CL-loting: Barça mogelijk tegen Bayern München

BartVeenstra, 10-07-2020 om 12:45, 2181 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het FC Barcelona van oud-Ajacieden Frenkie de Jong en Luis Suárez neemt het in de kwartfinales van de Champions League mogelijk op tegen Bayern München. Daarvoor moeten de Catalanen nog wel eerst Napoli in de achtste finales zien uit te schakelen.

Vrijdag werd in het Zwitserse Nyon geloot en daarbij werden de winnaars van de duels tussen FC Barcelona en Napoli en Bayern München en Chelsea aan elkaar gekoppeld. FC Barcelona speelde op bezoek bij Napoli met 1-1 gelijk, terwijl Bayern München in Londen met 0-3 won van Chelsea.

Verder speelt de winnaar van het tweeluik tussen Manchester City en Real Madrid - City won met 1-2 in Spanje - de winnaar van het duel tussen Juventus en Olympique Lyon. In Frankrijk wist Olympique Lyon met 1-0 te winnen. De andere kwartfinales gaan tussen RB Leipzig en Atlético Madrid en tussen Atalanta Bergamo en Paris Saint-Germain.

Er is ook geloot voor de halve finales. De winnaar van Real Madrid/Manchester City tegen Juventus/Olympique Lyon treft de winnaar van FC Barcelona/Napoli tegen Bayern München/Chelsea. De andere halve finale gaat tussen RB Leipzig/Atlético Madrid tegen Atalanta/Paris Saint-Germain.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!