'Ook FC Barcelona wil Vertonghen nu inlijven'

BartVeenstra, 30-03-2020 om 11:20, 4539 views, Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Jan Vertonghen lijkt de clubs in de aankomende zomer voor het uitkiezen te hebben. De Belgische verdediger zou al in de belangstelling van Ajax, Internazionale en Napoli, maar daar is nu ook FC Barcelona bijgekomen.

Sport schrijft dat FC Barcelona op zoek is naar nieuwe verdedigers. Het medium noemt naast Vertonghen ook Thomas Meunier en Thiago Silva. Eerder werd al bekend dat Ajax en Internazionale interesse hebben in de Belg en onlangs voegde Napoli zich toe aan het rijtje geïnteresseerde clubs.

Vertongen beschikt bij zijn huidige club Tottenham Hotspur over een aflopend contract, maar het lijkt er niet op dat de verdediger zijn verbintenis in Londen nog gaat verlengen. Onlangs liet de Belg bovendien weten dat het in zijn plannen past om terug te keren bij Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpaVerteld
Barcelona is gedwongen in een andere vijver te gaan vissen, een vijver met kleinere visjes.
Dat gaat met gezwinde spoed voor meerdere zogenaamde grote clubs in Europa gelden.
Denk dat Bayern en Ajax tot de uitzonderingen gaan behoren dankzij jarenlang verstandig financieel beheer.
Tenzij de ECB en de IMF met helikopters bankbiljetten (uw biljetten!) gaat afwerpen in de zuidelijke landen, hetgeen geenszins ondenkbaar is overigens :(
2 0
Simon1
Beetje laat is het niet. Waarom eerst Vermaelen en daarna Vertonghen? Had hem eerder gehaald had je nu een speler die zo mee kon doen. Enige kanteling is zijn leeftijd. Heeft bij Tottenham nauwelijks tot geen progressie geboekt en zijn leeftijd gaat nu echt meespelen.
1 0
niquedegraaff
Lekker banken.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Tweede Vermaelen voor Barcelona dan. Ajax moet er niet aan beginnen, graag of niet, het is Ajax.
1 0
Hagmag
Jan is een echte Ajacied. Welkom terug Jan.
0 -1
ArthurG
Lijkt me een slecht idee voor Jan, ik kan me niet voorstellen dat ze hem in Barcelona naast Piqué willen gaan opstellen. Dan kom je dus eigenlijk alleen om de bank warm te houden of als er meerdere verdedigers geblesseerd gaan raken.
2 0
Joseph
Vertonghen lijkt mij een slimme jongen, die weet ook wel dat die clubs alleen interesse hebben vanwege zijn transfervrije status. Als je niet onomstreden bent bij Tottenham, wat geen schande is, maar dan ga je het niet redden bij Barcelona, ook de Italiaanse competitie lijke me niet de meeste geschikte voor hem. Ik hoop dat hij naar Ajax komt, in de competitie zal hij daar nog net zo domineren als toen hij weg ging bij Ajax, in de CL zullen we het moeten zien. Misschien dat de relatieve rust van de eredivisie hem wat extra's kan geven in de sporadische topwedstrijd die hij met Ajax speelt, werkt zo ook bij Tadic volgens mij..
1 0
brullie
Lijkt mij fake news. Barca gaat geen langzame oudere speler halen. Hooguit als invaller en dat wilt hij dus nooit. Hij gaat weg bij Tottenham voor o.a. het bankzitten. Gaat niet gebeuren denk ik...
3 0