Bundesliga ligt ook in de maand april nog stil

JesseTH, 24-03-2020 om 22:40, 2232 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Bundesliga vindt ook in de maand april nog geen doorgang. Eerder werd al bekend dat de Duitse competitie tot begin april stil zou liggen, maar die termijn is nu verlengd, zo weet De Telegraaf dinsdag te melden.

'Officieel moet het voorstel binnen een week worden bekrachtigd', benoemt de krant er tussen de regels door nog wel bij. 'Veel Duitsers vrezen dat de hervatting van het professionele voetbal veel langer op zich laat wachten.' Mocht dit seizoen definitief stopgezet worden, dan zou de schade zo'n 750 miljoen euro bedragen.

Afgelopen weekend werd nog bekend dat de spelers van VfL Wolfsburg op maandag weer op de club verwacht werden. Onder begeleiding van strenge regels voor de hygiëne doen de voetballers oefeningen in kleine groepjes, maar in als geheel werd er nog niet getraind.

Voor de Eredivisie staat de termijn waarin er niet gespeeld wordt nog altijd op 6 april. Maandagavond maakte het kabinet nieuwe maatregelen bekend die gelden tot 1 juni, maar de maatregelen voor de topsport bleken daar niet bij inbegrepen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cisco2
Waarom moet de Eredivisie nou altijd zo speciaal zijn he.....
1 0