Gravenberch tekent bij Sparta: 'Heb veel met Ryan getraind'

GinoHaverkamp, 05-06-2020 om 17:15, 4625 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oud-Ajacied Danzell Gravenberch mag zich vanaf komend seizoen speler van Sparta Rotterdam noemen. Gravenberch, tussen 2002 en 2014 speler van Ajax, stelt fitter te zijn dan tijdens de afgelopen jaargang en heeft dat te danken aan zijn jongere broer Ryan.

'Ik heb veel met mijn vader en met mijn broertje Ryan getraind', vertelt de kersverse Spartaan aan Voetbal International. 'Hij had van Ajax een programma meegekregen, dat heb ik ook gevolgd. Eigenlijk heeft Ajax me fit gemaakt haha', lacht hij.

De oudste Gravenberch heeft genoten van het samen trainer met zijn jongere broer, zo geeft hij te kennen. 'Elkaar opjutten en elkaar sterker maken, dat werkte prima. Het klinkt wat gek misschien, maar de corona-periode heeft me goed gedaan qua fysieke gesteldheid.' Hij kijkt al uit naar het volgende seizoen. 'Een Gravenberch-strijd in de Eredivisie, dat is mooi toch?'

Gravenberch heeft een contract ondertekend dat hem één jaar bij Sparta Rotterdam houdt. Hij komt over van FC Dordrecht, waar hij sinds januari voor speelde. Eerder speelde hij ook voor onder meer TOP Oss, Reading en Jong Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VoorOnzePloeg
Ik vind Danzell altijd heel slim en beleefd overkomen. Hoop dat hij Ryan kan overtuigen te blijven en hem vooral scherp houdt, aangezien Ryan af en toe nog wel te nonchalant overkomt. Verder is het natuurlijk geweldig om tegen je broer te voetballen, helemaal op zo’n hoog niveau
0 0
Chesterson93
Hou die gedachte vast.
0 0