Schreuder en Bosz maken financieel gebaar

BartVeenstra, 01-04-2020 om 15:00, 2850 views, TSG 1899 Hoffenheim |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Voormalig Ajax-assistent-trainer Alfred Schreuder ziet voorlopig af van zijn salaris bij TSG 1899 Hoffenheim. De Duitse club komt met een nieuw gebaar, nadat het eerder al een hulpfonds had opgericht.

Woensdagmiddag maakt TSG 1899 Hoffenheim bekend dat de directie, spelers en trainers voorlopig afzien van hun salaris. Aanvoerder Benjamin Hübner geeft aan dat de spelers de afgelopen jaren een aantal privileges genoten vanwege de sportieve successen van de hele club. 'Nu is het tijd om iets terug te geven.'

Schreuder is sinds dit seizoen trainer bij TSG 1899 Hoffenheim. Met die ploeg staat hij op dit moment op de negende plaats. Het Duitse voetbal ligt als gevolg van de coronacrisis stil tot en met 30 april. Men heeft nog wel de hoop om de competitie in een later stadium af te ronden.

Ook Bosz en Sinkgraven leveren salaris in

Ook bij het Bayer Leverkusen levert men een deel van het salaris in. Bij deze club zijn Peter Bosz, Hendrie Krüzen en Daley Sinkgraven actief. Bayer Leverkusen staat op dit moment vijfde en is bovendien nog actief in de Europa League.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaripettersson
Messi niet. Die is het met zijn medeprinsjes niet eens met het terugschroeven van hun maandsalaris naar een miljoen per maand.
0 0
Sterspeler
Ronduit schandalig.
0 0
Ajacied33
Niet meer als normaal toch dit lijkt me. Voetballers hoeven echt niet op een houtje te bijten. Dus doneren vind ik heel normaal
0 0