AZ kan beginnen aan bouw nieuw dak

NielsOpdam, 22-05-2020 om 16:20, 2395 views, AZ |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

AZ gaat beginnen met het bouwen van een nieuw dak op het stadion. De Alkmaarders hebben een akkoord bereikt met bouwbedrijf BAM, zo meldt AZ op de clubwebsite. Op 10 augustus vorig jaar stortte een deel van het dak in tijdens een zware storm. 

Het nieuwe dak wordt aan alle zijden vier meter langer richting het veld. Hierdoor zitten de supporters comfortabeler tijdens regenachtig weer. Momenteel heeft het stadion lichtmasten, maar die gaan verdwijnen. Er komt namelijk duurzame LED-verlichting in de dakrand. Alle werkzaamheden zullen ook plaatsvinden tijdens de eerste helft van het nieuwe seizoen, maar door tijdelijke voorzieningen kan er dan wel gewoon gespeeld worden in het stadion. 

Algemeen directeur Robert Eenhoorn is blij met het akkoord. 'Dit akkoord betekent dat de plannen voor het nieuwe dak ook daadwerkelijk gerealiseerd gaan worden. Als club zetten we hiermee, ondanks de zware tijd waar we met elkaar in zitten, weer een stap vooruit door onze fans een veilig, comfortabel en innovatief stadion te bieden.' 

Denk jij dat Klaassen scoort en Werder Bremen wint van SC Freiburg? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpaVerteld
Het echte verhaal over het instorten van het dak heb ik nog nooit ergens gelezen, ook niet in de officiële versie van Royal Haskoning.
Een ronkend rapport met heel veel aandacht voor het niet voldoende brandwerend zijn.
Dat soort geneuzel vult lekker, maar het dak is toch echt niet aan de vlammen ten prooi gevallen als ik me goed herinner :))
Dit soort rapporten worden geproduceerd met als strategie om zoveel mogelijk papier vol te drukken met informatie, berekeningen, tekeningen, brandweerrapporten, horecavergunningen....kortom de duvel en z'n oude moer er bij halen. Hoe dikker, hoe beter.
Gevolg: geen hond die het gaat lezen!
Politici, journalisten. openbaar aanklagers en rechters bladeren direct door naar de laatste pagina's waarin de vooraf gewenste (en door de opdrachtgever bestelde!) conclusies worden samengevat.
3 0
MrPink
De verf was niet brandwerend zeker haha.
1 -1
Redrum
Heeft er iemand bij AZ eigenlijk al ooit sorry gezegd voor het feit dat ze het leven van honderden supporters op het spel gezet hebben? Moet je je voorstellen dat dit bij Ajax was gebeurd haha. Dan hadden we nu nog wekelijks allemaal vernietigende columns om onze oren gekregen. Maar goed, mijn punt is eigenlijk: dit alles bewijst wel dat AZ slechts een simpel en nietszeggend clubje is, al vinden ze zichzelf tegenwoordig heel wat. Het feit dat ze zo makkelijk wegkomen met dit grove schandaal is heel erg veelzeggend.
7 0
geDaante
Dat bouwbedrijf is daar verantwoordelijk voor, niet AZ, die hebben natuurlijk helemaal geen bouwkundige kennis in huis en hebben dat stadion incl. dak niet zelf gemaakt natuurlijk.

Het enige wat je ze misschien enigszins kan verwijten is niet met een meer gerenommeerd bouwbedrijf in zee te zijn gegaan, en voor de goedkopere oplossing te zijn gegaan, maar dat is niet vreemd in de zakenwereld.
0 -1
AjaxDaniel
Deels eens, maar Scheringa heeft enorm bezuinigd op de kosten. Dat is vragen om problemen.
1 0
mgtow
Ja waar is het OM? Waarom zijn de sleutelfiguren die destijds bij AZ de scepter zwaaiden niet gehoord? Ze komen er wel erg makkelijk mee weg lijkt het.

Verder is AZ inderdaad gewoon een club van kaasknagers met een grote smoel.
2 0
Redrum
Ze komen er extreem makkelijk mee weg ja. Bizar eigenlijk gewoon. Als je in de schaduw leeft kan je blijkbaar met heel veel dingen wegkomen. Ik vind het allemaal prima, maar dan moeten ze bij AZ ook gewoon die praatjes achterwege laten. Leuk dat ze eens in de 20 jaar een keer in de buurt van Ajax komen op de ranglijst, maar er komt even iets meer bij kijken om jezelf als grote jongen te mogen gaan gedragen.
3 0
MrPink
Je zal je scc maar hebben op die plek waar het naar beneden kwam, elke thuiswedstrijd kon je laatste zijn. Bizar dat ze er zo makkelijk mee wegkomen idd. Niet alleen AZ maar ook wat ambtenaren.
3 0