'Hervatting Bundesliga met 239 man in stadion'

StijnDoornhof, 07-04-2020 om 10:10, 3050 views, BILD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens het Duitse BILD is de Duitse voetbalbond van plan om de Bundesliga te hervatten zonder publiek. In totaal zullen er wel 239 personen in en rondom het stadion welkom zijn.

BILD zou inzage in de plannen van de DFB hebben gehad. 126 man bevindt zich volgens de berekeningen op en rond het veld. Onder hen bijvoorbeeld de spelers van beide teams en maximaal acht mensen van de staf. De ballenjongens zullen het druk krijgen. Er is namelijk nog maar ruimte voor vier ballenjongens. Ook is er plek voor de tv-registratie: maximaal 36 personen worden ingezet rond het veld.

De tribunes zullen dus logischerwijs zo goed als leeg blijven. Van de clubs mag er een delegatie van acht personen aanwezig zijn. Het aantal aanwezige journalisten wordt beperkt tot dertig personen. Ook rondom het stadion zijn er aangepaste maatregelen. Zo staan er tachtig stewards in en om het stadion om de samenkomst van supporters te voorkomen en zijn er geen horecagelegenheden geopend.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waayop
Het geld wint het van het verstand.
0 0
MPAjax
239 mensen xDDDDDDDDDDDDDDD
0 0
Chesterson93
Vraag mij af waarom zoveel journalisten? Waarom niet maar 8 journalisten en 30 mensen rondom de wedstrijd? Is veel interessanter.
0 0
AjaxWatergraafsmeer
Nul journalisten kan toch ook, gewoon vanuit het tv-verslag je werk doen. Kan je aantal aanwezige personen tot een minimum beperken.
0 0
AjaciedRK
Alles wat met voetbal te maken heeft wordt wegbezuinigd, wat met media te maken heeft niet want geld.

36 cameramensen en 30 media mensen, maar maar 4 ballenjongens, 16 staf, 16 reserves 4 arbiters en 22 voetballers. Meer media dan voetballers.
1 0
Web
Heeft helemaal NIETS met voetbal te maken
Gaat alleen maar over TV gelden
Lekker supporters om het stadion

Merkel gaat dit nooit goed vinden.
0 -2
AFCAMM
Wordt wel lastig tackelen op anderhalf meter afstand.
0 0
Amp
Leuk streven. Benieuwd wat de maatregelen zijn rondom de voorbereidingen. Iedereen in gezamenlijke quarantaine voor 2 a 3 maanden? Of iedereen voor iedere wedstrijd testen?
0 0
ajaxdordtt
Jaaaaaa beginnen!!!
0 -9
Gonzalez75
Wat een dom en onzinnig voorstel. Zit je wat in een vak met tien meter vrije ruimte of zo er omheen vrij van andere supporters. Krijg je straks opstootjes wie wel of niet naar binnen mag. Enige voordeel is wel: wie vuurwerk afsteekt wordt wel direct gevonden!
1 -2
Middenweg401
Je bent misschien snel, maar ook aartslui. Eerst even lezen Speedy.
0 0
ajaxdordtt
Je bent niet verder dan de kop gekomen?
0 -1
Illegaal
Iedereen testen van te voren,dan kan je veilig voetballen
2 -4
Amp
Per wedstrijddag neem ik aan?
0 0
ajaxdordtt
Hoezo? Gewoon een maandje a la EK in een hotel.
1 -2
Amp
Ook alle ballenjongens etc dus. Ik ben benieuwd
0 0
ajaxdordtt
Die kunnen toch prima afstand houden?
0 -1
Libero
Twee weken van tevoren meer dan 200 personen testen en dan iedereen in strenge quarantaine plaatsen? Hoe groot is de Bundesliga, ook 18 ploegen? Nog een ronde of 9, voor sommigen nog 10 te gaan?
0 -1
Redrum
Kan je doen, maar er hoeft maar één speler of medewerker besmet te raken en alles ligt direct weer plat.
3 0
Libero
Het schijnt dat mensen te snel de gezondheidskaart trekken. Boris Johnson ligt op de IC, die hoor je toch ook niet zeiken?
0 -3
Libero
En wie gaat de twijfelachtige eer op zich nemen om daar als steward buiten het stadion te zijn? Staan ze daar wellicht met tientallen te dringen en mag jij ze tegen gaan houden. Nein, danke.
Sowieso een zeer onzalig plan. Duitsland is het 4e land ter wereld qua besmettingen, het aantal nieuwe doden per dag neemt nog steeds toe.
Natuurlijk moet je door als maatschappij, maar laat de randzaken voorlopig maar even voor wat ze zijn tot het wat veiliger wordt. Wat voor signaal stuur je als overheid de wereld in als je dit wel toestaat en bv. een kleine horecaondernemer koppie onder gaat omdat hij wel zijn zaak gesloten moet houden?
3 -1
Illegaal
Ik zie het anders, als supporter heb je daar niks te zoeken, ben je dom en ga je toch dan ben je het zelf schuld als je corona oploopt.

Gewoon alle toegangen in het stadion sluiten zodat niemand naar binnen kan.
1 0
Libero
Je hoort daar inderdaad als supporter niet thuis, maar sommigen hebben nou eenmaal een iq dat het gemiddelde flink doet kelderen. En de stewards zouden daar dus de dupe van zijn. Ze niet buiten het stadion zetten zou inderdaad kunnen, maar hé, het is niet mijn plan hè? De reden waarom ze hiervoor (zouden! - ik moet het nog maar zien) kiezen is mij ook niet helemaal duidelijk.
Maar jij vindt het dus wel oké als er achter gesloten deuren een contactsport tussen 22 mensen (en een heel zooitje eromheen) gespeeld wordt terwijl er overal kleine ondernemingen omvallen vanwege social distancing?
1 -1
Luie
maar wanneer willen ze dat doen
0 0
mgtow
Jawohl jungs Geld uber alles! Fick Ihre Gesundheit.
1 -1