Eredivisie begint actie en lanceert platform

ThijsZwagerman, 09-04-2020 om 18:55, 2053 views, Eredivisie |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Eredivisie CV gaat in samenwerking met NLvoorelkaar en de achttien Eredivisie-clubs een actie opzetten om de coronacrisis tegen te gaan. De betrokken partijen hebben een platform gelanceerd waarop gezonde mensen wordt opgeroepen om mensen te helpen die in de coronacrisis hulp kunnen gebruiken.

'Het gaat hierbij om hulpvragen zoals het doen van boodschappen voor mensen in vitale beroepen of ouderen, te bellen naar mensen die behoefte hebben aan een telefoontje, een kaartje te sturen of op een andere manier een steuntje in de rug te geven', schrijft de Eredivisie in een statement.

De vaderlandse competitie komt in actie tegen het coronavirus, omdat de Eredivisie het belangrijk vindt om zich in te zetten voor de maatschappij. 'Met de lancering van het platform wil de Eredivisie haar landelijke netwerk inzetten om het vrijwilligersplatform bekender te maken. Daarnaast gaat de Eredivisie zelf het goede voorbeeld geven door medewerkers, partners, spelers en andere betrokkenen in te zetten voor het platform.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
B.dykstra
maatschappelijk betrokken,maar we willen met alle geweld voetballen behalve Ajax psv en Az.maar die huichelaars uit Rotterdam denken alleen maar aan money money boven gezondheid....
0 0
Welja
Als dit een succes blijkt worden er weer supporters toegelaten in de stadions.
0 0
Bky
"Wij roepen gezonde mensen op om te helpen tegen het coronavirus, want wij zijn diep en diep ziek van binnen en doen het daarom niet".
0 0
Web
Charme offensief.
0 0
AjaciedRK
Goede voorbeeld geven. Maatschappelijk betrokken.

HAHAHAHAHAHA laat me niet lachen.
0 -1