'Simeone wil Diego Costa ruilen voor Milik'

BartVeenstra, 28-03-2020 om 15:55, 3098 views, Mundo Deportivo |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Trainer Diego Simeone ziet Arek Milik graag naar Atlético Madrid komen. De Spaanse topclub wil haar huidige spits Diego Costa betrekken in een ruildeal, zo meldt de Spaanse sportkrant Mundo Deportivo zaterdagmiddag.

Simeone zou gecharmeerd zijn van de oud-Ajacied en hij wil de Pool dan ook graag overnemen van Napoli. Bij de club uit Napels beschikt Milik over een contract dat afloopt in de zomer van 2021. Dat contract is niet verlengd en volgens de laatste berichten gaat dat ook niet gebeuren. De kans is dan ook groot dat Napoli deze zomer van Milik af wil om zodoende nog wat aan hem te verdienen.

Atlético Madrid wil Diego Costa betrekken in een ruildeal. Wanneer dat gebeurt, wil de Spaanse club nog wel een extra geldsom zien, ook al is Costa zijn beste vorm al voor langere tijd kwijt. Beide clubs willen echter graag een nieuwe spits en zodoende kunnen ze elkaar in dat opzicht helpen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Verleden jaar nog een transfer van boven de 100 miljoen en nu geen geld meer? Misschien meer de tering naar de nering zetten inplaats te denken aan nieuwe spelers.
0 0