'Manchester United verlengt alsnog met Fosu-Mensah'

ThijsZwagerman, 09-04-2020 om 16:10, 2738 views, Manchester Evening News |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het aflopende contract van Timothy Fosu-Mensah bij Manchester United is alsnog verlengd. De Engelse club had een optie in de oude verbintenis van Fosu-Mensah om het contract met een jaar te verlengen en volgens Manchester Evening News is deze optie gelicht.

Eerder verschenen er al berichten dat Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær het contract van Fosu-Mensah graag verlengd zou zien worden. De verdediger zit in de laatste fase van zijn revalidatie, nadat hij vorig seizoen een kruisbandblessure opliep. Dit seizoen kwam Fosu-Mensah dan ook nog niet in actie.

De rechtspoot verliet in 2014 de jeugdopleiding van Ajax voor die Manchester United. Twee jaar later debuteerde Fosu-Mensah onder Louis van Gaal, maar een echte doorbraak bij Manchester United bleef vervolgens uit. Wel speelde Fosu-Mensah op huurbasis in de Premier League voor Crystal Palace en Fulham.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oxxer
Verlenging alleen voor de handel, Engelse clubs laten spelers nooit transfervrij vertrekken, deze gozer denkt niet echt goed na over zijn carriere.
0 0
OuweDibbes
Fosu_Mensah verkloot ook aardig zijn carriere. Staat ook al tijden stil en lang ingehaald door andere spelers in Nederland. Heeft nog mazzel gehad met Van Gaal anders was zijn carriere al heel snel als een nachtkaars uit gegaan. Ook geen goedplan dat deze jongen ooit terug komt. Is sowieso geen blijvertje.
0 0
Rhythim
Alleen maar om er geld voor te vangen want spelen gaat ie daar niet. Ja, in een 1e ronde FA cup tegen een 4e divisie ploeg ofzo
1 0
Ismael Urzaiz
Jammer. Gratis had ik het nog wel gedaan maar nu niet meer. Ook al is het maar een 1 jarige verlenging om nog wat geld te vangen, ik zou het in zijn specifieke geval uit principe niet doen.
1 0