Enorme run op seizoenkaarten in Eredivisie

StijnDoornhof, 02-06-2020 om 15:15, 2781 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De verkoop van seizoenkaarten van Eredivisieclubs loopt, ondanks dat het nog onzeker is of er volgend seizoen weer met publiek gevoetbald kan worden, erg goed. Voetbal International maakte een overzicht van de clubs en hun verkoop.

De meeste clubs bieden hun supporters een alternatief voor wanneer niet alle thuiswedstrijden komend seizoen met supporters gespeeld kunnen worden. Heracles Almelo doet dit niet. Bij de club uit Almelo heb je een 'alles-of-niets-variant', maar ondanks dat loopt de verkoop goed. 'Het gaat geweldig', vertelt Joris Dieterman van de communicatie-afdeling bij Heracles. 'Vorig seizoen verkochten we in totaal 7.500 seizoenkaarten. Nu staat de teller al op vierduizend.' 

Bij PEC Zwolle is het aantal verkopen in de eerste week meer dan verdubbeld. 'Vorig seizoen verkochten we in de eerste week ongeveer tweeduizend kaarten', aldus Koen te Riele, persvoorlichter van PEC Zwolle. 'Nu zijn we in een week door de vijfduizend heengegaan. Dat geeft de complete organisatie een enorme boost.'

Ook bij Ajax besloot een groot deel van de supporters de seizoenkaarten al te verlengen. De teller staat in Amsterdam momenteel op 26.000 seizoenkaarten. Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TomAjaciedd
Probeer al 2 jaar eentje te krijgen..
0 0
TomAjaciedd
Wnr gaan ze in de verkoop?
0 0
Bjorn
Mensen hebben geld te besteden (geen verre vakanties, bios, restaurants) en durven het kleine risico wel aan om hun club te steunen.
0 0