Aan transfer gelinkte Kluivert niet opgenomen in selectie Roma

GinoHaverkamp, 08-07-2020 om 15:45, 6913 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Justin Kluivert is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van AS Roma voor het duel met Parma van woensdagavond. Daarmee laaien de geruchten over een eventuele transfer op, terwijl Voetbal International meldt dat er andere redenen zijn voor zijn absentie.

Tot dusver heeft de oud-Ajacied altijd bij de wedstrijdselectie van AS Roma gezeten, behalve als hij geschorst of geblesseerd was. Daar is voor het duel met Parma echter geen sprake van. VI heeft vanuit Italië vernomen dat de aanvaller om 'technische redenen' niet is opgenomen in de selectie van trainer Paulo Fonseca.

Dat zou dan te maken hebben met de niet al te beste prestaties van Kluivert sinds de coronabreak. Doorgaans maakt hij veel minuten per wedstrijden, maar in de vier wedstrijden die sinds de lange pauze gespeeld zijn is dat niet het geval. Twee keer hield hij de bank negentig minuten warm en twee keer werd hij als basisspeler gewisseld.

Kluivert zou dus niet vanwege eventuele transferperikelen buiten de groep zijn gehouden. De Nederlander, die dit seizoen goed is voor vier goals in twintig competitiewedstrijden, werd de voorbije maanden in verband gebracht met onder meer Arsenal, Everton en Sevilla FC. Fonseca sprak in juni echter nog zijn vertrouwen uit in zijn pupil. 'Justin is één van de jonge spelers waar Roma een toekomst mee wil gaan bouwen.'

Denk jij dat Napoli met 0-2 wint op bezoek bij Genoa? Zet in en krijg 6,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeHardeWaarheid
Na de corona-break

Kluivert 2x basis
Ünder 1x basis 1x invaller
Pérez 2x basis 2x invaller
Perotti 2x invaller
Pastore 1x basis 1x invaller

Fonseca wisselt veel sinds de herstart waarbij voorin alleen Mkhitaryan en Dzeko veel speeltijd krijgen.
0 0
Bensco
Mkhitaryan heeft overigens zijn huur contract of officieel verlengd bij Roma. Hiermee lijkt een transfer van Kluivert naar Arsenal officieel van de baan.
0 0
wzawzdb91
Die gozer heeft zo verschrikkelijk weinig rendement. Blij dat hij weg is bij Ajax. Heb ik toch 100x liever Promes - die ramt ze er tenminste in. 4 keer scoren in een heel seizoen als buitenspeler.... dat is WEINIG.
1 -2
OuweDibbes
Klopt helemaal gelijk. Kluivert is een speler die bij een 0-0 stand in een finale de bal in de 89e minuut liever zelf op doel schiet dan de bal over te spelen naar een medespeler die er beter voor staat. Kortom aan zijn onbetrouwbare oproerkraaier heb je als team helemaal niks aan.
0 0
DeHardeWaarheid
Na Dzeko en Mkhitaryan topscorer van de club.

Inclusief de EL zeven doelpunten in 29 wedstrijden.
0 0
OuweDibbes
De hardewaarheid is dat Kluivert Roma kampioen zou maken en hij een transfer zou maken van meer dan 100 miljoen..
0 0
Hagmag
Pizzabakker Minkunkel staat ook al fff droog. Moet de huur betalen in Monaco.
0 0
Murtagh
Volgend seizoen te zien bij psv? Zou me niks verbazen.
0 0
Ajacied33
Why? Sevilla en Arsenal hebben interesse in hem , niet echt verkeerde clubs lijkt mij..
1 0
DeWijsneus
Geloof er niks van. Werk van Mino om reuring om hem heen te krijgen.
0 -1
Bensco
Nee, ik ook niet. Allereerst omdat Kluivert het dit seizoen gewoon niet heeft laten zien terwijl die in het begin wel speeltijd kreeg. Dus waarom zouden clubs als Arsenal, Sevilla of Everton interesse in hem hebben? En ten tweede wordt hij als ruilmiddel gebruikt dus dan kom je al binnen als opvulling voor de bank ipv serieuze kandidaat voor de basis elf. Kluivert moet niet dom doen en gewoon bij Roma blijven en uitgroeien tot belangrijke speler ipv dit geneuzel elke keer.
0 0
Murtagh
Wel even het Roma logo kussen de week voor je vertrekt he
2 0
Bonno1978
Kunnen we het eerste artikel op Ajax Showtime er nog even bij pakken toen hij naar Roma ging? Ik denk dat meerderheid hier dit al zag aankomen. Maar goed, financieel onafhankelijk dus wie maakt je wat..
3 -4
Schip
Duidelijk. En dan te bedenken dat Driessen met zijn chagrijnige harses nog riep dat Kluivert de eredivisie was ontgroeid. Echt een van de meest lachwekkende uitspraken ooit.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Geld is belangrijkste in je leven dat laat je ook achter straks, status en heldendom stelt niks voor... of...
2 0
AJAIXIXIXI
Voor sommige mensen niet nee. Maar Kluivert hoeft het echt niet meer voor het geld te doen.
1 0