[Update] Zlatan traint wederom mee bij Hammarby IF

BartVeenstra, 13-04-2020 om 11:50, 4890 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Zlatan Ibrahimovic traint op dit moment mee bij Hammarby IF, zo meldt Voetbal International. De spits is mede-eigenaar van de Zweedse club. Ibrahimovic staat nog altijd onder contract bij AC Milan, maar vanwege de coronacrisis is hij tot nader order teruggekeerd naar Zweden.

In afwachting van het wel of niet uitspelen van de Italiaanse Serie A houdt Ibrahimovic zijn conditie op peil bij Hammarby IF. In Zweden, waar men minder strenge richtlijnen heeft met betrekking tot het coronavirus, is groepstraining nog altijd mogelijk.

Dat Ibrahimovic nu meetraint met Hammarby IF zorgt logischerwijs voor geruchten. De 38-jarige oud-Ajacied liet immers eerder nog weten dat hij alle opties wat betreft zijn toekomst open laat. Een transfer naar Hammarby IF is om die reden dan ook niet uitgesloten.

Richard von Yxkull, de voorzitter van de Zweedse club, loopt echter nog niet te hard van stapel. 'Hij wilde gewoon door gaan en vroeg of hij met mocht trainen. We hebben ja gezegd. Het is leuk dat hij bij ons wil trainen', aldus Von Yxkull, waarna technisch manager Jesper Jansson aanvult: 'Maandag beginnen we met de echte groepstrainingen. Natuurlijk is Zlatan dan welkom, maar het valt nog te bezien wat er dan gaat gebeuren.'

Update - 11.50 uur (13 april 2020) - Ibrahimovic traint wederom mee bij Hammarby IF

Voormalig Ajacied Zlatan Ibrahimovic heeft maandag opnieuw meegetraind bij Hammarby IF, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Zweed is mede-eigenaar van de Zweedse club en omdat er in Italië - waar Ibrahimovic onder contract staat bij AC Milan - niet getraind mag worden, houdt hij nu zijn conditie op peil bij Hammarby IF. Vorige week stond de spits ook al op het trainingsveld van 'zijn' club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxdordtt
Tip: lees je stukje even na voor je het post.
0 -1