Napoli-voorzitter dreigt: 'Milik naar hoogste bieder of tribune'

BartVeenstra, 01-08-2020 om 09:35, 3724 views, Sky Italia |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft voormalig Ajacied Arek Milik gewaarschuwd. De Poolse spits vertrekt of naar de hoogste bieder of hij zit volgend seizoen waarschijnlijk een heel jaar op de tribune, zo verklaart de preses tegenover Sky Italia.

Met Victor Osimhen, die overkwam van Lille OSC, heeft Napoli al ingespeeld op het waarschijnlijke vertrek van Milik. De Pool heeft nog een contract voor één jaar in Napels en die verbintenis weigert hij te verlengen. 'Sinds ik hem ken, vraag ik hem al om zijn contract te verlengen. Hij kijkt me dan aan en reageert niet. Dan weet je wel dat je moet accepteren dat hij zal vertrekken', zegt De Laurentiis.

De voorzitter wil Milik dan ook het liefst verkopen en aan wie maakt hem weinig uit. 'Naar de hoogste bieder, want ik geef geen kortingen', zegt hij. Als Milik een transfer weigert, dreigt een verloren seizoen voor de oud-Ajacied. 'Anders riskeert hij een extra jaar bij Napoli en dan zal de coach vermoedelijk geen beroep meer op hem doen', doelt De Laurentiis op een waarschijnlijke tribuneplaats voor Milik.

Denk jij dat Milik het laatste doelpunt maakt tijdens Napoli - Lazio? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Caparzo
Er komt altijd een keer een moment dat het een principe-kwestie wordt, en dan speelt geld geen rol meer (voor zo’n clubbaas). Verlies neemt hij, hoe echter een jaar helemaal niks doen uitpakt voor Milik’s carrière is maar afwachten. Ik zou het als ik Milik was, niet zover laten komen.
1 0
Oliveira
Dat zou pas achterlijk zijn om te doen. Iemand een jaar lang op de tribune plaatsen omdat hij niet wilt bijtekenen. Daarmee verlies je de transferwaarde + salaris. Haal gewoon wat er je eruit kan halen en stom met deze nihilistische gedachtegang......
2 -1
Santiago
Vanuit deze kant van het verhaal terecht. Ben benieuwd wat Milik zijn kant is.
1 -1
insectenverdelg
ach als de ene partij 40 miljoen biedt? De andere 35 miljoen en Milik wil perse naar se club van 35 miljoen gaan ze echt wel onderhandelen. Dat is teveel geld om op de triibune te zetten. Leuke woorden om er druk op te zeten, maar niet al te reeel.
3 0