Tuttosport: 'De Ligt blijft bij Juventus'

StijnDoornhof, 08-04-2020 om 09:20, 3241 views, Tuttosport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zowel Matthijs de Ligt als Cristiano Ronaldo blijft komend seizoen 'gewoon' bij Juventus. Dit schrijft de Italiaanse sportkrant Tuttosport woensdagochtend.

Ronaldo en De Ligt werden de afgelopen tijd geregeld in verband gebracht met een vertrek bij De Oude Dame. Voor De Ligt zou er interesse zijn van Manchester United en Real Madrid. Real Madrid zou naast de Nederlander ook graag Ronaldo zien terugkeren op het oude nest. 

Maar volgens Tuttosport is een vertrek voor beide spelers komende zomer uitgesloten. Ronaldo en De Ligt staan op de voorpagina van de Italiaanse sportkrant. Tuttosport schrijft daarbij met een hashtag: ''Wij blijven bij Juventus!''. Maurizio Sarri zou beide spelers koste wat het kost willen behouden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Leuk Juventus probeert van hen dure krachten af te komen. Perfecte zaakwaarnemer ook die Raiola..
0 0
Siemmie
Moet nou serieus elk gerucht op deze site vermeld worden? Ik heb eerlijk gezegd nog steeds een punthoofd van die hele geruchtenstroom van vorig jaar. Zodra het een beetje serieus wordt mag er best een artikeltje over komen, maar ieder klein gerucht over een (oud)-speler is niet nodig lijkt mij. En al helemaal niet als het zo ongeloofwaardig is, want De Ligt gaat Juve echt niet na 1 jaar alweer verlaten. Hij speelt veel, kan het niveau aan, wordt elke wedstrijd beter, dus nee Matthijs gaat nergens heen.
1 0
7172AFCA7395
Sterker nog. Ik denk dat Juve hem gehaald heeft
voor de lange termijn.
0 0
Matts
Niemand die je dwingt om het te lezen, toch?
1 -1
ram
Beetje flauwe reactie.

Mensen bezoeken deze site en zien dus ook dingen, daar kom je niet omheen. Best logisch dat mensen niet zitten te wachten op dit soort 'nieuws': de reactie van een krant op een vaag gerucht betreffende een speler die niet eens (meer) bij ons speelt. Come on...

Vergelijk het met 10 mannen die iedere dag voor jouw deur staan, terwijl ze met hun pik staan te helicopteren. En dat jij daar dan wat van zegt. En dat ze dan zeggen: "Niemand dwingt je om te kijken!"
1 0
Siemmie
Ik geef alleen een tip, van mij mogen ze elk gerucht plaatsen hoor, maar dat zal op den duur bezoekers kosten. Ik zal vast niet de enige zijn die niet op al die geruchten zit te wachten :)
1 0