[Update] Zlatan toch niet lang uit de roulatie

FinnDekker, 26-05-2020 om 12:55, 3699 views, Italiaanse media |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajax-spits Zlatan Ibrahimovic heeft tijdens de training van AC Milan mogelijk een zware blessure opgelopen. Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia, vrezen ervoor dat de Zweed zijn achillespees heeft gescheurd.

Naar verluidt liep Ibrahimovic de blessure op tijdens een schietoefening aan het einde van de training. Journalist Peppe Di Stefano geeft aan dat Ibrahimovic naar zijn kuit greep. Van zijn kuit had hij in januari ook al last. 'Het kan een spierblessure zijn, maar er is ook angst voor een zware achillespeesblessure', aldus de journalist.

Dinsdag zal Ibrahimovic een scan ondergaan. Tijdens de lockdown in Italië trainde de oud-Ajacied mee bij Hammarby IF in Zweden. Onlangs keerde hij terug in Italië om zich voor te bereiden op een eventuele herstart van de Serie A. Donderdag volgt meer informatie over deze hervatting, al zal AC Milan dat mogelijk zonder Ibrahimovic moeten doen.

Update - 12.50 uur (26 mei 2020) - Zlatan toch niet lang uit roulatie

Het nieuws van maandag dat Zlatan Ibrahimovic maanden aan de kant zou staan met een zware blessure blijkt dinsdag ietwat voorbarig te zijn geweest. AC Milan meldt daags na het voorval op haar eigen site dat de kwetsuur meevalt. De achillespees is niet afgescheurd. Verder onderzoek moet de komende dagen uitwijzen wat er precies aan de hand is. 

Denk jij dat Wolfsburg de eerste goal maakt, maar niet wint in Leverkusen? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chesterson93
“Ietwat voorbarig”. Waarom moet de media überhaupt deze onzin spuwen? Wacht gewoon af.
0 0
krachtpatser66
Is al te oud om nog op hoog niveau zo goed te kunnen functioneren. Dit ga je krijgen!. Ibra, stoppen met voetbal kerel. Je hebt genoeg aan de wereld laten zien hoe goed je bent. Het is altijd genieten geblazen!.
2 -1
AFCAMM
Ik denk het ook.
Het is duidelijk dat hij nog wil en het is duidelijk dat hij nog veel kan, maar beter wordt het niet meer. Te lang doorgaan doet alleen maar af aan een prachtige carrière en kan je lichaam ook verneuken.
0 0
Bazenvan95
Sinds wanneer zijn jullie medisch experts, er zijn voorbeelden van sporters die lang door kunnen gaan, ligt aan hoe je je lichaam gebruikt of ke schade aanricht of niet. Atletisch vermogen zal slechts minder worden. Dat is ook het stigma in voetbal en sporten als basketbal, waar 20 jaar geleden de gemiddelde leeftijd 5 jaar hoger lag. Oudere spelers hebben minder marktwaarde, de handel in jonge spelers is waar aan verdient wordt
0 0
AFCAMM
Dat ben ik niet en dat beweer ik ook niet. Maar je lichaam begint op een bepaald moment wel met aftakelen. Je kunt er natuurlijk van alles aan doen om dat proces te remmen of te compenseren, maar je kunt niet onbeperkt doorgaan. Dan verslijt je uiteindelijk je lichaam alleen maar.
0 0
Ajax4proud
Topsport is toch een ander verhaal en is meestal verbonden aan een bepaalde leeftijd waardoor je beter kan stoppen bij clubs waar het om topsport draait. Jari Litmanen heeft het gewoon langzaam afgebouwd maar was vaker snel geblesseerd geraakt zoals bij Ajax. Arjen Robben is gewoon helemaal gestopt. Kan ook gewoon verstandig zijn als je naam hebt gemaakt met een mooie carrière.
0 0