Bordalás: 'Ajax nog steeds absoluut favoriet voor mij'

ThijsZwagerman, 26-02-2020 om 19:20, 1854 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Getafe-trainer José Bordalás vindt dat Ajax nog altijd de favoriet is om ten koste van zijn ploeg de achtste finale van de Europa League te bereiken. Getafe won de heenwedstrijd weliswaar met 2-0, maar volgens Bordalás is het tweeluik daarmee nog lang niet beslist.

‘We hebben vorige week met 2-0 gewonnen, maar Ajax blijft de favoriet’, zegt de Getafe-trainer op de persconferentie voorafgaand aan Ajax - Getafe. Vervolgens licht Bordalás deze stelling nader toe. ‘Ajax is favoriet op basis van de historie en het voetbal dat ze vorig jaar en ook dit seizoen al hebben laten zien. Daarnaast spelen ze in een vol stadion met fanatieke fans. Daarom zijn ze nog steeds absoluut favoriet voor mij.’

Ook gaat de trainer in op de vele kritiek die zijn ploeg krijgt. Getafe maakt extreem veel overtredingen en doet er alles aan om het spel van de opponent te vertragen. Dit levert de ploeg veel kritiek op, maar Bordalás doet dat niks. ‘Mij interesseert het niet wat ze over ons zeggen. Ik ben trots op de speelstijl van mijn ploeg. Zo maken we het zelfs heel grote ploegen heel moeilijk.’

Tot slot geeft Bordalás aan hoeveel het voor Getafe betekent om donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA te spelen. ‘We zijn eigenlijk maar een kleine bescheiden ploeg. Het tweede duel met Ajax wordt misschien wel de belangrijkste wedstrijd uit onze clubgeschiedenis. Maar liefst 2000 fans komen naar Amsterdam. Het is heel mooi dat we dat voor elkaar hebben gekregen’, aldus de trainer van Ajax-opponent Getafe.

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Getafe en dus wordt uitgeschakeld in de Europa League? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Eastwood
Sta je met 2-0 voor, praat je jezelf nog de underdog-positie in. Laffe coyote.
0 0
ajaxminimax
Trots zijn op de speelstijl van Getafe? Dan ben je toch echt geen voetballiefhebber? Nog nooit zo'n verschrikkelijke laffe rot ploeg gezien als Getafe. Pure anti voetbal. Wat zal het prachtig zijn als Ajax het nog redt, het zal een zegen voor de hele voetbalwereld zijn.
2 0
TontoKarnaggel
Weet bijna niet wat ik lekkerder ga vinden bij een eventuele goede afloop, dat wij door zijn of dat deze engnek eruit is.....
0 0
Ajacied33
Mafkees! Nog trots op zijn speelstijl ook zegt ie zonder blikken of blozen
2 0
Caparzo
Als een Ajacied morgen abusievelijk iets te hard ademt tijdens een duel en je speler rolt netjes zoals van te voren geïnstrueerd 35 meter kermend en creperend over de mat, vergeet je dan niet gelijk moord en brand te schreeuwen naar de scheids en met je handje vol overgave het "gele kaart!" gebaar te maken hè, ellendige pis*****? Dat hoort er dan wel bij hoor! Niet vergeten!!1!
0 0
Gecko
Nog gekker dan van Bommel
0 0
Tinus
Wat een vreselijke kwal.
1 0
Red Devil
Deze man schijnt een groot fan van de filosofie van Cruijff te zijn maar zoals hij zijn team laat spelen mag hij de naam Cruijff niet eens in zijn mond nemen.
3 0
Cruijffthebest
Randdebiel!!!!!
4 0
7172AFCA7395
Ehm, laat ik het zo zeggen.
iedere ploeg die een 2-0 voorsprong meeneemt uit een thuiswedstrijd
is toch echt de grote favoriet. Niet alleen statistisch gezien.
3 -1