Trotse Alderweireld wint maatschappelijke prijs

ThijsZwagerman, 24-05-2020 om 14:40, 1365 views, PFA, Tottenham Hotspur |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oud-Ajacied Toby Alderweireld heeft een maatschappelijke prijs gewonnen voor zijn inzet buiten de lijnen. De verdediger van Tottenham Hotspur is door de Engelse vereniging (PFA) voor profvoetballers uitgeroepen tot 'Community Champion'.

Alderweireld ontvangt deze prijs door zijn extra inzet bij maatschappelijke projecten van Tottenham Hotspur en de acties die hij persoonlijk onderneemt. Zo bracht Alderweireld recent een verrassingsbezoek aan de plaatselijke Crowland Primary School, waar hij vervolgens met de aanwezige studenten sprak over hun ambities. Ook doneerde Alderweireld recentelijk tablets aan Belgische ziekenhuizen, zodat patiënten ondanks het coronavirus toch met hun geliefden in contact kunnen blijven.

Op de website van Tottenham Hotspur reageert Alderweireld op het winnen van de maatschappelijke prijs. ‘De maatschappij is zo belangrijk voor onze club en ik vind dat wij het verplicht zijn om voor supporters en andere mensen van alle leeftijden iets terug te doen. Ik ben trots op mijn betrokkenheid en zal mij ook in de toekomst blijven inzetten voor dit fantastische werk.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!