TOTO: Bayern München of Manchester City wint CL

NielsOpdam, 05-08-2020 om 10:10, 4714 views, ad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Vanaf vrijdag 7 augustus wordt de Champions League hervat. Eerst moeten er nog vier achtste finales worden afgewerkt en daarna starten op woensdag 12 augustus de kwartfinales. Volgens TOTO zijn er twee favorieten voor de eindzege in het miljardenbal: Bayern München en Manchester City. Als een van die twee ploegen de Champions League wint, krijg je 4,30 keer je inzet terug.

Bij een eindzege van PSG is de quotering 6,00 en daarna volgen Atlético Madrid en FC Barcelona met 9,00. Als Atalanta Bergamo op 23 augustus 'de cup met de grote oren' mee naar huis neemt, krijg je 10,00 keer je inzet terug. Italiaans kampioen Juventus staat met een quotering van 17,00 achtste bij de bookmakers. In februari verloren de Italianen in de achtste finale met 1-0 van Olympique Lyon. Matthijs de Ligt en zijn teamgenoten moeten het dus nog rechtzetten tijdens het tweede duel in Turijn. 

Recordkampioen Real Madrid gaat ook met een achterstand de tweede achtste finale in. Zij verloren tijdens het thuisduel in februari met 1-2 van Manchester City. Vandaar verwacht de bookmaker geen eindzege van de Spanjaarden en staan zij op de negende plek met een quotering van 21,00. Na de achtste finales op 7 en 8 augustus worden de kwartfinales tussen 12 en 15 augustus afgewerkt. Op 18 augustus staan de halve finales gepland en op 23 augustus is het om 21.00 uur tijd voor de Champions League-finale.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oudzuid2
zal Real wel weer worden...
0 0
Frank1978
Ik zou Real Madrid nog niet uitvlakken. Het zal lastig voor hen worden om City nog uit te schakelen, maar als dat lukt zie ik ze zomaar all the way gaan. Ik denk dat het gebrek aan een echte concurrent in de BL Bayern ook dit keer weer parten gaat spelen in de CL.
0 0
jutter
Ik denk dat normaliter Bayern de absolute topfavoriet voor de CL is. Maar ook City is een hele geduchte tegenstander natuurlijk. Laten we derhalve hopen dat beide clubs niet tegen elkaar spelen vóór de finale. Beide ploegen hebben in het restant van hun competities laten zien dat ze ver boven de rest in hun land uitstaken met vaak oogverblindend voetbal. Toch kan de periode tussen het afsluiten van de door het coronavirus geteisterde competities tot aan het hervatten van het nieuwe, plus CL dus, in Augustus/September in negatieve zin gaan doorwerken ook voor genoemde clubs. Die immers dat wedstrijdritme weer moeten gaan oppakken na een soort van extra vakantiedagen. Dat is dus niet alleen uniek maar lijkt mij tegelijkertijd toch ook heel lastig Dat kan wel eens onverwachte zaken op gaan leveren, helemaal omdat vanaf de kwartfinale het gaat om één duel en ook nog eens in bijna broederlijk gezelschap van elkaar, Lissabon dus.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Nooit gedacht dat graag die Duitsers kampioen zie worden. Winst City, PSG is ramp voor het voetbal
0 0
MrPink
Bayern. Zolang PSG, City, Chelsea, Juventus en Real maar niet winnen.
0 0
Redrum
Ik was al weer helemaal vergeten dat de titelverdediger alweer was uitgeschakeld door Anti-voetbal Madrid. Toch bizar hoe dat vaak loopt.
0 -2
Santiago
Ik verwacht PSG. Ik hoop Bayern.
0 0
Bky
De TOTO moet oppassen met zulke uitspraken, voor je het weet staat AZ boos op de stoep.
2 0