Oranje oefent in november alsnog tegen Spanje

BartVeenstra, 08-07-2020 om 12:40, 910 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Nederlands elftal oefent in november alsnog tegen Spanje, zo meldt onder meer de NOS. De oefeninterland tegen Spanje stond eigenlijk voor eind maart op de agenda, maar kon toen vanwege de uitbraak van het coronavirus niet doorgaan.

Oranje speelt op vrijdag 4 september - de eerste wedstrijd na de corona-uitbraak - in de Nations League tegen Polen. Drie dagen later speelt men in Amsterdam tegen Italië, eveneens voor de Nations League. Op woensdag 11 november speelt het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA dus tegen Spanje. In november volgen daarna nog Nations League-duels met Bosnië & Herzegovina en Polen. 

In oktober speelt Oranje nog een oefenwedstrijd, al is de tegenstander voor deze wedstrijd nog niet bekend. In diezelfde interlandperiode speelt het Nederlands elftal tegen Bosnië & Herzegovina en Italië.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mgtow
Dankzij de uitbraak van het deugvirus sla ik rustig even over totdat die lui weer een beetje normaal kunnen denken en doen. Ik hou mijn ademhaling niet in totdat het zo ver is...
0 -1