'Kans op vertrek Matusiwa bij FC Groningen is klein'

JesseTH, 14-07-2020 om 22:15, 4681 views, Voetbal International, Twitter |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De kans lijkt klein dat Azor Matusiwa zal vertrekken bij FC Groningen, zo weet Reon Boeringa dinsdagavond te melden. De journalist van Voetbal International deed navraag bij diens zaakwaarnemer en kreeg te horen dat een vertrek ver weg is.

'Azor Matusiwa is ook twee weken na de eerste Franse biedingen nog niet dicht bij een vertrek bij FC Groningen', zo schrijft Boeringa op zijn eigen Twitter-kanaal. 'Het verschil tussen vraag en aanbod is fors, geeft zijn zaakwaarnemer aan. De kans op een transfer lijkt, gezien de huidige situatie, klein.'

De Franse aanbiedingen waarover gesproken wordt, lijken voornamelijk te komen van RC Lens en FC Metz. Dat zijn immers de clubs waarmee de middenvelder de voorbije tijd in verband werd gebracht. Beide ploegen komen tijdens het volgende seizoen uit in de Ligue 1, het hoogste niveau in Frankrijk.

Het gaat snel in de carrière van Matusiwa. In de zomer van 2019 vertrok hij pas officieel uit Amsterdam, nadat hij eerder verhuurd werd aan De Graafschap. FC Groningen kocht hem van Ajax en sindsdien maakte hij een behoorlijke ontwikkeling door. 24 wedstrijden bleken genoeg voor buitenlandse interesse.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Matusiwa vond zichzelf beter dan hij was..
Ook het volk hier had hoge verwachtingen van hem.

Hopen dat hij nog een mooie transfer maakt en mij doet verbazen,
Ik vind hem een slap aftreksel van Davids. (maar dan zonder techniek)
Sommige clubs die punten moeten scoren door gelijk te spelen hebben baat bij dit soort jongens (vecht voetbal)
0 0