VVCS: 'Competities worden zeker maand verschoven'

StijnDoornhof, 25-03-2020 om 15:25, 2111 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens de directeur van de spelersvakbond VVCS Louis Everard worden alle competities in het westen van Europa nog minstens een maand opgeschoven. Dit zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

'Het kan niet anders dan dat alle voetbalcompetities in het westen van Europa met minimaal een maand worden opgeschoven', alsus Everard. 'Dat moet de FIFA faciliteren en ik weet ook dat ze daar druk mee bezig zijn.'

De KNVB bracht naar buiten dat de Eredivisie en Keuken Kampioen divisie voorlopig tot 6 april stil liggen. Iets wat Everard bij lange na niet ziet gebeuren.'Ik verwacht dat het lastig is om al voor 1 juni te beginnen. Dan lukt het dus niet om voor 30 juni te finishen. Dat kan bijna niet.' Volgens Everard is de FIFA nu aan zet. 'Het begint nu allemaal bij de FIFA. Zij zijn bezig met een noodplan en daar passen ook maatregelen in om de competities uit te stellen. Vervolgens is het zaak dat we hier in Europa samen met elkaar gaan optrekken. Want anders wordt het een chaos. Alleen samen kunnen we dit oplossen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mokum2018
Het beste zou zijn door een streep door het huidige seizoen te doen en volgend seizoen weer te beginnen. Dat lijkt mij de beste optie, hoe vervelend het ook is.
0 0
mgtow
Al die Bobo's zijn te bang om te zeggen dat het niks meer wordt dit seizoen. Accepteer het nou maar gewoon stelletje pedante dromers.
1 0
sucre
Stop er gewoon mee! Huidige stand is eindstand, in ieder geval voor Europa. Klaar met die onzin. Alles gaat ten koste van volgend seizoen, ook nog eens 2 clubs extra wat nog ingepast moet gaan worden.. klaar en uit!
2 0