Bordalás hing uitspraken De Jong op in kleedkamer

BartVeenstra, 28-02-2020 om 15:25, 6080 views, Marca, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De uitspraken van oud-Ajacied Frenkie de Jong over de speelstijl van Getafe CF hebben behoorlijk wat losgemaakt bij de Spaanse subtopper. In gesprek met de NOS gaf De Jong aan dat hij het 'irritant' vindt om naar Getafe te kijken.

Getafe-trainer José Bordalás hing de uitspraken van De Jong op in de kleedkamer van zijn elftal in de Johan Cruijff ArenA, zo schrijft Marca. Mogelijk zorgde het voor extra motivatie, want Getafe plaatste zich ten koste van Ajax voor de achtste finales van de Europa League. Daarin treffen de Spanjaarden Internazionale.

De Jong gaf aan het frustrerend te vinden om naar Getafe te kijken. 'Getafe speelt niet om het publiek te vermaken. De scheidsrechter kan daar best een grote rol in kan spelen. Snel optreden. Als je dat niet doet, blijven ze ermee doorgaan. Het is gewoon een goede ploeg. Ze staan niet voor niets derde. We hebben wel twee keer van ze gewonnen, maar dat waren zeker geen makkelijke wedstrijden.'Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Getafe bestaat uit een stelletje zuigers en toneelspelers maar we hebben verloren doordat we zelf niet goed genoeg waren.
Wat daar verder de aanleidingen voor waren maakt niet meer uit, we moeten verder.
0 0
Superjodeuh
Schanslige uitspraken van de Jong. Bordalas is nog wel geïnspireerd door Johan! Oh, wacht.
3 0
Sampaoli
Haha. Dacht hetzelfde. Die Bordalas is knettergek.
5 0
meerzicht
Wij hebben hier een foto hangen van bordalas en daar darten we op. Heerlijk gevoel. Ik ben al aan mijn negende 180.
4 0
VoorOnzePloeg
Hahahaha
0 0
Jaridebeste
Hahaha geweldig!
0 0
meerzicht
Heel eerlijk gezegd ben ik wel een beetje klaar met die trieste club. Het is wat het is. Laten we maar vooruit gaan kijken.
0 0
Frank1978
Weet je, als Getafe op een faire manier zou spelen, zou ik nog sympathie ervoor kunnen hebben en het bijzonder vinden wat er wordt gepresteerd met relatief weinig geld. Maar ik zal nooit respect hebben voor een team dat voortdurend zo de boel aan het flessen is, dat ze zelf nog trots erop zijn ook, zegt eigenlijk alles over deze club.
2 0
Frank1978
Frenkie de Jong is naast een geweldige speler gewoon een echte liefhebber van goed voetbal. Geen enkele liefhebber van voetbal houdt van het gedrag van zo'n beetje elke speler van Getafe en die griezel van een trainer doet er nog een schepje bovenop met zijn schaamteloze geschreeuw om kaarten voor de tegenstander. Maar hoe zielig ben je, als je als volwassen vent bij ieder klein tikje ter aarde stort alsof je zojuist door een tractor bent aangereden? Inter, doe ons en de rest van voetbalminnend Europa een plezier en zorg dat het na nog twee potjes klaar is voor deze walgelijke bloedzuigers.
2 0
Redrum
Tussen alle posters van het Zwanenmeer en de Notenkraker in was er blijkbaar nog een plekje over voor een printje van Frenkie de Jong zijn mening over Getafe.
1 0
Tinus
Hahaha, ik ga stuk!
0 0
Redrum
Ze zeggen dus dat we acteren en irritant spel spelen? Laat dit een motivatie zijn om nog meer te gaan acteren en irritant spel te gaan spelen. Voor Getafe! Geen schaamte, geen trots, Getafe!
1 0
MPAjax
goede ploeg? zonder rollebolle waren ze nergens
0 0
johnantoni
Triest
1 0
AFCAsphere
Hahaha jezus, dit is net zo triest als toen ze bij PSV uitspraken van Schöne in de kleedkamer hingen. Moet je daar nou je motivatie uit halen? Wat dacht je van gewoon te gaan voetballen, i.p.v. na elk klein beetje lichaamscontact te gaan liggen?
1 -1
mgtow
Ik zeg maar zo ik zeg maar niks maar ophangen is het wel juiste werkwoord.
1 0
ajaxdordtt
Die dikke blijft niet hangen hoor.
0 0
Redrum
Hoe geestesziek moet je wel niet zijn om zoiets te doen? Je weet toch zelf hopelijk ook wel wat je aan het doen bent als Getafe? Als die idioten daadwerkelijk denken dat ze fatsoenlijk voetballen dan moeten ze stuk voor stuk opgenomen worden. Hun hele spel is vooral gericht op het ontregelen van het spel. Dat je zo'n laffe nietszeggende pisclub bent die dat nodig heeft om wedstrijden te winnen is al zielig genoeg, maar doen alsof je goed voetbalt is nog veel zieliger. Ik heb echt nog nooit in mijn leven zo'n gestoord clubje als Getafe mee gemaakt.
3 0
Ajacider
Geestesziek? Het is juist een stimulering van de geest. Rancune, je tegenstander een lesje willen leren, gevoelens van wraak en revanche e.d. kunnen het beste in een mens als sporter naar boven halen. Je moet ten koste van alles willen winnen. Helaas zijn we in Nederland daarin toch wat naief. We stellen dat voetbal oorlog is, maar owee als tegenstanders hun accent op andere spelopvattingen leggen dan positiespel en driehoekjes. Zo blijf je er vatbaar voor natuurlijk. Komt natuurlijk goed van pas als je het spel van de tegenstander kan ontregelen. Je kan het Getafe niet kwalijk nemen. De UEFA daarentegen wel, het invoeren van zuivere speeltijd is het enige wat dit theater op het veld kan wegnemen.
0 0
Redrum
Je zegt het goed inderdaad, je moet dit vooral de Uefa kwalijk nemen. Een club als Getafe kan je eigenlijk niets kwalijk nemen. Die doen gewoon alles wat mogelijk is om een ronde verder te komen. Het is de Uefa die ze hierin assisteert.
0 0
ajaxdordtt
Ben benieuwd hoe hun trainingen er uitzien.
0 0
Redrum
Partijvormen waarbij continu 5 man over het veld ligt te rollebollen en de rest de vermoorde onschuld speelt. Het moet één groot dramaclubje zijn daar op de training. Het Zwanenmeer is er niks bij waarschijnlijk.
1 0
ajaxdordtt
Wel apart, je hangt deze uitspraken dus op om ze vervolgens dubbel en dwars waar te maken.
2 0