nog die all lives matter banner weghalen?
4 -5
Cruijffthebest
Klopt toch, all lives matters en niet alleen black lives matters.
6 -3
BrandjeXL
Politieke statements horen niet in een stadion. Daarbij is all lives matter juist anti BLM en zijn die gekkies die de standbeelden "beschermen" en op het malieveld staan te blèren. Zo blij dat we dit bij Ajax niet zien. Is ook onmogelijk van daar zijn onze supporters veel te divers voor. In Rotterdam ligt men ook al in de clinch met elkaar omdat ze daar met Ado op de foto ging. Is zeer slecht ontvangen bij de molukkers van hen.
3 -4
waayop
Kijk eens naar de PL daar hadden alle spelers black lives matter op hun shirt en naar de MLB in de VS, daar is het MLB/BLM.
All lives matter is voor Calimero's.
0 0
mgtow
De cultuur van je land beschermen en je bent direct een gekkie? Okay. Dat wordt dus hier nog een flinke burgeroorlog dan. Fraai en gezellig.
1 -1
Schwalbino
De cultuur van je land beschermen met een Engelse slogan?

Goed bezig!
0 0
BrandjeXL
Gekkie toch. Met een paar Nederlandse vlaggen voor een standbeeld staan noem jij beschermen. Wat lief ben je.
0 -1
mgtow
Huiswerk voor jou voor vandaag: zoek op symboliek.
0 0
BrandjeXL
Foute lijntje
0 0
036AFCA97
Hahaha hangt die er echt?
0 0
Lane 8
https://i.imgur.com/L49Ng96.png
1 -1
MK77
ik zie maar één ploeg proberen op te bouwen en die staat voor
1 0
TontoKarnaggel
Ik kan me natuurlijk vergissen en misschien onderschat ik ze....maar die opstelling van psv???
Als ze mij 2 jaar geleden verteld hadden dat dit de basiself van pakweg sparta of ado den haag was had ik ze onmiddelijk geloofd.
1 0
JordanAFCA
Nu begin ik ook te begrijpen waarom psv alleen maar kan counteren, omdat de kwaliteit van hun selectie zo mate slecht is dat hun niet fatsoenlijk kunnen opbouwen en aanvallen.
1 0
Redrum
Wie niet kan voetballen moet counteren. Reactievoetbal is simpel. Met zijn allen terug en wachten tot de bal wordt ingeleverd en dan een lange peer naar voren en hollen. Het zit bij psv in hun bloed, ze beginnen er al vroeg in de jeugd mee. Dan kunnen ze niet zomaar even opeens aanvallend voetbal gaan spelen natuurlijk. Die spelers kunnen dat helemaal niet, Een slecht begin van de competitie en ze gaan binnen no-time gewoon weer counteren hoor.
1 0
MK77
Toch jammer dat Mauro jr die toch mooie dingen liet zien bij Heracles zo is afgegleden naar een nietszeggende provincieclub
1 0
Bky
Hoelang gaat het duren voordat ze Schmidt eruit flikkeren en een of andere trainer erin zetten die wel gewoon gaat counteren? Denk dat dat provinciepubliek dit soort voetbal gewoon nog niet aan kan.
1 0
afcasven1995
Hahahaha die achterhoede van psv is gewoon rechter rijtje KKD. Wordt niet alleen genieten van Ajax dit seizoen maar ook van de wedstrijden van de lampen.
1 0
Frank1978
Het zou mij niks verbazen als ze na drie of vier potjes weer terugvallen op het welbekende Psv systeem. Die trainer kan wel leuk, aanvallend voetbal willen spelen, maar als je er totaal het spelersmateriaal niet voor hebt, wordt dat een lastig verhaal. Ik zou het overigens ook helemaal niet erg vinden als ze afgaan als een gieter daar, wat mij betreft gaat de titelstrijd tussen ons en Feyenoord, vind ik toch altijd het mooist, mits wij de schaal pakken uiteraard. ;-)
2 0
DeMeervanweleer
Deze opstelling met name deze verdediging, is natuurlijk bedoeld om een slecht resultaat als het ware uit te nodigen, dit om zo De Jong onder druk te zetten om toch nog e.e.a te halen.
Schmidt heeft ook gezien dat het met name verdedigend heel heel matig is.
0 0
Bky
Helaas, geld is op.
1 0
Frank1978
Ze schijnen nog een fraaie kar te koop te hebben die ook als carnavalswagen kan dienen, wie weet krijgen ze er een leuke cent voor. ;-)
1 0
Bky
Ongelofelijk, ik zag PSV gewoon vanuit achteruit opbouwen terwijl ze ook de lange bal konden spelen, dat ik dit nog mag meemaken.
1 0
MK77
Iedereen roept wel dat PSV niet kan aanvallen maar eigenlijk kunnen gewoon heel slecht verdedigen
1 0
JordanAFCA
Hahaha begint al goed met psv
1 0
Bky
Wat een sneu elftal heeft PSV joh, ook gewoon random een speler op de linksback zetten omdat ze er geen hebben. Haha.
1 0
JordanAFCA
Az staat ook weer met 0-1 achter tegen Monaco
0 0
MK77
ok ik heb best wel vaak commentaar op de kwaliteit van de commentatoren van Fox enzo....
Ik heb nu net even naar de stream van AZ tegen Monaco gekeken.....
Die natte tosti's die daar lopen te ouwehoeren is echt te tenenkrommend
0 0
Aad82
Nieuwe Duitse coach ziet het niet zitten in ihattaren (raarrrr)


Halen!!!
0 0
036AFCA97
Oprecht zou ik hem graag zien komen
0 0
036AFCA97
Benieuwd naar PSV. Ik hoop oprecht dat het helemaal niks wordt met ze. Laat Ajax maar overheersen in de Eredivisie en dan bewaren we de spanning voor Europeze wedstrijden. A la Juventus, PSG en Bayern. Een spannende competitie is leuk maar die clubs gunnen ons allemaal niks, geen grammetje dankbaarheid dat de Eredivisie nog iets betekent in Europa, dus ik hoop gewoon dat we die hele klote competitie ontstijgen en kapotspelen want ze remmen ons al genoeg met zn allen.
0 0
036AFCA97
Heerenveen wordt even afgedroogd
0 0
Redrum
Nou, nou, de eerste tegenstander voor psv met een beetje niveau. Hiervoor hebben ze alleen maar clubs uit de 3e bundesliga gehad volgens mij.
0 0
Saanchez
Klopt, en de kans is best aanwezig dat zij tegen redelijke tegenstanders nu problemen ondervinden. Denk dat zij een vergelijkbare start hebben met Schmidt, zoals wij met Bosz hadden. Net als toen ondergaan zij een flinke transformatie in tactiek dus die zullen waarschijnlijk ook wel wat tijd nodig hebben om het goed werkend te krijgen
0 0
Engeltje
Ben benieuwd, ( benieuwd is misschien wel een te groot woord) maar verwacht dat PSV wel een serieuze concurrent gaat worden komend seizoen is erg stil daar die staan er weer.
1 0
Redrum
Met psv weet je het nooit. Ik kan me alleen eigenlijk niet voorstellen dat deze selectie in staat is om aanvallend voetbal te spelen. Daarvoor lopen toch teveel beperkte spelers rond, vooral achterin en op het middenveld. Voorin hebben ze wel een paar gevaarlijke spelers, maar die kunnen het niet alleen doen.
0 0
Bky
Valt wel mee, de selectie van PSV is uitermate zwak, ze hebben maar twee echt goede spelers met Malen en Ihattaren. Daarom heen is het om te janken, zeker als je denkt dat na die twee Dumfries de beste speler is.

En niet te vergeten dat Malen van een hele zware blessure terug komt.
1 -2
Engeltje
Ik denk dat je daar een vergissing in maakt, hebben voor het eerst goede jeugd,
0 0
Bky
Das mooi, maar dat moet zich allemaal nog bewijzen en die jeugd gaat echt dit team niet dragen, die hebben spelers om zich heen nodig waar ze zich aan op kunnen trekken.

Het is ongeveer hetzelfde dat je bij ons zegt. "We worden kampioen want we hebben Unuvar, Brobbey, Timber, Taylor en Hansen".
0 0
Redrum
Klopt, daarom kan ik me ook moeilijk voorstellen dat Herr Schmidt deze ploeg goed voetbal kan laten spelen. Dumfries is een blind paard dat continu langs de lijn op een neer steigert en dat is zo'n beetje hun belangrijkste speler. Dat zegt veel over psv. Ihattaren is hun beste speler en Malen kan uiteraard ook wel voetballen (dat heeft bij tenslotte bij ons geleerd). De rest is alleen totaal niet bijzonder.
1 0
Engeltje
Ja oké het is ook niet zo dat ze een super elftal hebben maar het zal een stuk beter zijn als afgelopen seizoen, het is aan ons om ze niet te laten denken dat ze om het kampioenschap spelen zeg maar
0 0