Mata: 'We waren duidelijk de underdog'

FinnDekker, 26-03-2020 om 17:55, 3724 views, Notimerica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jaime Mata is nog altijd zeer content met de uitkomst van de zestiende finales van de Europa League. Over twee wedstrijden won de Spanjaard met Getafe van Ajax. De aanvaller is vooral trots op de heenwedstrijd tegen de Amsterdammers.

In Madrid werd deze met 2-0 gewonnen door Getafe, dat het Ajax uiterst moeilijk maakte. 'Het is een van de meest bijzondere doelen die ik heb bereikt in mijn carrière. Het is een historisch succes dat we Ajax hebben verslagen in de knock-outfase', aldus Mata, die geciteerd wordt door Notimerica. In Amsterdam maakte de spits al snel de belangrijke uittreffer. Door drie treffer gingen de Spanjaarden uiteindelijk door, gezien de 2-1 uitslag in de Johan Cruijff ArenA. 

Mata is echter vooral trots op de prestatie van de gehele ploeg. 'We waren duidelijk de underdog, maar hebben als collectief een geweldige prestatie geleverd.' Voor de achtste finales is Getafe gekoppeld aan Internazionale. Vanwege het coronavirus is dat tweeluik echter uitgesteld.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Ik hoop dat de EL dit jaar lekker wordt afgelast.
1 0
OuweDibbes
Wel een goede spits. Zie hem graag naar Ajax komen. Een echte kapstok die ook nog technisch onderlegd is.
Na deze crisis is Spanje toch failliet en kunnen we hem bijna voor praktisch niks ophalen. Dat krijg als je als club altijd netjes de finacieeen op orde heeft
0 0
Bensco
Ik hoop dat ze de degraderen
0 0
Caparzo
AS,
S.V.P. géén berichten meer over getvertafe.
Nooit meer.
Dank!
6 0
Jaridebeste
Nou wees er maar blij mee. Je voetbalt dit seizoen niet meer in de EL.
0 0