Sinkgraven mist bekerfinale vanwege heupblessure

NielsOpdam, 03-07-2020 om 17:20, 1358 views, NU.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Sinkgraven mist zaterdag de bekerfinale tussen zijn ploeg Bayer Leverkusen en Bayern München. De oud-Ajacied is geblesseerd aan zijn heup, zo meldt NU.nl. Zijn trainer, Peter Bosz, heeft vertrouwen richting de finale. 

Sinkgraven deed vorige week 85 minuten mee in het laatste competitieduel van Leverkusen met Mainz. Nu heeft hij echter een heupblessure en daardoor moet hij de Duitse bekerfinale missen. Het is niet de eerste keer dat de linksback wordt geplaagd door blessures. Mede daardoor speelde hij dit seizoen slechts dertien competitieduels. 

Bosz kijkt uit naar de finale tussen zijn Bayer Leverkusen en Bayern München. 'Voor onze club is dit een heel belangrijke wedstrijd, we staan niet elk jaar in de bekerfinale. Daarom is het extra jammer dat we zonder onze fans moeten spelen.' Bayern München werd gemakkelijk kampioen en heeft sinds begin december niet verloren. Toch heeft Bosz goede hoop. 'Alles is mogelijk.' 

Denk jij dat Leverkusen de bekerfinale wint van Bayern München? Zet in en krijg 7,90 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Jammer voor hem. Echt wel iemand die wat meer geluk in zijn carriere mag hebben. Degene die daar verantwoordelijk voor is moet eens in de spiegel kijken.
0 0
Bjorn
Man van glas.
0 0
Schip
Toch weer die gebrekkige belastbaarheid...Laat hem eens een jaartje fit blijven.
0 0
Ar
De beste linksback, linkerflankmiddenvelder van Nederland. Mits fit!
Was misschien de beste vervanger van Frenkie de Jong. Mits fit!
Zo jammer, want ik vond het een geweldig talentvolle speler die overal op links uit de voeten kan. Alleen kansen benutten als linksbuiten was een mank. Maar als back viel op dat ie fel was in de duels, er pittig kort boven op, een goede sliding, een prima positionering (zwaar onderschat onderdeel) en net als Frenkie verdedigend sterker dan waar je ze op het oog krediet voor geeft.
1 -2
Ozymandias
Het is ongelofelijk jammer dat Sinkgraven een lichaam heeft wat niet toestaat dat hij zijn enorme potentieel tot kwaliteit omzet. Als hij niet zo blessuregevoelig was geweest was hij nu één van de dragende spelers van Oranje.
2 -1
Schip
Hij heeft echt voetbalgogme, een functionele techniek en kan zijn lichaam goed gebruiken in duels, maar gelijk een enorm potentieel eraan koppelen en hem top international noemen, is weer zo over de top.

Echt uitgeblonken heeft hij niet bij Ajax en dat doen dragende oranje spelers wel hè. Het is geen Frenkie of Mathijs en zelfs geen VdBeek. Matig scorend vermogen, geen scherpe voorzet of echt goed schot. Maakte 0 impact in de invalbeurt tegen Spurs toen hij op het middenveld mocht invallen.
0 -2
JohnnyD
Geen strakke voorzet? Ik ben de wedstrijd even kwijt, maar herinner mij een voorzet vanaf linksbuiten met zoveel gevoel. Op Dolberg meen ik. Tot op de mm nauwkeurig op zijn linkerteen. Doelpunt dus.
0 0
Duif63
Eens, aan zijn voetbalkwaliteiten ligt het niet. Als hij niet zo blessuregevoelig zou zijn, had hij al jaren een basisplaats in Ajax 1 gehad en had Overmars hem afgelopen zomer zeker niet verkocht.
1 0
Sanalologo
Geloof er niks van. Naast een broos lichaam ook een softy.
1 -7
DeKenner
Ik ben het volledig met Ozymandias eens. Bij Heerenveen was hij al een erg talentvolle middenvelder en bij ons op linksback deed hij het (mits fit) ook uitstekend. Slimme speler met een goede techniek maar helaas een broos lichaam.
2 0