Ajax-target Van Crombrugge laat zich uit over toekomst

GinoHaverkamp, 28-03-2020 om 20:00, 6883 views, Studio Str2el |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In een interview met het Franstalige Youtubekanaal Studio Str2el heeft Hendrik Van Crombrugge zich uitgelaten over zijn toekomst. De sluitpost van Anderlecht werd de voorbije maanden geregeld in verband gebracht met een transfer naar Ajax.

De Belg laat zich echter niet verleiden tot concrete uitspraken over een eventueel vertrek naar Ajax of een andere club. Zijn gevoel moet goed zijn bij zijn volgende werkgever, zo benadrukt hij. 'Voor mij is het belangrijker om mij te identificeren met een project en ik voel me zeer goed bij Anderlecht.' 

Een vertrek op de korte termijn bij de Belgische topclub, waar hij sinds dit seizoen voor uitkomt, zit er waarschijnlijk niet in. Niet voor het komende seizoen in ieder geval. 'Ook als Anderlecht geen Europees speelt, wil ik gerust blijven. In het voetbal weet je het nooit zeker, maar het is zeer waarschijnlijk dat ik volgend jaar nog bij Anderlecht speel', zegt de 26-jarige doelman, die daarnaast aangaf in de toekomst graag in Duitsland te willen spelen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eros
Haal van Crombrugge en Rajkovic en zet Scherpen achter die 2.
0 -1
VoorOnzePloeg
kunnen allebei niet mee in het niveau waar ajax heen wil
1 0
7172AFCA7395
Onduidelijk wat je met allebei bedoelt.
Ik zie die Anderlecht keeper wel als opvolger (ooit)
0 0