Bosz: 'Valt niet mee om tijdig topfit te zijn'

FinnDekker, 28-05-2020 om 19:50, 1027 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bijna alle spelers van Peter Bosz zijn een twijfelgeval voor de volgende wedstrijd tegen SC Freiburg. 'En voor onze speelwijze hebben we toch echt spelers nodig die 100 procent fit zijn', aldus de coach van Bayer Leverkusen. De Duitsers hebben een zwaar programma. Het duel van vrijdag is de vierde wedstrijd in elf dagen.

'Voetbal is een contactsport. Je krijgt tikken die je tijdens de wedstrijd niet voelt. Pas een of twee dagen later denk je: hé, wat mankeer ik op die plek? Dat is vrij normaal en fysiek ook heel goed op te vangen als de volgende wedstrijd nog even op zich laat wachten. Maar als je snel weer moet aantreden, valt het niet mee om tijdig weer topfit te zijn', citeert het Algemeen Dagblad de uitspraken van Bosz op een persconferentie.

Tegen SC Freiburg is het wel extra belangrijk om een resultaat te boeken. Afgelopen dinsdag verloor men immers van VfL Wolfsburg. 'We hebben maandenlang zeer goed en zeer succesvol gespeeld. Nu hebben we een wedstrijd verloren. Tegen Freiburg moeten we laten zien dat het een slippertje was.'

Denk jij dat het Leverkusen van Bosz met 1-3 wint op bezoek bij Freiburg? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!